Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SlunickoMamina Já jsem Sanusu byla moc spokojená. Syn mé šéfové jezdil s manželkou do Arlety a jezdit tam přestali, protože nebyli spokojený. Ale hold každému vyhovuje něco jiného a člověk to musí poznat sám. Já jsem původem z Nového Města a v Náchodě jsem studovala a taky jsem tam pracovala.
Vidím, že nakupujete zásoby, tak jsem vám všem chtěla dát tip na server www.feedo.cz Mají tam skvělé ceny za plínky, výživu a kosmetiku. Prostě vše pro mimi. Ušetříte spoustu peněz a dovezou vám to až domů. Nejsem žádný jejich propagátor, jen zákazník a to moc spokojenej ![]()
@SlunickoMamina Ahooj, vítej mezi námi, já jsem z Kostelce…
Ale jezdila jsem do Sanusu do HK a veliká spokojenost…
Je dobře,, že i ty jsi spokojená… ![]()
@Honey Hooligan To mě moc mrzí…, tak teď na to určitě babička dohlédne…
Na mě takhle dohlíží z nebíčka taťka a kdykoliv potřebuju, aby něco vyšlo, zapálím mu svíčku a hezky ho poprosím, je to můj anděl… ![]()
@M-H-V-M No probírali jsme to s manžou a asi počkáme, když by byl potřeba, tak se pořídí, ale třeba ani nebude třeba…
Tak uvidíme časem…, ale moc díky ![]()
@hupalka taky jsme objednali pleny přes feedo a super!! Ono 10 balíku váží 30 kg, takže rozvoz je ideál
a takovej Drobek kluk mi to tahnul az do bytu ![]()
Ahoj holky zítra jdu na další tz tak snad bobísci budou v pořádku…jen mám stále bolesti…Mám dotaz kdy jste viděli srdíčko??
@SlunickoMamina ty jo, já myslím, že hned na prvním utz a to vylo v 7 nebo 8 tt ![]()
@SlunickoMamina Určitě budou v pořádku. Já jsem srdíčka viděla v 6+5…
Ahoj holky.Jsem po dlooouhé době zpátky
,stěhovali jsme se na barák, chvíli trvalo než jsme zařídili internet. Vítám hodně nových příchozích
Čím víc, tím líp. Tak co vaše miminka? My už máme za sebou i Tripple testy, kupodivu vyšly negativní
Páreček se nám proměnil na dva kluky
Matyáš a Maxmilian a včera jsme byli na Echu a oba dva mají srdíčka v pořádku. Nechali jsme si natočit na dvd ultrazvuk ve 3D..doporučuji!!Tak pište, pište
@ZuzkaaD Ahojky, chtěla jsem se zeptat… Jak sis v Hradci objednávala kočárek. Jestli tam měli Dorjan pro dvojčátka vystavený. Chtěla bych si ho vyzkoušet, a tak přemýšlím kde.
Tak kontrola dopadla dobře srdíčko ještě ne ale jinak vše jak má být
Ahoj holky, smím se k vám také přidat? Čekám dvojvaječná dvojčata, jsem v 17. tt a zatím dobrý. ![]()
@pingu2013 pojď mezi nás…já teda konkrétně už prcky mám doma a to už dva roky, ale držím tady s holkama basu jako podpora a rádce
Co budeš mít? Já mám dvojvaječný kluky a je to krása, ale i dřina. Držím palečky ať je vše v pořádku. Já zrovna na 17 tt nemám dobré vzpomínky, ale všechno nakonec dobře dopadlo.
@hupalka Zatím nevím, mimča se styděla… Ale snad po příštím utz budu vědět, jsem děsně zvědavá. Doma už máme 2 kluky, tak jsme se s mužem pokoušeli o holčičku - no a teď budeme mít doma děti čtyři. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat