Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1275
25.8.13 18:53

@Blondýna007 Bohužel ne, v kočárkárně máme momentálně vylomený zámek a nikdo tam nic nenechává, máme v domě cikány, v zimě různou pakáž, lidi nezamykají a já to nechci riskovat, že najdu vylomený zámek a kočár včudu.

Našla jsem ten Mountain Buggy Urban Duo a má šířku 73cm, u paní přes bazar.
V Malvíkovi píšou nový typ 63,5cm, což mi přijde divný, ale chci tam napsat dotaz, jestli se nespletli. Kompletní výbava od novorozence až do 4 let je za 36tis :pocitac:

Hledám přes bazar a doufám, že najdu. Recenze jsou výborný a je to naše jediná možnost, tedy zatím.

• načítám...
573
25.8.13 19:02

@kudiska Tak to jsi mě potěšila, že byla s Bumbleride spokojená, ještě navíc, když má zkušenosti s tolika kočárkama. Celkem nad ním stále uvažuju. EW se mi taky líbí, škoda že nemá to polohování nožek. No ještě mám čas na přemýšlení.
Sakryš to je fakt celkem problém, těch 73 cm.

• načítám...
4964
25.8.13 19:05

@kudiska no s tema spolecnejma prostorama v baraku to dobre znam :cert: pred mesicem tam taky nekdo vylamal zamky :cert: nastesti nam druzstvo dovolilo vyzdit misto pod schody, dat tam kovove dvere a mriz a kocar mit tam. Sirku to ma metr, takze parada. Ale ty lidi jsou fakt na zabiti hovada :jazyk: a ten kocar budes brat do bytu?? Ja si to prave behem zimy vubec nedokazala predstavit, takze jsme zabrali bezpecne misto dole v dome, klika, ze zensky z druzstva pro me maji pochopeni a zastaly se me, ze bych se strhla a kdyz sem rekla, ze kocar za 50 fakt nehodlam nechavat v kleci, tak sem si to pojistila :)!

• načítám...
532
25.8.13 20:19

@kudiska nechci ti do toho moc kecat, ale v tvém případě bych asi pak volila kočárek za sebou, máš dorjan má šířku 78 a kluci mají 5 měsíců, dva měsíce nedonošení a jsou tam už teď jak sardinky a koukám po jiném, záleží, jestli se vlezeš na délku, tak lovu na kočárek zdar :mavam:

• načítám...
1275
25.8.13 21:42

@M-H-V-M kocarku za sebou bych se chtela vyhnout, nejake osobni presvedceni, ze vzdy jeden je v nevyhode a ja nemam prehled. Uvidime.

• načítám...
1275
26.8.13 08:17

Tak tenhle kočár vyhovuje našim požadavků a vejdeme se, ale kompletní vybavení cca 36tis…no raketa: http://www.batolata.cz/detail.php?…

Ale našla jsem jeden jediný inzerát, kde ho paní prodává s korbičkami za 6tis!!! z původní ceny 30tis!!! a byly by potřeba dokoupit jen autosedačky. Včera mi napsala a dnes znova, že se rozhodli s manželem věnovat kočár do porodnice, že už mají dlouho vystavený, že dali i slevu (což je tam vidět) a že ho nemůžou mít už uskladněný… je to pech, ale na kočárek je vážně brzo. Dnes jsem 6+2…

Navíc včera u nás byli rodiče a mluvili o syndromu mizejícího dvojčete, jestli o tom vím a mně se o tom samozřejmě hned zdálo, že jsme měli jen jedno srdíčko.

Holky měly jste taky strach na začátku těhotenství, že se něco stane? Jak to máme po 3. IVF, tak si pořád říkám, že máme strašné štěstí a bojím se, že se něco pokazí, snažím se si to nepřipouštět a nemyslet na to, ale někdy je to obtížné…na kontrolu srdíček jdu až ve čt..

• načítám...
760
26.8.13 08:29

@kudiska Nechci tě strašit, ale ten strach tě může provázet po celé těhotenství. My máme kluky přirozeně, ale přesto ty obavy byly. Musíš myslet pozitivně a nevyvádět žádný blbosti, aby se něco nestalo a bude všechno v pohodě. Hlavně žádný stres a námaha ;) Držím palečky, aby vše dopadlo co nejlíp.

• načítám...
532
26.8.13 13:50

@hupalka souhlasím z tebou uplně mi mluvíš z duše :palec:

• načítám...
1098
26.8.13 15:14

Ahoj holky, podávám info z kontroly. Tak ten tlak může být způsobený tím, že se prcci otočili hlavičkama dole, tak to tlačí více. Čípek je o. k., miminka taky, vypadá to na páreček, ale jistotu budu mít až ve 20. týdnu, pokud se teda ukážou :srdce: :srdce: Mám se šetřit, malého vůbec nezvedat a nechodit na dlouhé procházky. Ležení s nohama nahoru údajně v tak brzkém týdnu nic neřeší, protože váha miminek není nijak velká, takže přísný klidový režim dodržovat zatím nemusím. Ale vyhlídky moc růžové bohužel nemám. Čípek je po konizaci oslabený, vícečetné těhotenství je dvojnásobná zátěž na něj, navíc i první porod byl předčasný a moje muší váha a výška do toho – prostě kombinace rovnající se megarizikovému těhotenství. Můžu očekávat zkrácení čípku a problémy nejpozději kolem 22. týdne a to už by mě hnali rovnou do nemocnice, kde bych pravděpodobně byla až do porodu :,( A vyhlídky teda nic moc, říkala, že si nemyslí, že prcky donosím alespoň do 36. týdne. Takže tak u nás, snažím se užívat malého jak jen to jde a moc se nestresovat tím co bude, ale jde to těžko. Navíc, představa dvojích nedonošeňátek v inkubátoru mě děsí a hlavně pak ty další měsíce a jak to všechno zkloubím, abych měla čas i na Petříka… :( Ale třeba se stane zázrak a budou se držet, zlatíčka :srdce: :srdce:

• načítám...
4964
26.8.13 15:35

@vojkat ale prrrr, zatim klidek a setri se :kytka:!! Doktori radi strasi, pro ne je to pojistka ;) koukam Ti do podpisu a Petrik mel nahodou peknou vahu, u dvojcat je nad 2 kg luxus :andel:! Je jeste brzy predbihat, miminka jsou bojovnici a lekarska pece je dnes spickova!! Takze zvolni v pobihani, poradne do sebe per vitaminy, magnezko a uvidis, ze budes brzy za 30 tt :kytka:!!

• načítám...
498
26.8.13 16:53

Teda, ja jsem tyden na dovolene a tady se ztrhla kocarkova diskuze :-) Ani jsem nestacila vsechno procist. Byla jsem dnes na skok na kontrole a frcim zpatky na jih se jeste tyden dovolenkovat :-) Dnes jsem ty nase dva prcky krasne videla. Jsou stejne velci a maji se cile k svetu! Dokonce jsou o tyden vetsi,, nez podle posledni menstruace. Se nedivim, ze mam ve dvanactem tydnu takove bricho.
@vojkat Ty se hlavne drz a opravdu odpocivat. Dnes mi to dr znovu pripominal, ze je to to nejdulezitejsi, kdyz se cekaji dvojky. Vim, ze to s Petrikem asi moc nejde, ja to delam tak, ze se s Amalkou valim na zemi a cteme a kreslime porad dokola, ale musim rict, ze na to jak je normalne akcni, tak je ted docela v klidu. Jakoby tusila :-)
Jinak vsem ostatnim preju, at dopadnou vsechny kontroly na jednicku!

• načítám...
573
26.8.13 17:14

@vojkat Ahoj, řekla bych, že jsme na tom podobně. Také jsem po konizaci, syn se mi narodil v 34. týdnu. Ležela jsem s ním měsíc a půl v nemocnici na udržení, ale stejně mi rupla voda. Teď jsem ve 14. týdnu s dvojčátkama a občas taky cítím takový dlak dolů, ale spíš když toho víc nachodím, pokud jsem doma v klidu tak je to dobré. Na kontrole bylo všechno vpořádku. Musíme věřit, že to bude všechno dobré a nic se neboj a šetři se jak to jen půjde. Mě třeba jeden lékař řekl, že kolikrát jak je ten čípek po konizaci, tak je jakoby zjizvený a tím pádem více zpevněný. Musíme vydržať :lol: a žádné chmurné myšlenky.

• načítám...
760
26.8.13 19:43

@vojkat Já měla v 17 tt masivní krvácení a strašili mě potratem a nakonec jsem rodila plánovaně v 38 tt a vůbec jsem se neotvírala nic…kdyby mě nevzali na sál, tak je možná nosím dodnes. Takže hlavně klííííd ;)

• načítám...
1098
27.8.13 14:03

Holky děkuju za povzbuzení, jste moc hodné, vážím si toho a pomáhá mi to! :hug: Včera jsem z toho byla doslova v p.deli, ale dnes už více věřím, že i doktoři se můžou plést a třeba bobci vydrží déle než je předpoklad.

• načítám...
12
27.8.13 21:04

Ahoj holky, taky se zacinam bat a potrebuju uklidnit, ze vsechno dobre dopadne. Dneska jsem byla na kontrole a pry mam cipek na 1 cm otevreny a to jsem teprve 21tt!!Nakazali mi prisny klidovy rezim, takze se valim uz jen v posteli. Jste na tom nekdo podobne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100