Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukam na ty dorjany a libivy teda jsou, ale vaha u te nejhezci verze 22 kg a sirka 95 cm mi prijde fakt maso
!
My bydlime v panelaku v 5. patre s vytahem, ale ac po rekonstrukci tak hodne malym a museli jsme sakra resit kam s kocarkem, deti budou zimni a tahat se s nim a rozkladat ho az k bytu, to by bylo na palici, vytah kolikrat ani nejezdi, takze pak kdyz bych na to byla sama tahat deti a kocar do 5. patra s tim ze snad po porodu budu mit 50 kg, tak bych to asi blbe davala. Nakonec nam vyslo, ze mame dovoleno udelat parkovaci misto na kocar hned u vytahu, coz je k nezaplaceni..
@Blondýna007 píše:
@Camiben ale ta vaha je uplne ukrutnase sedres
to teda jo…naši kluci mají teď ve dvou letech dohromady 25 kg a k tomu 23 kg kočár…a vozit je budu ještě přes zimu a to budou mít zas ještě víc takže to zvaž
@Blondýna007 Proto přemýším o tom Easy walkeru… Ale tenhle se mi líbí víc.
@Blondýna007 To já si budu nechávat ve sklepě vajíčka a budu prcky nahoru nosit v nich…bude to asi nejlehčí varianta.
@Camiben jestli EW nebo Dorjan, tak to jsi me pobavila!!! To je naprosto jinej level kocaru!!! ![]()
@Camiben navic Cami kazdej kdo se v kocarkach vyzna, kdyz vidi EW, tak si rekne, wau ta ma EW! ![]()
@Blondýna007 To ano…to je jiný level, ale jak jsem psala, tak EW bychom koupili použitý…po 55 tisících, které jsme dali za IVF nechci za dalších 30 tisíc kupovat kočárek
Takže je to nový versus použitý…ale je pravda, že i použitý EW bude pro nás asi lepší.
@Camiben myslim, ze EW po jednom majiteli je v poho, mohl by byt jeste i v zaruce. Pomalu to zacni sledovat a verim ze poptas a sezenes dobre. Kamaradka ted videla prodavat Bugaboo z limitky po Krainovy a rikala, ze neverila, ze v nem kdy sedelo dite, prej jak novej!!
@Camiben a skutecne mysli na to, ze EW snadno a dobre prodas ne tak moc pod cenou.
@Camiben určitě ti bude stačit použitý, my máme taky použitý a jsem spokojená na maximum. Měla jsem štěstí a kočár byl jako novej a dál ho budu zase prodávat. Je to zbytečný luxus kupovat novej, zvlášť u dvojčat, kdy budeš mít ještě spoustu dalších velkých výdajů.
@Blondýna007 Je pravda, že ho snadněji prodám. Už sem koukala na inzeráty a v nabídce jich je docela dost. Snad budeme mít štěstí a narazíme na nějaký moc neojetý. Ale myslím, že je to opravdu kvalita a tak něco musí vydržet.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat