Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
478
22.7.13 23:27

@Iw87 To je skvělý…, mooooc gratuluju… :hug:

• načítám...
56
23.7.13 07:54

@ZuzkaaD Mooc děkuji :mavam: A co ty, jak se cítíš? A Zumaji psala jsem páreček. Chlapeček je jistý a holčička prý to asi je, ale jistě mi to řekne příští kontrolu..16.8.Přítel byl semnou, viděl jak sebou melou a říká:Jéé, oni jsou živí :lol:

• načítám...
256
23.7.13 09:39
@Iw87 píše: … Chlapeček je jistý a holčička prý to asi je, ale jistě mi to řekne příští kontrolu.

Tady se někdo opičí. :) U nás je jistější taky ta holčička. Další kontrolu jdeme až na konci srpna 28.8.2013. Teď mi to přijde daleko… :)
 M.

• načítám...
42
25.7.13 07:56

@Iw87 @Zumaja tak je to šíjový projasnění a ne podkožní řasa… :oops: tzn. asi ten screening, co jste tady řešily, ne? A musím jít na krev nalačno nebo ne? Sestřička mi totiž říkala, že si můžu dát „lehkou snídani“, ale jdu tam až na 11:30 a to vzhledem k mým nevolnostem bez nějakýho gáblíku nedám ;)

@ZuzkaaD je mi 39, děti jsem měla v 19 a ve 20.

Jinak průkazku mám od 9tt a termín mi doktorka dala na 13.2.

• načítám...
56
25.7.13 09:18

@bjelka Ahoj,nemusíš být na lačno :mavam:

• načítám...
256
25.7.13 09:24
@bjelka píše:
tak je to šíjový projasnění a ne podkožní řasa… :oops: tzn. asi ten screening, co jste tady řešily, ne? A musím jít na krev nalačno nebo ne?…

Takže šíjové projasnění je v rámci prvotrimestrálního screeningu, o kterém jsme spolu se ZuzkaaD a Iw87 psaly. Nalačno být nemusíš, já normálně snídala i si dala kafe.

• načítám...
478
26.7.13 10:21

@Iw87 No teď už fajn…, nevolnosti jsou pryč, akorát odpoledne na mě vždycky vleze únava, takže si musím lehnout na hodku. A co mě teď teda dost trápí, tak to jsou bolesti hlavy… :think: No řeším to zatím slabým kafíčkem, ale v úterý mám poradnu, tak jsem zvědavá na tlak, no raději nízký, než vysoký, uvidíme… :|

@bjelka Tak to máš doma velké pomocníky… :) A jak to vzali..? A už pracují, nebo je máš na školách…?

Jinak se holky omlouvám, že píšu až teď, moc na PC nechodím. Teď když je tak krásně, válíme se od rána do večera u bazénu… :lol:

• načítám...
256
26.7.13 11:18

@ZuzkaaD Mně je zas líp s nechutensvím, ale teď jsem víc špinila… Hlava mne bolela asi třikrát dřív, teď nic. Tlak mám pořád stejně nízký (110/70), kafe si dávám - to mi na tu hlavu pomohlo. Holky, zhubla jsem.
Pořád spekuluju, kdy o těhotenství říct rodině i v práci. Jde mi o to nic nezakřiknout. Na jednu stranu věřím, na druhou se bojim. Jak to vnímáte vy?

• načítám...
166
26.7.13 15:14

Ahoj holky, může se k vám přidat? Čekáme dvojčátka po 2.ivf,včera jsem byla na prvotrimestrálním screeningu a všechno je v pořádku, akorát jedno mimčo je 12+4 a druhé 13+0,tak neví, proč je opožděné, ale snad to problém nebude :think: Pohlaví zatím nevím, což mě trochu mrzí, těšila jsem se, že se to dozvíme, ale co, uvidíme za 3 týdny při kontrole, jestli pana doktora přemluvím :lol: Jinak bříško začíná vykukovat i přesto, že jsem malá velryba :lol: tak z toho mám radost.
@Zumaja Já to řekla rodině už v 8.tt,nechtěla jsem, ale došly mi všechny výmluvy, pořád se ptali co v práci, kam pojedeme na dovolenou atd a já se v tom začala pomalu ztrácet, tak jsem to vyklopila :D No a práci, jelikož, jsem po umělém, to věděli hned a jsem od začátku na neschopence, protože dělám sestřičku a přišla bych do styku kdoví s čím vším :x
Holky, chodíte na koupák? My máme koupaliště za barákem, ale já se bojím, že něco chytnu, ale zároveň mám pocit, že ty vedra už dál bez vody nedám :lol:

• načítám...
1098
29.7.13 14:59

Lenao - já občas na koupák vyrazím, jen používám ty napuštěné tampony z lékárny, bojím se nějaké infekce.
Jinak holky, chci Vás letem světem pozdravit a podpořit v těch hicech :hug:
Nestíhám, u nás je situace na pos. ání. Pustili jsme se do rekonstrukce v baráku, bourají se dvě místnosti a koupelna, takže všude bordel, prach a suť. Do toho si den před bouráním mamka zlomila nohu a vůbec nechodí, takže lítám i kolem ní. Malý je protivný, není ani divu, nikdo na něho nemá moc času. Ale odpoledne ho beru vždycky pryč a snažím se mu vymyslet program a vynahradit mu ten nedostatek času. Já nějak zvládla během týdne překonat angínu a střevní chřipku. Jsem k. o., ale musíme ještě pár týdnů vydržet!
Ve středu jdu ultrazvuk a další úterý na screening. Už budu končit 12. týden, miminka jsou v pohodě a doufám, že zvládly i ten týdenní maraton, dnes sem si všimla jak hodně mi roste bříško. Teď o víkendu jedeme na svatbu, tak nevíme jak s malým, ale snad bude moct na víkend k Petrově tetě a strýcovi. Je tam zvyklý, už teď v pátek tam spal a usnul bez problémů i když jsme tam s Petrem poblíž nebyli 8o Chtěla jsem to vyzkoušet a zvládl to fakt na jedničku. Mamánek teda většinou není, ještě mi neřekl ani mámo, provokativně na mě volá Katko nebo Kačo, pacholek jeden :lol:
Holky, držte se v těch vedrech :mavam:

• načítám...
256
30.7.13 08:18

@Lenao, nějak těm rozdílným stářím dětí nerozumím, ale podle mne oni tim naznačují vývojovou fázi, ne oplodnění, co? A rozdíl jsou vlastně jen 3 dni, ne? Podle mne to nic neznamená. Pohlaví není nikdy jisté. Však už i já pomalu začínám mluvit o mém těhotenství, protože jak píšeš, ty dotazy třeba na dovolenou…
@vojkat, uf, máš to ale náročné. My taky plánujeme asi ještě rekonstrukci bytu, když banka schválí navýšení úvěru.
No, byla jsem se smočit v „přírodním“ rybníku, ale dlouho jsem se neráchala. Jinak jsem ta vedra trávila odpoledne radši v baráku. Venku se mi pak už nedalo být.

• načítám...
478
31.7.13 23:50

@Lenao Gratuluji k dvojčátkům, a vítej… :mavam:

• načítám...
3148
6.8.13 13:33

Ahoj,

s dovolením bych se k vám přidala. čekáme dvojčátka v březnu 2014 po 1.IVF.
zatím jsem v 9tt. cca 14 dní občas sem tam špiním, už jsem 2× vyjela i na pohotovost, protože jsem se vyděsila, ale dle kontroly a UTZ je vše OK.
chtěla jsem se zeptat, má s tím někdo zkušenost, se špiněním? jeden prcek má cca 10,4mm a druhý cca 11,2mm.
beru utrogestan a píchám si fraxiparine na ředění krve.

• načítám...
256
6.8.13 14:44

@alca85, jak jsem zde psala už dříve, také jsem špinila. Nikam jsem nejela, protože to nikdy nevypadalo vážně. Znepokojená jsem byla spíš čekáním, jestli se to nezhorší, a to se nikdy nestalo.
Na kontrole mi doktor říkal, že špinění těhotenství neovlivní. Muselo by jít o krvácení. Naposledy jsem špinila na začátku druhého trimestru, ale teď zas víc jak týden se neděje nic. Snažím se být v klidu a beru to jako běžnou součást těhotenství.
Podle mne samotná cesta na pohotovost může být víc stresující a zatěžující pro těhotenství než samotné špinění.

• načítám...
256
6.8.13 14:53

Mimochodem, byla jsem se registrovat v Motole, abych měla jistotu, kdyby se něco dělo. Ale jinak zvažuju Hořovice. Jak jste na tom vy? Mimo Prahu se asi netřeba registrovat (viz Hořovice), co?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100