Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
573
22.8.13 10:32

http://www.lubusky.com/clanky/69.pdf
Přikládám, co jsem našla o té metodě poznávání pohlaví ve 12. týdnu.

• načítám...
4964
22.8.13 10:35

@Kissminka jojo taky jsem o tom slysela, nicmene u tech dvojek je to o chlup horsi kdyz nejsou hezky umisteny. Ja byla na 1. screeningu v Podoli a tam mi doktor rekl, ze fakt do 16 tt pokud si neni uplne jist tak nerika, pac je to trosku sazka do loterie. Coz se nakonec i vyplnilo, spousta doktoru a spousta odhadu. Na jisto fakt az v 21 tt a to rici, ze holka je jista nemuze nikdo nikdy. Kluky poznaj lip :lol:

• načítám...
573
22.8.13 11:56

@Blondýna007 Ano, určitě jistější to bude někdy až v tom 20. týdnu ale už se stejně těším na chlapečky, holka by mě už asi zaskočila. :lol:

• načítám...
478
22.8.13 19:39

Holky jdu se vám pochlubit, co jsem právě objednala a myslím, že za supr cenu… 660,– / ks :palec: A samozřejmě 2× :lol:

• načítám...
760
22.8.13 20:01
@ZuzkaaD píše:
Holky jdu se vám pochlubit, co jsem právě objednala a myslím, že za supr cenu… 660,– / ks :palec: A samozřejmě 2× :lol:

moc hezký…nám místo toho posloužily autosedačky vajíčka…kluci se v tom naučili sami houpat :lol:

• načítám...
3085
22.8.13 20:10

@ZuzkaaD No to je fakt za bomba cenu :potlesk: To by se mi taky líbilo ;)

• načítám...
1275
22.8.13 22:08

Dnes me mamka vytahla, tak jsme jeli do Malviku v Hostivicich, ale na dvojcata tam meli akorat easywalker za raketu a pal nam pani na netu ukazala dorjan, ale rekla, ze je dost tezky. Je to jeste brzo, ale zacinam se poohlizet. Holky, co jste si vybirali vy? Chtela bych trojkombinaci vc. autosedacek, sportak a korbicky. Proste uz nic nekupovat aspon do roka;-) bydlime na sidlisti v Praze a obcas vyjedeme na chatu nebo za tchanovci do jiznich cech na vesnici.

Druha otazka;-)
Jake mate vozidlo? Momentalne mame auto pujcene a musi za mesic vratit a budeme vybirat neco ojeteho na splatky, tak hledam tipy na spolehlive vozy?

Dekuji za rady:-)

• načítám...
478
23.8.13 06:25

Holkyyyyy, už jsem cca hodku vzhůru, dere se mi na svět synoveček, švagrové odtekla plodovka :potlesk: O 14 dní dřív… =)Tak držte palce, podám zprávy :mavam:

@Camiben Posílám odkaz: http://www.limpopo.cz/…al-grey.html

@hupalka Noooo, taky řešení 8)

@kudiska My máme tento už objednaný na listopad: ;) http://kocarky.heureka.cz/…st3-01-2013/

• načítám...
532
23.8.13 08:03

Holky, my máme taky dorjan, ale pak uvažuji o baby jogger, kdybych o něm věděla dřív, vůbec dorjan nekupuji, i když jsem s ním zatím spokojená, ale je fakt, že je těžký.
k lehátkům, jen takový můj názor, třeba někdo ocení, je lepší koupit do 18 kg, protože 9 kg má dítě třeba i v 8 měsících a moc to lehátko nevyužijete, my máme tyto. Ale říkám věc názoru, tak papa a držte se

• načítám...
1275
23.8.13 08:37

@ZuzkaaD @M-H-V-M Holky děkuji! Na ten dorjan jsme se tam dívali pro jedno dítě a sám o sobě byl těžší. Děkuji za tip na Baby jogger, v říjnu má být v Letňanech For Kids, tak vyrazíme i tam a sjedeme asi do Dětského ráje ve Vysočanech, prý by to měl být největší obchod s kočárky v Praze.

Jinak kdybyste někdo něco chtěl jet shánět do toho Babyparku na Zličíně v Praze u Ikei, tak tam ani nejezděte, protože tam skoro nic nemají. Pár kočárku (asi 10) a tak nějak všechno vybydlený, připadalo mi to, že budou končit. Puntanela v Metropoli Zličín to samé, tam kočárky nemají vůbec a dvě bodýčka v setu za 800,–Kč 8o 8o 8o

• načítám...
760
23.8.13 08:38

My máme herqules raptor twin a jsem maximálně spokojená. Sice není s autosedačkama, ale jinak super. Někdy na jaře ho budu prodávat. http://www.nasemimi.cz/…n-24751.html?… …toto není můj inzerát, jen jsem to našla pro ukázku ;)

• načítám...
3085
23.8.13 09:35

@ZuzkaaD Děkuju!

• načítám...
3085
23.8.13 09:42

Holky, tak já přemýšlím o Easy Walkeru. U nás rozhoduje skladnost, rozměry a váha kočárku. Máme špatný přístup do domu…z venku 6 schodů bez nájezdů, pak se musím vytočit úzkou chodbou a sjet do kočárkárny…no a pak hupky dupky s dvouma dětma do 4. patra bez výtahu :roll: Ale ty nekřesťanský peníze za něj nedám, takže bych koupila použitý. Pak se mi líbí Dorjan, ale z diskuzí jsem o něm nevyčetla moc pozitivního…a to, že je těžší taky bohužel hraje roli. Tak nevím no…

• načítám...
3085
23.8.13 09:44

@kudiska My máme Ford Focus Combi a jsme moc spokojený. Pro nás je to spolehlivé a prostorné auto.

• načítám...
4964
23.8.13 10:21

Holky co se tyka kocarku, tak ja jsem pomerne neposkvrnena, nam spousta lidi z okoli a i lekar v Gestu rekl, ze vse je otazka financi.. Rozhodne pocitat s tim, ze kocar pujde stejnak do sveta a otazka je za kolik ho koupite a pak prodate. U tech dvojek je vaha skutecne strasne dulezita, ono to ani tak neprijde, ale pak se to fest proveze s detickama.. Mame objednany bugaboo donkey, cena je maso, ale prodat ho za dobre je pry sranda, dokonce pry pokud ho clovek hodi nekam na bazar, tak je do vecera pryc. Stejne plati i u EW, ten koupila kamaradka a je taky moc spokojena. Jeste chvali bumbelride, nebo jak se to pise, ale ten snad nema hluboke korby, takze to moc nechapu :nevim:! Joolz dela kocar, ale korby ma za sebou a to je prej fakt nebezpecny, ze se hodne preklapi.. Nechtela bych kocar, kam. Nepricvaknu vajicka, to by mi siblo to tahat furt jak opice s vytahanejma rukama, uz tak to bude maso :lol:! Hlidala jsem zname 6leta dvojcata parecek a doucovala je anglinu, byly neskutecne hodny a vychovany a furt jsem na tu matku cucela co dela za sport, ze ma takovou figuru a svaly az sem se ji zeptala.. Malem se po smichy, ze ma doma dvojcata :P!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100