Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Camiben Ježíš, já asi vím…
, a ke komu chodíš jinak..? Já k panu Mrkáčkovi do Opočna. Jinak jsem z Kostelce, ale manža původně ze Záhornice. Jak se jmenuješ..? ![]()
@M-H-V-M No to jsou bobani, gratuluji k dobrému konci, to ale museli být nervy…
Děkujeme za nabídky, zatím ale nevíme, co to bude, tak možná později ![]()
@ZuzkaaD Chodím k doktorce Bejdové v Dobrušce. Původem jsem z Nového Města. Do Dobrušky jsem se přistěhovala k přítelovi, ale mám tu skoro celou rodinu.
@ZuzkaaD no nervy to byli, a všem přeji donošená mrňátka i teď je ot někdy boj s jídlem, tak se držtě ![]()
@M-H-V-M muzu se zeptat v kolikatym presne si rodila?? Me vyhrozuji uz mesic, dnes 31+2, doktor po tom 30 tt docela zklidnil hormon a mam narizenej klidek.. Co? Ze to prislo tak rychle?? Voda? Kontrakce?
@Blondýna007 31+3 myslím objevena na běžné kontrole bílkovina v moči, vysoký tlak a začínající otoky - preeklampsie, nebo tak nějak se to píše, nástup ihned do nemocnice na udržování, to bylo pondělí ve čtrvtek v 1:56 h jsem šla na malou a asi my odtekla voda, tak si říkám, je ještě brzo, nebudu se ptát a dělat ze sebe vola, však ani nevím, jestli mi odtekla, když jsem byla na malý
, no pak mi to nedalo a šla jsem za sestrou, po rozboru vložky ve 2 :15 přišel doktor, měření pásů, 2:30 volám manželovi, mamince, manžela už nepotkám 3:00 na sále 3:20 venku honzík, 3:21 vojtík, 4:00 odjezd ze sálu a strašný nervy celách 5 týdnů, honzík 1600g, vojtík 1350 g. byla to teda voda, kontrakce žádný, akutní císař v celkové narkoze, proč t voda rupla mi nikdo nedokázal říct
Takže se drž a fakt odpočívej, každý týden či den k dobru super ![]()
@M-H-V-M Jooo tak to byl taky slušnej fofr
, ale hlavně, že jste všichni tři v pohodě
Ja mam další poradnu ve středu a už stříham metr. Prasknutí plodovky prej nejde zabránit
..Já bych ráda doklepala co nejlepší tejden, ale strašej mě už měsíc, takže jsem ráda za každej den
a dávali ti kortikoidy?
@Blondýna007 jo hned v to pondělí mi pichli první, takže se stihli dát, za čož sem ráda
@nika84 Ahoj, Petřík měl v květnu dva roky, ale je to pěkný čertík, tak si taky říkám, že to budeme mít se třemi dětmi náročné. No vyloženě mě nestrašili syndromem mizejícího dvojčete, ale vím, že je to hodně časté. Týká se to snad až 1/3 vícečetných těhotenství. Ale vůbec se tím nestresuj dopředu, než se naděješ budeš mít 12. týden ukončený. ![]()
Ahoj holky, mám dotaz, jestli bude někdo vědět. na ultrazvuku v 7 týdnu mi doktor našel ještě druhé miminko (jednovaječné), ale bez pohybu srdíčka. může se miminko ještě probudit?
Holky taky budu hned za tepla strilet nejake oblecky, nechci to pak skladovat.
Tady je album co uz mame koupeno a z obleceni pujde do sveta vse
!
https://www.emimino.cz/…jky-3-11138/
@Camiben Tak mě moc těší Luco
Zítra jedu na poradnu do Opočna. A ty jsi také v neschopnosti..?
@Blondýna007 Krásný věcičky, také už pomalu nakupuji
A taky budu hned prodávat ![]()
@ZuzkaaD Taky mě těší
Já jsem na neschopence už od 8. 1.
To jsme měli 1. IVF, které se povedlo a jeden bobánek se chytil, ale bohužel to bylo zamlklé těhu a v 10tt jsem potratila (to bylo v březnu)…no a pak jsme hned pokračovali s KET (měli jsme ještě 2 mrazáčky), tak mě doktor ani do práce neposlal. To se bohužel nepovedlo, a tak jsme hned šli do 2. IVF. No a z něj jsou naši dva bobánci. Dnes jedu do Sanusu na ultrazvuk, tak snad to bude vše v pořádku. Minule to právě na 2. ultrazvuku skončilo, tak mám trochu strach, ale věřím, že se naši bobánci drží.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat