Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kudiska Kupovali jsme u Johna Neela v Hradci Králové, bez autosedaček vychází 12900,–, jsou v tom 2× korbičky, 2× sporťák
Myslím, že na to, za jakou je cenu, je skvělej…Jinak nás vyšel 17 150,– Kč se vším všudy. Jinak objednaný ho máme na listopad… ![]()
Ahoj holky, všechny vás zdravím, jsem po kontrole v 16.tt a vše v pořádku
Bříško roste, musela jsem udělat zátah na obchod a koupit nové kalhoty, spodní prádlo a halenky
jinak pohlaví víme 100% u jednoho, že bude holčička
a druhé si tam pořád strkalo ručičky, tak to není jisté, ale doktor říkal, že si myslí, že viděl pindíka, tak se necháme za 3 týdny překvapit na velkém ultrazvuku ![]()
@ZuzkaaD ahoj,kočárek je bezvadnej, taky jsme nad ním váhali, ale nakonec jsme se rozhodli pro Patron Fenix F4 duplex. Líbí se mi, že to má společnou korbičku, že tam budou prcci spolu. A ty bys chtěla páreček? Já se toho docela děsím, protože máme hooodně malý byt a nakupovat hračky rozdílné pro každýho bude hrozný nápor na místo, tak jsem chtěla stejné pohlaví, ale uvidíme co si na mě prcci připraví ![]()
A co po oblečkách a výbavičce? Pokukujete nebo už pomalu nakupujete? Já začnu po tom velkým UZ, většinu budeme objednávat přes internet, tak než to dojde…a hlavně chci to mít na konci listopadu v cajku a nehonit se ![]()
Zdravim vas, ja jsem po kontrole u doktora a dozvedela jsem se ze jsou tam dve
jsem na uplnym zacatku 4tt, tak doufam ze bude vse v poradku. ![]()
@Lenao Tak to je skvělý, gratuluji k holčičce =) Já po párečku toužím od začátku, takže nic jiného ani není v plánu
Jinak už začínám kupovat takové ty neutrálky, pár kousků už mám…, navíc, tady mám obšancovaný tři mamky s dvojčátky, tak mi věcičky schovávají
Myslím, že je zbytečné kupovat vše nové
A jinak jak říkáš, v listopadu chci mít vše připraveno ![]()
@meridia Jééé, další 3v1 do party…, tak tedy vítej a bud na sebe ted hooodně opatrná… ![]()
Zuzi dekuju, opatrna samozrejme jsem jen ty ranni nevolnosti jsou ted cely den uff ![]()
@meridia Já vím, mám to za sebou, já to měla i třeba celý den, ale nezvracela jsem…, ono tě to přejde…
Mě to přešlo po tom 15-tém týdnu.
Ahoj holky, vsechny vas moc zdravim, preji klidne tehotenstvi a zdrava mimca
! My uz bojujeme ve 32. tydnu a prituhuje
!!!
Dnes jsem videla nadherna dvojcatka, je to krasne. Treba se mi taky nekdy povedou
@Blondýna007 No tak ale honem sem s podrobnostma…
Co nás čeká a nemine..??? ![]()
@ZuzkaaD nevim, zda je uplne moudry vas nejak strasit
! Kazdopadne uzivejte, nakupujte a radujte se
! Ja byla do 28. tejdne uplne ok, litala jsem jako fretka, pak se deticky rozhodly, ze mi to zacnou komplikovat a dostala jsem domaci prisny klidovy rezim
!! Nikdo neni schopen rici, kdy budou prcci na svete, zda dnes nebo za tyden
! Pokud mate nejaky dotazy, tak samozrejme rada odpovim. Jediny co doporucuju je fakt se setrit a zaridit si skutecne dobryho a duslednyho doktora, pac kdybych nechodila do Podoli uz od 20 tt, tak myslim, ze uz by byly deticky venku!!!
@Blondýna007 No pane jo, tak ať tam prcci co nejdéle vydrží…
A co čekáš…? Já jsem dnes 18+0, pěkně to utíká, na velký UTZ už se nemůžeme s manžou dočkat. Ve středu poradna, tak snad bude vše tak, jak má být.
Pobolívá mě podbřišek vždy ke konci dne, ale to je prý normál, jak se to tam všechno roztahuje a připravuje, měla jsi to taky tak..? A povedlo se vám přirozeně..? A to je tvé první těhu..? A pohyby od kdy..? Hahááá, prej ptejte se, to jsi neměla psát… ![]()
@ZuzkaaD cekame kluka a devce
! Me nebolelo nic snad do 30tt, kolikrat jsem pochybovala, zda jsem vubec v jinym stavu
! Jen rostlo bricho a celkove jsem narostla
! Mam obe placenty na predni strane, takze pohyby jsem zacala citit az nekdy kolem 25 tt. Jsou z IVF. Ty prvni mesicec silene utikaji a ty posledni se pekne vlecou ;(! Ty jeste nevis co cekate??
@Camiben Cami ja uz jsem o chlup klidnejsi jak se prehouplt ten 30 tt, hlavne, aby byla mimca v pohode a v nejhorsim uz muzou na svet klidne hnedle
, je to paradox.. Kdyz jsem sla ve 13 tt do Podoli na screening, tak na chodbe sedela tehotna pani se „svym“ Dr. a ten ji ubezpecoval, ze uz je v 29 tt a mimca maji pres kilo, ze jsou z nejhorsiho venku.. ( Co sem tak slysela i od sester, tak tam dlouho lezela a mela vysoke riziko predcasneho) Ja na to koukala jak puk a vubec jsem nechapala jak muze myslet na porod v 29 tt
, no a ted uz me to nikterak neudivuje
!!! Holky hlavne nectete zadne katastrofy o dvojcatkach, zadne stranky o nedonosencich, radsi vyrazte na nakupy, s kamoskou na kafe, chodte do prace dokud to pujde, nebo se psychicky oddelate!!! A opravdu si zvolte tu nejlepsi moznou lekarskou peci a kdyz se vam nebude cokoli zdat, tak radsi 100× zbytecne nez jednou pozde!!!
@Blondýna007 Však seš taky statečná. Uvidíš, že u tebe v bříšku ještě chvilku vydrží. Věřím, že to vědomí, že klidně můžou přijít na svět, je uklidňující
Já si to taky chci užívat a nestresovat se tím, co může přijít.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat