Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3085
9.9.13 10:13

@SlunickoMamina Já jsem Sanusu byla moc spokojená. Syn mé šéfové jezdil s manželkou do Arlety a jezdit tam přestali, protože nebyli spokojený. Ale hold každému vyhovuje něco jiného a člověk to musí poznat sám. Já jsem původem z Nového Města a v Náchodě jsem studovala a taky jsem tam pracovala.

• načítám...
760
9.9.13 12:22

Vidím, že nakupujete zásoby, tak jsem vám všem chtěla dát tip na server www.feedo.cz Mají tam skvělé ceny za plínky, výživu a kosmetiku. Prostě vše pro mimi. Ušetříte spoustu peněz a dovezou vám to až domů. Nejsem žádný jejich propagátor, jen zákazník a to moc spokojenej ;)

• načítám...
478
9.9.13 13:17

@SlunickoMamina Ahooj, vítej mezi námi, já jsem z Kostelce… ;) Ale jezdila jsem do Sanusu do HK a veliká spokojenost… :palec: Je dobře,, že i ty jsi spokojená… ;)

@Honey Hooligan To mě moc mrzí…, tak teď na to určitě babička dohlédne… :hug: Na mě takhle dohlíží z nebíčka taťka a kdykoliv potřebuju, aby něco vyšlo, zapálím mu svíčku a hezky ho poprosím, je to můj anděl… :srdce:

@M-H-V-M No probírali jsme to s manžou a asi počkáme, když by byl potřeba, tak se pořídí, ale třeba ani nebude třeba… :roll: Tak uvidíme časem…, ale moc díky :palec:

• načítám...
4964
9.9.13 14:14

@hupalka taky jsme objednali pleny přes feedo a super!! Ono 10 balíku váží 30 kg, takže rozvoz je ideál :) a takovej Drobek kluk mi to tahnul az do bytu :D

• načítám...
532
9.9.13 14:25

@ZuzkaaD není zač :pankac:

• načítám...
9.9.13 21:22

Ahoj holky zítra jdu na další tz tak snad bobísci budou v pořádku…jen mám stále bolesti…Mám dotaz kdy jste viděli srdíčko??

• načítám...
532
10.9.13 06:45

@SlunickoMamina ty jo, já myslím, že hned na prvním utz a to vylo v 7 nebo 8 tt :think:

• načítám...
3085
10.9.13 07:51

@SlunickoMamina Určitě budou v pořádku. Já jsem srdíčka viděla v 6+5…

• načítám...
56
10.9.13 13:41

Ahoj holky.Jsem po dlooouhé době zpátky :-),stěhovali jsme se na barák, chvíli trvalo než jsme zařídili internet. Vítám hodně nových příchozích :-) :dance: Čím víc, tím líp. Tak co vaše miminka? My už máme za sebou i Tripple testy, kupodivu vyšly negativní :dance: Páreček se nám proměnil na dva kluky :srdce: :srdce: Matyáš a Maxmilian a včera jsme byli na Echu a oba dva mají srdíčka v pořádku. Nechali jsme si natočit na dvd ultrazvuk ve 3D..doporučuji!!Tak pište, pište

• načítám...
3085
10.9.13 14:24

@ZuzkaaD Ahojky, chtěla jsem se zeptat… Jak sis v Hradci objednávala kočárek. Jestli tam měli Dorjan pro dvojčátka vystavený. Chtěla bych si ho vyzkoušet, a tak přemýšlím kde.

• načítám...
532
10.9.13 16:39

@ZuzkaaD zuzy, tak na kočárek už je kupec, ta byl fofr :palec:

• načítám...
10.9.13 17:25

Tak kontrola dopadla dobře srdíčko ještě ne ale jinak vše jak má být

• načítám...
97
10.9.13 20:05

Ahoj holky, smím se k vám také přidat? Čekám dvojvaječná dvojčata, jsem v 17. tt a zatím dobrý. ;)

• načítám...
760
10.9.13 20:21

@pingu2013 pojď mezi nás…já teda konkrétně už prcky mám doma a to už dva roky, ale držím tady s holkama basu jako podpora a rádce :mrgreen: Co budeš mít? Já mám dvojvaječný kluky a je to krása, ale i dřina. Držím palečky ať je vše v pořádku. Já zrovna na 17 tt nemám dobré vzpomínky, ale všechno nakonec dobře dopadlo.

• načítám...
97
10.9.13 20:42

@hupalka Zatím nevím, mimča se styděla… Ale snad po příštím utz budu vědět, jsem děsně zvědavá. Doma už máme 2 kluky, tak jsme se s mužem pokoušeli o holčičku - no a teď budeme mít doma děti čtyři. :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100