Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zumaja děkuji…
i mě doktor říkal to samé co tobě. ale znepokojená jsem pořád, ten strach ve mně, i když se snažím to brát tak jak to je a myslet pozitivně.
u mně se jedná o takové slabě hnědé občasné špinění, někdy více někdy méně. 2×j sem jela na pohotovost, protože byla i světlá krev. ale dle vyšetření i toto bylo OK.
@alca85 píše: … u mně se jedná o takové slabě hnědé občasné špinění, někdy více někdy méně. 2×j sem jela na pohotovost, protože byla i světlá krev…
To znám, na pohotovost bych jela, kdyby šlo o delší krvácení. Nejsme první, ani poslední. Strach mám taky, ale z toho, že by to nabralo intenzivnější a vážnější spád.
@Zumaja takže věřím a doufám jen to v dobré.
v kolikátým si tt?
ultrazvuk vaginálně se dělá do jakého tt?
@alca85 dnes jsem 14+5. Vaginální ultrazvuk je přesnější, proto v počátcích výhodný.
Ahoj holky,
nevím, zda-li tu nejsem předčasně, ale jsem po 3.IVF, dnes 8. den od ET, zaváděli 2 embrya 5-ti denní hatchující blatocysty špičkové kvality.
Dnes TT ukázal vytoužené // a krev HCG 142, tudíž mi bylo těhotenství potvrzeno. Chtěla bych se zeptat, jaké jste měly vy hodnoty v jakých stádiích? Příští týden mám jít znovu na krev a za 14 dní na UTZ…ale samozřejmě jsem nedočkavá, ikdyž s dvojčátky počítáme…
Jsme moc šťastní, že jsme konečně smůlu prolomili!
Děkuji
@kudiska, gratuluju ke dvěma čárkám. S HCG neporadím, na krvi jsem nebyla. Dělala jsem si jen testy po 14 dnech od transferu, a pak rovnou ultrazvuk. Osobně jsem dvojčátka brala jako potvrzená, až když byla slyšet a vidět obě srdíčka, byť již dříve ultrazvuk potvrdil dva gestační váčky.
Důležité je, že se zatím daří. Jen tak dál.
@kudiska Ahoj,mně taky zaváděly 2 hatchující blastocysty, měla jsem // 6.den po transferu a na odběr jsem šla 7.den a hodnota byla přes 400. Jinak ti to nikdo nepotvrdí, jestli jsou tak 2 až ten ultrazvuk, ale pokud byly dobré kvality, tak by se zadařit mohlo ![]()
Ahoj,
já měla 5.den po ET slabě pozitivní test, pak každým dnem sílil. zaváděli mi 2 hatchující blastocysty.
teď jsem v 9 tt, na UTZ jsem viděla obě dvě
![]()
jak jste daleko vy ostatní? jak se vám daří? jak vám je?
@alca85 Ahoj,já jsem dneska načla 15.tt a je mi dobře, až na tu únavu z veder
Bříško už jde vidět, budu muset vyrazit na nákupy, už zapnu jen pár věcí
jinak jsem vyfasovala železo, které mi mimča ujídaly
a koupila jsem si šumivý vápník, ať nestrádají prďolci a samozřejmě femibion
za týden mám další kontrolu, kde už se snad dozvíme pohlaví, jsem hrooozně nedočkavá ![]()
@Lenao femibion taky beru.
mně sem tam zlobí špinění, nevolnost ještě naštěstí nepřišla. byla si na screeningu? já jdu na kontrolu 14.8., tak snad bude vše v pořádku. už bych nejraději přeskočila alespoň 12tt a měla po genetických testů.
dozvíte se pohlaví, nemáš ani tušení jaké budou dárečci pohlaví?
@alca85 špiní spousta holek, pokud je při kontrole všechno v pořádku, tak bych se toho přestala bát
Já nevolnosti taky neměla, akorát od 8.do 12.tt mě denně bolela hlava, už jsem z toho byla vážně nešťastná, paralen jsem zatím vytahovat nechtěla, tak jsem to vždycky nějak vydržela, ale byl to děs. Jo a taky mě do teďka trápí říhání
Manžel se mně směje, že jsem jak starej chlap, ale copak tomu můžu zabránit? Hlavně že nezvracím
Pohlaví mi doktor ani nenaznačil, ten screening trval dlouho, aspoň půl hodiny, než každýho poměřil a pak to všechno srovnal s odběrama atd. Měl plnou čekárnu lidí, tak jsem s tím nechtěla otravovat a zdržovat, ale tentokrát už se optám
jo a ten screening dopadl dobře, tak se mi ulevilo. Taky už jsem si hrozně přála dostat se přes ten 13.tt i když není vůbec vyhráno. Doktro akorát řeší, že jedno mimčo je o nějakých 6mm menší než to druhé, ale snad to časem doroste ![]()
@Lenao Vzhledem k těm hodnotám si tedy teď nejsem moc jistá, ale našla jsem jinde na diskuzi holčinu, co měla 12. den od ET HCG 120 a má dvojčata. Uvidíme tedy další út na krvi, jak bude HCG stoupat a pak UTZ
@kudiska Ahojda! Jsem taky po ET dvou embrií a čekám na pondělí na 1. UZ. HCG mám nad nadprůměr, tak jsem napnutá jak kšandy, co tam bude… Našla jsem tuhle kalkulačku, zkus
http://www.babymed.com/…g-calculator
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem po 2. IVF a čekám dvojčátka
V úterý na 1. UZV se vyloupla dvě i se srdíčkama
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat