Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Loulouchen ahojky, hezky odpocivej, jez hory horciku s zadnej zbytecnej pohyb!!! Vylezely to jiné, vylezis to taky
ja lezim uz 5. týden je to na palici, ale je to k něčemu!! Hlavne necti zádné blbosti o nedonosencich, vybirej vybavicku a mysli pozitivne. Ty uz mas donkey objednány? Jakou barvicku??
Diky za podporu:-)Snad to vylezim, i kdyz casto citim mensi kontrakce a tvrdnuti bricha! Donkey objednany jeste neni, vzhledem k tomu, ze by to meli byt kluci, zvazujeme modry. Ted zrovna jsem ale v takovym psychickym rozpolozeni, ze se mi ani objednavat nechce.
Ahoj holky, gratuluji k dvojcatkum
pred rokem jsem takto byla ve skupine Dvojcatka 2013, dnes se mi uz v obyvaku plazi 2 krasne zizalky
. Nechci vas moc rusit, pouze se chci zeptat, zda by ste nektera nemela zajem o odkup veci pro holcicky - mam od narozeni (i velikost 48). Nejradeji bych nasla maminku, ktera je z Prahy a ktera by si rada prijela vybrat, co potrebuje, tak jak jsem to udelala i ja pred porodem s jinou maminkou
Dekuji moc, prip. mi piste SZ a jeste jednou se omlouvam, ze jsem takhle vtrhla do diskuze
hezke tehotenstvi preji..
@Loulouchen A jée…
Tak teda ležet a ležet…! A jak psala blondýnka, myslet pozitivně…, a nečíst hlouposti a být ráda, že nemusíš ležet od prvního dne. Znám případ po šesti potratech a hned po dalším otěhotnění ležet 9 měsíců - ale v nemocnici…! Nakonec se povedlo…
Ty jsi na tom ještě dobře, a hlavně už jsi v druhé polovině, to je super. Tak hezky odpočívej, my na tebe budeme myslet a držet ti pěstičky… ![]()
Ještě k tomu kočárku, my ho objednali, ale až na listopad ![]()
@Loulouchen vylezis, minimalne jeste mesic musis a pak si davej mezniky klidne po tydnu!! Ale zmaknes to!!
kocarek objednej az budes mit zasluhy za lezeni a ted strihej metr a koukej lezet
! My objednavali tusim nejak taky kolem 22 tt, ale mame ho na sklade prodejny z duvodu tech vsech pover
co budes chtit za autosedacky? Predpokladam, ze maxiny, pac ani nemas moc na vyber, vid?
jo hele a brali Ti kultivaci z cipku, zda nemas nejakou infekci?? Nechci delat chytrou, ale rada zuzitkuju svoje mesicni litani po vsech moznejch vysetrenich a rady doktoru!!
@Sisi11 gratuluji k holcickam, kdybych nemela uz snad vse a nebyla lezak, tak bych i rada nabidky vyuzila
. Jinak mate krasna jmena, pro holcicky bych volila stejne ![]()
Měla jsem jít na kontrolu ve čt, ale dr mi psal v po večer sms, ať přijdu v út. Takže nám tlučou obě
, plod A 8mm, B 8,2mm, odpovídají 6+5 (já byla 6+3), porodnice Vinohradská, císařem (pan dr se toho ujme zřejmě osobně). Říkal, že si nebudeme hrát na hrdiny, přirozený jen v případě, že by byli oba otočení hlavičkou dolů, ale že je to spíš výjimka. Pokud bych porodila od 36. týdne.
Pokud bych rodila dřív, jak v 36.týdnu, tak mi domluví Motol nebo Podolí. Neschopenku mám až do konce. Kontrola za 3 týdny.
@Loulouchen Taky jsem po konizaci čípku, dr mi jen tenkrát říkal, že jsou možné komplikace v těhotenství, ale spíš v tom smyslu, že budu ležet a klidový režim. Opravdu lež a buď třeba ráda, že nemusíš být v nemocnici, ráno ať ti manžel/přítel pomůže vše nachystat k posteli, aby si opravdu šla na záchod a jinak ležet ležet ležet. Víc pro to udělat nemůžeš. Držím palce!
@Blondýna007 píše:
@Sisi11 gratuluji k holcickam, kdybych nemela uz snad vse a nebyla lezak, tak bych i rada nabidky vyuzila. Jinak mate krasna jmena, pro holcicky bych volila stejne
Dekuji
a taky moc gratuluji a drzim palce, at to dopadne vsechno super!
Mozna se tady najde maminka, co nabidky vyuzije.. Ja jsem toho vyuzila, neb se mi nechtelo shanet vsechno pres fotky na bazarkach atd. a i ted hledam maminku, od ktere bych si vzala vsechno potrebne ve vetsich velikostech a najednou ![]()
@Sisi11 Když bych měla dvě holky, tak určitě uvítám, ale jsem na začátku, takže asi to pak už budeš mít prodané, ale můžu napsat a uvidíme.
@kudiska píše:
@Sisi11 Když bych měla dvě holky, tak určitě uvítám, ale jsem na začátku, takže asi to pak už budeš mít prodané, ale můžu napsat a uvidíme.
jasne… ved si mne v patrnosti, a az zjistis, co v brisku nosis, tak se klidne ozvi
uvidime, mozna ty hadriky cekaji zrovna na tvoje holcicky
drzim palce! ![]()
Diky za vase povzbuzeni, snazim se ted cist nebo koukat na televizi abych prisla na jiny myslenky. Moje mala kolem me stale skace, neni to jednoduchy kdyz se ji nemuzu venovat, ale alespon nam ted pomaha tchyne:-)
Blondyna007, u tebe se to vyviji moc dobre, ted uz se nemuze nic hroznyho stat ![]()
Ahoj holky, tak se musím pochlubit, že už mi přišli 3 balíky hadříků na kluky, vše nakupuji přes bazárky, věcičky jsou nádherný, doporučuji…! ![]()
Nejvíc se mi osvědčil tento bazárek na facebooku:
https://www.facebook.com/…14509595896/
Je nás tam hrozně moc a taky alba s fotkama mají krásně přehledné…
Prostě paráda, dokonce i fusaky jsem sehnala, ty mi přijdou v pondělí ![]()
@ZuzkaaD Jééé to jsou krásné věcičky
Taky budu kupovat nějaký balík oblečení. Kamarádka koupila za 500 Kč kupu nádherného oblečení.
@Camiben No přesně, vem si, kdyby jsme to na ty naše dvojčátka kupovali všechno nové, no to bychom se normálně zrujnovali… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat