Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8.9.13 18:02

No a takhle jsme vypadaly v pátek 6.9.

:srdce: :srdce:
  • načítám...
1275
8.9.13 18:31

Holky zaciname resit jmena a citim, ze to bude hokka a kluk, zatim mame vybrano:

Anna a Ella
Anna a Jakub
Stepan a Krystof

Rikaji nam vsichni, ze by jmena mela byt podobna, tak nevim a hledam inspiraci…akorat Ella slavi 16.3 a ja myslim, ze budu rodit urcite driv…Ema se nam libibtaky, ale je jich vsude strasne mic, stejne jako Ella a svatek ma 8.4, takze asi i pada…

Jak jste na tom vy? Mate vybrano? Inspirace? Dikyyyy

• načítám...
4964
8.9.13 18:38

@kudiska libi se mi vse co jsi napsala. Castost neres, my meli ve tride 3 Lucky, 2 Jakuby a chodila jsem snad se 4ma Martinama :-)) nikdo se nad tim nepozastavoval, co bych dala za to, kdybych mela radsi casty nez blby jmeno :D!!
My chteli z klucicich jmen Jakuba, Filipa, Tomase, Marka
Holky Kristyna, Karolina, Klara ;-)!
Nakonec Marek a Karolina..

• načítám...
8.9.13 18:45

Honzík se se mnou o jménech zatím moc bavit nechce :mrgreen:, prý pořád jen mluvím o miminkách a on má z toho hlavu jak pátrací balón :lol:
Ale v předchozím těhu jsme se shodli na jméno pro kluka Ondřej, u holek se mě líbí Barborka (ale máme Barborku psa) a Terezka. Nejhorší bude vybra 2 klučičí jména. Honzík říkal, že s tím mám přijít, až budeme vědět co čekáme.

Jinak MÁŠ vybraná krásná jména, mě se moc líbí Šěpán i holka Štěpánka by se mě líbila, ale má jí známá.

• načítám...
532
8.9.13 18:58

@ZuzkaaD asi tak za 6500 bych si představovala, zatíme bez sedaček, ale s adaptérem na ně

• načítám...
3085
8.9.13 19:20

@kudiska No my máme vybrána tato jména:

Nikolka a Natálka - to je jistý, pokud to budou dvě holčičky
Kluka jsme chtěli Patrika, ale teď jsme mrkli do kalendáře a svátek má v polovině února, což je blbý, protože tam už by mohli být na světě. Jako druhé klučičí Dominik a teď k tomu zvažujeme Filípka.
No a pokud to bude páreček, tak s největší pravděpodobností bude klud Dominik a holčička Nikolka nebo Sofinka.

• načítám...
478
8.9.13 19:53

@Honey Hooligan Ahoooj, vítám tě mezi námi a gratuluji k dvojčátkům… :hug: A co máš doma…? Holčičku, nebo chlapečka..?

@kudiska Budeme mít kluky a jména: Matyáš a Tadeáš ;)

@M-H-V-M To je ale sakra dobrá cena…!!! :potlesk: Popřemýšlím, zda by se nám nehodil ještě jeden k našim… :think:

• načítám...
1275
8.9.13 19:53

Jinak holky nevím, zda-li nějak nakupujete, ale dnes jsem začala a tip pro Vás:

Plenky Huggies New born 3-6kg 64ks za 199,–Kč
Vlhčené ubrousky (3 druhy) balík 4ks * 64ks za 97,–Kč
Punčocháče 2ks v sadě (různé barvy) za 74,–Kč…velikost od 68

Vše Kaufland…vše jsme vzali po dvou, expirace je 3 roky, takže v klídku a ty vlhčené ubrousky, balení po 4ks, je ještě zabalené v dalším igelitu proti vyschnutí.

• načítám...
8.9.13 20:18

@ZuzkaaD Ahoj, já doma zatím žádné mimi nemám, bohužel předchozí těhu skončilo zamlle + potrat + revize :,( Místo dětí mám 2 pejsky, kočku a 2 andulky. Ale ted už se dočkám, věřím tomu. Včera odpoledne bohužel zemřela má milovaná babička, po těžké nemoci a já vím, že se o nás z nebíčka postará stejně dobře, jako se o mě starala celý život. :srdce:

• načítám...
498
8.9.13 21:26

@Honey Hooligan Vitam nove prichozi a moc drzim pesti, aby ti vse dopadlo dobre :-)
Jinak holky, u nas je to sileny. Kvuli novemu mrneti ( to jsme jeste netusili, ze budou dve)jsme planovali postavit v byte patro ( pro nas na spani), aby mala mela svuj vlastni pokojicek. Uz mesic se to tahne. Manzel to dela svepomoci a jelikoz ma hodne prace, tak makame o vikendecha po večerech a uz toho mam plne zuby. Porad je co delat. Vypada to, ze tak nejdriv za mesic, budeme moct zacit ucit tu nasi prdolu spat samotnou a to jsem chtela co nejdelsi dobu na uceni, at to pak nema s prichodem malych cvrcku :-)
Jedinou vyhodu to ma, ze jsem uplne zapomnela, ze jdu ve st na screeningovy UTZ a tak jsem se ani nestacila bat. To se ale dnesnim vecerem menilo :-) Uz zacinam byt pekne vystresovana. S Amalkou totiz ty testy moc nevysly a moc dobre si pamatuju, jak jsem hystercila. Tak doufam, ze se tomu tentokrat vyhnu!!!
Jinak jsem tady bojovals vlozenim fotky do profilu a nejak se i to nedari. Poradi mi nekdo?
Diky a preji krasny novy tyden :)

• načítám...
498
8.9.13 21:26

Jeee, tak se mi to nakonec preci jen podarilo :-)

• načítám...
9.9.13 00:05

Ahojky všechny vás tu zdravím. Jsem krátce po IVF 15 dní po ET hcg 2 141.V pátek jsem byla na pohotovosti a potvrdili se dvojčátka jedno je sice menší ale to může ještě dohonit.Po ET jsem prodělala HOSS, proto ta pohotovost bolesti nestoupily a tak jsme jeli. Zjistili i miom na přední stěně. Máme doma 2 kluky tak je to šok, ale jsme moc rádi. Kluky jsem měla přirizeně a ne s manželem. Nyní jsem prý sterilní. Ted dle ms jsem 5+4 mohu se k vám ještě přidat? Jsem z Výcodních čech a CAR Arleta.

• načítám...
532
9.9.13 06:09

@ZuzkaaD popřemýšlej, dala jsem ho už i na internet, protože budu mít konečně ten co jsem si vždy přála a už se nemůžu dočkat. a hlavně já na něm nechci nějak vydělat, je jetý a třeba někomu ještě poslouží, nic mu není, tak nenáročné mamině je jedno, jestli už je jetý

• načítám...
3085
9.9.13 09:45

Taky vítám nové členky diskuze :mavam:
@SlunickoMamina Určitě to může dohonit. Před třemi týdny taky bylo na UTZ jedno menší (o 4 dny) a teď ve čtvrtek jsem byla na UTZ a miminka se krásně srovnala a jsou ještě napřed než jsem podle OPU. Jinak já jsem taky z Východních čech, ale dojížděla jsem do Sanusu v HK.

• načítám...
9.9.13 10:08

@Camiben já jsem z náchoda v Dobrušce mám babičku…Kostelec pro mě byl jasná volba příjemný personál vše s úsměvem v sanusu když jsme kdysi byli to nebylo moc příjemné.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100