Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3085
20.8.13 21:37

@ZuzkaaD @Blondýna007 Děkuju moc holky! Jj Bejdová je úžasná…je moc ochotná a milá. Já jsem k ní přešla před rokem a udělala jsem moc dobře.

• načítám...
478
20.8.13 22:08

@kudiska No jéééje, to jsou ale krásný bublinky… :potlesk: Na srdíčka se s manžou těšte, to je děsnej doják :mrgreen: Tak jen tak dál!!! :palec: Gratulejšn :mavam:

• načítám...
1275
20.8.13 22:15

@ZuzkaaD děkujuuu, jsem z toho pořád 8o 8o 8o

• načítám...
478
21.8.13 18:54

Taaaak a je to tady holky…, dnes jsem po kontrole, vše ok, ale hlavně – už víme, co tam máme :lol: Kluky jak buky :mrgreen: Pěkně jsem si pobrečela, ale jsem smířená (mooooc jsme toužili po párečku, alespoň jednu holčičku) :palec: Tak jsme jim hned cestou domů koupili modrý hadříky :pankac:

• načítám...
532
21.8.13 19:28

@ZuzkaaD tyky mamá doma hošany, ale je to fuk, hlavně hodně zdravíčka :palec:

• načítám...
4964
21.8.13 19:43

@ZuzkaaD Zuzi moc gratuluji, hlavne, ze jsou kluci oba zdravi jako ripy :kytka:!! I u nas to nakonec muze dopadnout na dva kluky ;-)!!!

Příspěvek upraven 21.08.13 v 19:52

• načítám...
1275
21.8.13 19:44

@ZuzkaaD jééé…já bych chtěla taky páreček nebo dvě holky, ale tak zase to bude jedno, co jim budeš oblíkat a nebudeš to muset mít rozdělený:-)

Hlavně, ať jsou zdraví, ale chápu to malé zklamání, ale určitě si přesto šťastná!
Gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
4964
21.8.13 19:57

Holky vim, ze to zni v mem pripade blbe, ale budte rady za zdrava mimca libovolneho pohlavi :hug:! Opravdu je spousta nastrah se kteryma se muzete behem tehotenstvi potkat, tak hlavne at jste vsichni 3 v 1 ok a bez zdravotnich trabliku :andel:

@ZuzkaaD pochlub se co uz mas pro prdolky nakoupeno :kytka:

• načítám...
3085
21.8.13 20:08

@ZuzkaaD Tak to moooooc blahopřeju! To je dobře, že je vše v pořádku :hug:

• načítám...
760
21.8.13 20:14

Ahoj holky, moc gratuluju ke všem dvojčátkům, my máme doma už dvouletý raubíře. Nechtěla byste některá takovej těhotenskej pás přes tričko s nápisem „jsme tady“ a dvěma páry ručiček? Mám to na bazárku, kdybyste měla některá zájem ;)

• načítám...
573
21.8.13 20:22

Ahoj, občas si Vás tady tak čtu, taky se nám podařily po IVF dvojčátka. Jsem 14. týden a miminka se mají čile k světu.

@ZuzkaaD Nedalo mi to nereagovat. Moc chápu tvé pocity, máme doma syna, tak jsem si teď říkala, že by tam ta jedna holka být mohla, když jsou ty děti dvě. A co myslíš, čekám dva chlapečky. Takže budu mít 3 kluky, no s manželem vlastně 4.Trošku mě to mrzí, vím, že i manžel si trošku přál, že by tam jedna holka být mohla. Docela se za ty pocity stydím. Přitom vím, že kluci jsou bezva, se synem je sranda, už je velký a nedala bych ho za nic na světě. Když se narodil, byla jsem nesmírně šťastná, bylo mi naprosto jedno co to je hlavně, aby byl zdravý. |Ale hlavně jsem šťastná, že se konečně zadařilo a moc se na ně těšíme. Jenom hlavně ať jsou zdraví.
Takže gratuluji a ať se miminkám daří a pěkně rostou. :kytka:

• načítám...
478
21.8.13 22:19

Všem moc děkuji za gratulky, opravdu jsme rádi, že je vše v pořádku a na Matýáška a Tadeáška se moooc těšíme… :srdce: :srdce: To byl jen ten prvotní šok :pankac:

• načítám...
1275
22.8.13 06:49

@Kissminka jeee, ty uz ve 14.tydnu vis, co to bude? Ja myslela, ze se to pozna, tak kolem 20.tydne?

• načítám...
4964
22.8.13 08:29

Holky me prvni odhad řekli az ne 3D v 17 tt a to parecek, od 18-21 tt mi všichni tvrdili, ze to jsou jasny dva kluci. Pak na 2. screeningu doktorka, ze za holku da ruku do ohne, ze to kluk neni a na tom se tam pak uz shodli všichni.. Takže jeste tomu desjte čas :kytka:

• načítám...
573
22.8.13 10:28

@kudiska Ano, už ve 12. týdnu na screeningu mi řekli, že to vypadá na kluky podle zakřivení nějakého pohlavního hrbolku, je to nová metoda, nevím jestli ji všude používají a včera na kontrole u své gyn. mi také řekla, že to vidí na chlapečky podle jejich hodně úzkých pánví, leda prý že by to byly holky s hodně úzkou pánví. Jsem moc ráda, že screening mi vyšel negativní, tak věřím, že broučci budou zdraví. Ale letí to, připadá mi, že teprv nedávno jsem jásala nad pozitivním těh. testem a teď vidím, že už se mi trošičku začíná vyklenovat bříško. :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100