Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
760
23.8.13 12:53

Holky a tak to s nima strašně letí, že já si teď říkám, že mám pocit, že jsem si ten kočárek ani neužila…a to jezdíme denně :mrgreen: Pak jsem si to uvědomila a klepala jsem si na čelo…těch kilometrů, co jsem najela :mrgreen:

• načítám...
760
23.8.13 12:54

Tím chci říct, že to není až tak důležité jakej budete mít kočár. Hlavně to je o praktičnosti. My bydlíme v domku, takže nějakej výtah nebo tak něco jsme neřešily. Takže se zaměřte hlavně na ty praktický věci.

• načítám...
573
23.8.13 13:45

Ahojte, já uvažuju o Bumbleride indie twin, je možnost ho koupit i s hlubokýma korbama, některá jste se zmiňovala, že nevíte jestli má i hluboké korby.
Líbí se mi také z toho důvodu, že jdou u něho polohovat nožičky, u EW právě těm dětem ty nožičky visí dolů i když v tom kočárku spí. Ještě se mi u Bumbleride líbí jednoduché polohování zad, kdežto u EW je polohování zad na zipy. Ale jinak je EW určitě hodně kvalitní kočárek. Akorát mě na něm mrzí tyto dvě věci.
No hlavně ať se všechny rozhodnem pro ten, který nám bude nejvíc vyhovovat. :palec:

• načítám...
1098
23.8.13 14:24

@ZuzkaaD @Kissminka Holky gratuluji ke klučíkům :srdce: Kluci jsou fajn, ale já když už mám jednoho doma, tak taky toužím alespoň po jedné princezně, takže vás chápu, že Vás to trošinku mrzelo :hug:
Kočáry - dorjan je dost těžký, měla jsem ho u syna, ale to mi tak nevadilo, byl sám. U dvojčat už budu jo hlídat, aby kočárek byl odlehčený. EW se mi líbí moc, ale taky mě štve ta nemožnost polohovat nožičky. Třeba ten dorjan to má a co na něm bylo úžasné, že je prostorný, syn má 27 měsíců a pokud mi ještě teď v kočáru usne, hodím mu nožky nahoru a pohodlně se vyspí. A to není žádný drobeček! Ale pro dvojky bych ho nechtěla. Holky, co to sledujete, jaké jsou ještě odlehčené kočáry pro dvojčata, které mají prostorné korby a polohování nánožníku?

• načítám...
760
23.8.13 19:22

@vojkat Ten náš herqules má 17,5 kg a nánožník je polohovatelný, i zádíčka se dají lehce polohovat…a samozřejmě pro každé mimi zvlášť.

• načítám...
573
23.8.13 19:25

@vojkat Děkuji a taky blahopřeji k dvojčátkům, pro tebe je pohlaví miminek zatím ještě asi jedno velké překvapení, tak ti přeju ať ti ta jedna princeznička vyjde, ale ať už kluci nebo holky hlavně zdraví. :palec:

• načítám...
12
23.8.13 21:24

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala do diskuse. Zacinam 21tt a pry me cekaji 2 kluci! Doma uz jednu princeznu mam, tak z nich mam velkou radost:-)Bricho me roste dost rychle nebo se mi to alespon zda. Jak zvladate vsechno fyzicky? Co se tyce kocarku, rozhodli jsme se s manzelemn pro Bugaboo Donkey, s malou jsme meli Cameleon a byl super! Korby jsou sice u Donkeyho na dvojcata mensi, ale jinak ocekavame stejny standart.

• načítám...
4964
23.8.13 21:45

@Loulouchen ahojky, donkey ma pry dokonce daleko lepší kolečka a základnu, tak budes určo spokojena ;-)! My uz ho máme ma sklade shopu, tak jsem zvědavá ;-)! Jinak ja fyzicky fungovala v pohode do 27 tt, od Te doby lezim :/. A po 30 tt uz je to docela hustý :-)

• načítám...
1275
25.8.13 10:56

Ponořila jsem se do těch kočárků a zjistila, že s Dorjanem neprojedu do výtahu, kočárkárnu máme, ale jsme na sídlišti v Praze a dost se tu krade, takže si tam nikdo nic nenechává. Začala jsem uvažovat na Easywalker duo přes bazar…dá se sehnat okolo 9-13tis, korbičky přes bazar okolo 3tis 2ks a pak bychom dokoupili autosedačky a adaptéry se nové prodávají kolem 990,–Kč/ks, přes bazar zase kolem 900Kč, ale za 2ks. O víkendu jsem byla na jedné rozlučce se svobodou a byla tam maminka dvojčat holčiček a říkala, že oni si tedy kupovali nový kočárek, navíc blumberide (asi za 35tis komplet), ale prý ten easywalker by si přes bazar koupila, protože opravdu vydrží i 2. majiteli.

Co myslíte?

• načítám...
573
25.8.13 11:30

@kudiska Prosím tě a neříkala náhodou ta tvoje známá jak byla s Bumbleride kočárkem spokojená? Já jsem se právě dívala, že vychází i s korbičkama na 22000-23000,–Kč.

• načítám...
573
25.8.13 11:31

http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?typ=9469&kategorie=129175

• načítám...
532
25.8.13 12:39

@kudiska dorjan se taky dělá v šířce 78 cm, máme ho dorjan danny sport twin, zkus juknout, je cenově jinde než easywalker, ale taky samozdřejmně o něčem jiným, nás se nelíbil hranatý tvar a že nejdou dát korby po a proti směru jízdy, to dorjan má, záleží, jestli využijete, a je to hlavně i o financích :mavam:

• načítám...
1275
25.8.13 17:39

@Kissminka Byla maximálně spokojená, jsou trochu finančně někde jinde a za tu dobu, co dvojčata má, měli 6 kočárků - tenhle je prý nejlepší.

Já zjistila jiný problém - bohužel náš NÁKLADNÍ výtah v paneláku pro 6 osob má šířku vjezdu pouhých 73,5cm!!! Ach jo!!! Easywalker ani náhodou tedy.

No našla jsem tedy http://www.dvojcatka.cz/…korby-zdarma a ten má šířku 73cm, mají ho i v Malvíkovi, ale asi jen na objednávku, protože ve čt ho tam neměli. Je to pěkná raketa - 28tis a když je prý akce, tak jsou 2 korbičky zdarma, ale to ještě nepočítám autosedačky :nevim:

Máte někdo tip na kočárek šířku max 73cm, abychom se vešli?

• načítám...
1275
25.8.13 17:40

@M-H-V-M Jak jsem psala výše, bohužel šířka vjezdu do výtahu je 73cm, takže ani dorjan, ani easywalker :?

• načítám...
4964
25.8.13 17:48

@kudiska bugaboo se da sesoupnout jen pro jedno ditko, ale teda sehnat dvojkovej do 73 cm, to bude peklicko :/ nemuzes ho nechavat nekde v kocarkarne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100