Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3148
6.8.13 14:53

@Zumaja děkuji…

i mě doktor říkal to samé co tobě. ale znepokojená jsem pořád, ten strach ve mně, i když se snažím to brát tak jak to je a myslet pozitivně.
u mně se jedná o takové slabě hnědé občasné špinění, někdy více někdy méně. 2×j sem jela na pohotovost, protože byla i světlá krev. ale dle vyšetření i toto bylo OK.

• načítám...
256
6.8.13 14:59
@alca85 píše: … u mně se jedná o takové slabě hnědé občasné špinění, někdy více někdy méně. 2×j sem jela na pohotovost, protože byla i světlá krev…

To znám, na pohotovost bych jela, kdyby šlo o delší krvácení. Nejsme první, ani poslední. Strach mám taky, ale z toho, že by to nabralo intenzivnější a vážnější spád.

• načítám...
3148
6.8.13 15:01

@Zumaja takže věřím a doufám jen to v dobré.
v kolikátým si tt?
ultrazvuk vaginálně se dělá do jakého tt?

• načítám...
256
6.8.13 15:50

@alca85 dnes jsem 14+5. Vaginální ultrazvuk je přesnější, proto v počátcích výhodný.

• načítám...
1275
6.8.13 17:58

Ahoj holky,

nevím, zda-li tu nejsem předčasně, ale jsem po 3.IVF, dnes 8. den od ET, zaváděli 2 embrya 5-ti denní hatchující blatocysty špičkové kvality.

Dnes TT ukázal vytoužené // a krev HCG 142, tudíž mi bylo těhotenství potvrzeno. Chtěla bych se zeptat, jaké jste měly vy hodnoty v jakých stádiích? Příští týden mám jít znovu na krev a za 14 dní na UTZ…ale samozřejmě jsem nedočkavá, ikdyž s dvojčátky počítáme…

Jsme moc šťastní, že jsme konečně smůlu prolomili!
 Děkuji

• načítám...
256
7.8.13 09:57

@kudiska, gratuluju ke dvěma čárkám. S HCG neporadím, na krvi jsem nebyla. Dělala jsem si jen testy po 14 dnech od transferu, a pak rovnou ultrazvuk. Osobně jsem dvojčátka brala jako potvrzená, až když byla slyšet a vidět obě srdíčka, byť již dříve ultrazvuk potvrdil dva gestační váčky.
Důležité je, že se zatím daří. Jen tak dál.

• načítám...
166
7.8.13 12:24

@kudiska Ahoj,mně taky zaváděly 2 hatchující blastocysty, měla jsem // 6.den po transferu a na odběr jsem šla 7.den a hodnota byla přes 400. Jinak ti to nikdo nepotvrdí, jestli jsou tak 2 až ten ultrazvuk, ale pokud byly dobré kvality, tak by se zadařit mohlo :lol:

• načítám...
3148
7.8.13 12:26

Ahoj,

já měla 5.den po ET slabě pozitivní test, pak každým dnem sílil. zaváděli mi 2 hatchující blastocysty.
teď jsem v 9 tt, na UTZ jsem viděla obě dvě :srdce: :srdce:

jak jste daleko vy ostatní? jak se vám daří? jak vám je?

• načítám...
166
7.8.13 13:08

@alca85 Ahoj,já jsem dneska načla 15.tt a je mi dobře, až na tu únavu z veder :lol: Bříško už jde vidět, budu muset vyrazit na nákupy, už zapnu jen pár věcí :lol: jinak jsem vyfasovala železo, které mi mimča ujídaly :lol: a koupila jsem si šumivý vápník, ať nestrádají prďolci a samozřejmě femibion :lol: za týden mám další kontrolu, kde už se snad dozvíme pohlaví, jsem hrooozně nedočkavá :lol:

• načítám...
3148
7.8.13 13:32

@Lenao femibion taky beru.

mně sem tam zlobí špinění, nevolnost ještě naštěstí nepřišla. byla si na screeningu? já jdu na kontrolu 14.8., tak snad bude vše v pořádku. už bych nejraději přeskočila alespoň 12tt a měla po genetických testů.
dozvíte se pohlaví, nemáš ani tušení jaké budou dárečci pohlaví?

• načítám...
166
7.8.13 14:08

@alca85 špiní spousta holek, pokud je při kontrole všechno v pořádku, tak bych se toho přestala bát :lol: Já nevolnosti taky neměla, akorát od 8.do 12.tt mě denně bolela hlava, už jsem z toho byla vážně nešťastná, paralen jsem zatím vytahovat nechtěla, tak jsem to vždycky nějak vydržela, ale byl to děs. Jo a taky mě do teďka trápí říhání :lol: Manžel se mně směje, že jsem jak starej chlap, ale copak tomu můžu zabránit? Hlavně že nezvracím :lol: Pohlaví mi doktor ani nenaznačil, ten screening trval dlouho, aspoň půl hodiny, než každýho poměřil a pak to všechno srovnal s odběrama atd. Měl plnou čekárnu lidí, tak jsem s tím nechtěla otravovat a zdržovat, ale tentokrát už se optám :lol: jo a ten screening dopadl dobře, tak se mi ulevilo. Taky už jsem si hrozně přála dostat se přes ten 13.tt i když není vůbec vyhráno. Doktro akorát řeší, že jedno mimčo je o nějakých 6mm menší než to druhé, ale snad to časem doroste :lol:

• načítám...
1275
7.8.13 20:07

@Lenao Vzhledem k těm hodnotám si tedy teď nejsem moc jistá, ale našla jsem jinde na diskuzi holčinu, co měla 12. den od ET HCG 120 a má dvojčata. Uvidíme tedy další út na krvi, jak bude HCG stoupat a pak UTZ

• načítám...
185
8.8.13 08:54

@kudiska Ahojda! Jsem taky po ET dvou embrií a čekám na pondělí na 1. UZ. HCG mám nad nadprůměr, tak jsem napnutá jak kšandy, co tam bude… Našla jsem tuhle kalkulačku, zkus ;) http://www.babymed.com/…g-calculator

• načítám...
3085
8.8.13 10:18

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem po 2. IVF a čekám dvojčátka :D V úterý na 1. UZV se vyloupla dvě i se srdíčkama :srdce: :srdce:

• načítám...
3148
8.8.13 10:24

Všechny zdravím :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky