Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Camiben Tak na tebe budu dneska myslet a držet ti palce
Dej vědět, jak jsi dopadla… ![]()
Holky, dnes v 15.30 UTZ a uvidíme, jestli budou 2:-)
držte mi prosím palečky, že bude všechno v pořádku
Ahoj holky,
byla jsme dnes pro jistotu na kontrolu, protože poslední dobu cítím ten silný tlak na čípek, jak jsem psala. Můj doktor má navíc dovolenou, tak jsem byla u jiného, ten je prý hodně pečlivý. Tak čípek je v pohodě, Y3, měřil ho i ultrazvukem, ale fakt se mu nezdá ten intenzivní tlak a má strach, že by se čípek mohl začít zkracovat, tak nasadil magnézium a mám klidový režim
Podle něj to znamená, vstát na jídlo, na záchod, krátce se projít 1× denně. Dlouho nestát (takže nevařit, nežehlit
) To není teda nic moc stav, protože Petříka nějak zabavit musím. Hold jsme roztáhli gauč, pustili krtečka, nanosili hromadu knížek a snažím se zabavovat vleže jak se dá. No nevím jak dlouho nám to vydrží, ale tak na hodinku ven na písek snad taky budeme moct zajít. Už mi tady skáče po hlavě
Máme ještě malovat, dodělávat druhou koupelnu jako poslední část rekonstrukce a kdo uklidí ten bordel potom je ve hvězdách. No asi dobré kamarádky, které se nabídly, že v případě krize pomůžou. Mamka na nohu ještě 14 dní nesmí našlapovat.
Co se dá dělat, taky můžu být ráda, že mě zrovna nezavřel do špitálu. Uvidíme co na to ještě můj doktor za týden. Ach jo, holky a to teprve končím 15. týden. Doufala jsem, že alespoň do 20. s dvojčátky vydržím fungovat. Už mě přepadají pořádné depky, jak dlouho je můžu donosit, ale nechci Vás tím tady moc zatěžovat.
@vojkat tohle neni vubec zatezovani, jsou to rizika, ktera k tomu patri a je dobre, kdyz si to holky co cekaji dvojky prectou, pac muzou aspon castecnym klidovym rezimem predejit maleru.
Zatim se z toho nesypej, furt je to dobre, nemusis jen lezet, ale hlavne nic netahej a setri se, dulezite bude jak dlouhy bude cipek za tyden a pak na dalsich kontrolach. Kazdopadne na Tebe myslim a podavej pravidelne hlaseni!
!
@vojkat ale fakt žádný kraviny, snažte se děti držet co nejdéle, vyplatí se to potom ![]()
Holky, tak mám krásné zprávy! Jak řekl pan doktor: " Jsou opravdu dvě a mají se čile k světu"
V tu chvíli nám spadl obrovský kámen ze srdce. Oba mimísci jsou v pořádku. Dle transferu jsem dnes 8 + 5tt a miminka odpovídají 8 + 4tt a 8 + 1tt, srdíčka tloukla jak o život
Jsme nejšťastnější na světě! Za 14 dní mě čeká screening a už mě předal mé doktorce, takže to dnes nemohlo dopadnout líp ![]()
@Camiben To je supééééééér
Moc gratuluji, to je nádhera…
Jinak Bejdová je prej skvělá… ![]()
@Camiben píše:
Holky, tak mám krásné zprávy! Jak řekl pan doktor: " Jsou opravdu dvě a mají se čile k světu"V tu chvíli nám spadl obrovský kámen ze srdce. Oba mimísci jsou v pořádku. Dle transferu jsem dnes 8 + 5tt a miminka odpovídají 8 + 4tt a 8 + 1tt, srdíčka tloukla jak o život
![]()
Jsme nejšťastnější na světě! Za 14 dní mě čeká screening a už mě předal mé doktorce, takže to dnes nemohlo dopadnout líp
Dnes tedy na UTZ
nemohla jsem tomu stejně uvěřit a jsem stále v šoku! Pan doktor gratuloval a měl radost. Krásně rostou a vše odpovídá 5+3. Na srdíčko jsme objednaní příští čt na 9.30hod a mám přitáhnout i manžela ![]()
Jsme moc šťastní!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat