Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
760
4.9.13 11:45

@ZuzkaaD aha, no já to měřím a má to:
pod prsama když to natáhnu tak až 120, přes břicho a v pase 130, je to fakt pružný…musela by ses změřit. No ale jinak nový prodávají i XL ;)
No a hezký věci vás čekaj, a to jsem přibrala jen 14 kg a měla jsem to všechno jen v tom břiše. Z porodnice jsem šla se svojí původní váhou :D

• načítám...
760
4.9.13 11:46

No a jinak mám i spoustu věcí na mimina, něco mám na bazárku, ale spoustu věcí ještě ve skříni :oops:

• načítám...
478
4.9.13 12:08

@hupalka Díky, mrknu na to na net… ;) Jinak já už mám na první měsíce nakoupeno, nechtěla jsem si všechno nechat na poslední měsíce, kvůli prachům… :roll: Přece jenom, všechno 2×, je to mazec. V kolikátém týdnu jsi rodila..? A jakou měli dvojčátka váhu…?

• načítám...
760
4.9.13 12:13

@ZuzkaaD jojo, je to mazec a pořád bude. My máme naštěstí jednoho staršího kluka, takže jsme dokupovali jen něco. Jinak kluci se narodili 38+0 plánovaným císařem (jeden byl hlavičkou a druhej zadkem) a měli 2500 a 3000 g. Měla jsem je přirozeně, tak možná proto jsem je nosila dlouho. Ani jsem se neotvírala, prostě jen doktoři řekli, že už jim to stačí :D

• načítám...
1236
4.9.13 12:27

Ahoj, omlouvám se, že vám sem takhle lezu. Nečetla jsem vás. Mám osmiměsíční dvojčátka a už jsem jim přestala dávat monitory dechu na plenku, protože jsou už šikovné a umí si je sundat i přes oblečení a já jsem se konečně zbavila strachu, který mě pronásledoval od chvíle, kdy Liduška přestala ve třech měsících dýchat.
Jedná se o dva monitory dechu na plenku značky Respisense ditto. K monitorům jsou i nepoužité náhradní baterie, ale v jednom monitoru je baterka už téměř vybitá, takže defacto náhradní baterie jedna. Monitory jsme používali 4 měsíce, výrobce dává záruku 2 roky. Pořizovací cena byla 2100 kč/ks, teď je prodávám 1200 kč/ks. Kdyby měl někdo zájem, písněte SZ, děkuji.
Vím, kolik všechna výbavička pro dvě děti stojí, proto jsem si řekla, že se poptám nejdřív tady, než hodím inzerát na Sbazar nebo něco takového.
Přeju pokud možno co nejpohodovější těhotenství, krásná zdravá mimča a maminkám hodně síly a energie!

• načítám...
532
4.9.13 12:59

@ZuzkaaD já mám taky vel. 48, takže jsme na tom podobně, mám i těhu rifle, kdyby si měla zájem, nosila jsem je až do porodu

• načítám...
478
4.9.13 15:13

@hupalka Tyy jo, to byli o půl kila, jo..??? A to jsi měla jedno, nebo dvojvaječný..? Jinak ale váhy suprový… :palec: Doufám, že je donosím co nejdýl… :pankac:

@M-H-V-M Děkuju za nabídku, těhu rifle mám, jako jsou hrozně pohodlný, ale když pak někde sedím delší dobu, tak se to nedá, jak pod bříškem škrtí… :think:

• načítám...
760
4.9.13 19:10

@ZuzkaaD jojo o půl kila…na UTZ říkali, že cca stejný, ale bylo to takhle. Dodnes ten menší o kilo a pár cm pokulhává. A to byl starší o celou 1 minutu :mrgreen: Jinak jsou to dvojvajky…to těhu je i lepší, nejsou tam takový rizika, tak jsem nosila statečně dlouho. Jak to máš ty?

• načítám...
532
4.9.13 20:08

@ZuzkaaD já jsem je kupila už použitý od jiný maminky a jsou hodně vykrojený a já je nosila strašně ráda, jak píšeš, pohodlný a mě teda nic nekrtilo :palec:

• načítám...
478
5.9.13 00:29

@hupalka No my je máme taky dvojvaječný, říkají, že je to lepší, noo… :palec:

@M-H-V-M Tak to jsi vychytala ;)Nejlepší jsou stejně leginy a šatiny… :D

• načítám...
760
5.9.13 08:12

Já rodila v září, takže přes léto fakt šaty a kraťasy do gumy a tričko, pantofle a šlo se. Nedovedu si představit rvát se s takovým břichem do kabátu a kozaček :mrgreen:

• načítám...
498
5.9.13 14:47

@ZuzkaaD Ahoj Zuzi, tak uz jsem ve skupine na FB :-) Dekuju za pomoc!
Jinak, holky, jako mavnutim proutku je mi uz druhy den fajn. Posu fajn, protoze unava stale pretrvava, ale alespon odeznely ty nevolnosti!!! Jaka uleva :pankac:

• načítám...
532
7.9.13 18:48

Holky, nabízím k prodeji náš kočárek, kdyby jste měla některá zájem

• načítám...
478
8.9.13 15:59

@nika84 Není zač Veru…;)

@M-H-V-M No ten je fakt hezkej, škoda, že už mám… ;) Za kolik ho prodáváš..?

• načítám...
8.9.13 18:00

Ahoj děvčata, řekla mě o Vás „KUDISKA“ :hug:, čekám dvojčátka v Dubnu 2014, zatím jsem tedy na začátku, ale ráda bych se k Vám přidala. Otěhotněla jsem přirozeně a přes to, že se doktorce druhá dutinka nezdála, tak poslední kontrola v nemocnici ukázala 2 miminka, téměř stejně velká, vitální a se srdíčkama. mám za sebou jedno neúspěšné těhu a tak se modlím, aby vše bylo již v pořádku. A to samé přeji i Vám :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100