Kopie Dvojčátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
478
2.7.13 10:58

@maca36 No no no :lol: Normální miminka :lol:
@Zumaja Tak to dej taky vědět, jak jste dopadli a doufám, že bude fotečka ;)

• načítám...
1098
4.7.13 08:47

Ahoj holky, můžu se přidat? :)
Dnes jsem 8+1 a čekáme dvojčátka v půlce února. Doma mám dvouletého klučíka, tak jsem zvědavá, jak to všechno zvládneme. Hlavně teda to moje těhotenství, které je superrizikové, jelikož jsem první porod měla předčasný.

• načítám...
918
4.7.13 10:14

Vojkat tak to jsme na tom stejně první jsem rodila 30+2.

• načítám...
1098
4.7.13 12:59

@dindinka jééé, tak to jsi moje spřízněná duše :hug: Já rodila 35+2, ale byla v tu dobu už pět týdnů v nemocnici na gynipralu a jak mi ho vysadili, tak byl malý do dvou dní na světě. A jak to prožíváš, máš strach, že se to bude opakovat? Mně totiž doktor docela dost straší :(
Holky, co už máte doma dítko, jak jste to pobraly, že místo dvou budete mít děti tři? Já jsem se s tím srovnávala 14 dní, ale už to pobrala a říkám, že máme s manželem velké srdce a lásku dáme všem třem :srdce: My to máme trošku komplikavané s bydlením, máme v současné době 2+1 v rodinném domku, tak nás čeká v brzké době rekonstrukce.

• načítám...
478
4.7.13 13:12

@vojkat Ahojda, tak tě vítám mezí nás 3v1 :hug: Přeju hodně štěstí, aby to tentokrát dopadlo lépe… ;)

• načítám...
maca36
5.7.13 06:53

Ahoj holky, tak u nás další sono nedopadlo…a příroda si to vyřešila po svém :( jeden prďolka to vzdal, máme jen jedno srdíčko. Ještě jsem pozvaná na další kontrolní sono ve středu, aby se skontrolovalo, jestli se nerozbuší i druhé srdíčko, ale v to už tak nějak nevěřím, v 8tt je už pozdě… :( tak si to hezky užívejte a držte se. Já jsem se na dvě mimi už těšila, ale teď se utěšuju tím, že s jedním miminkem bude to těhotenství méně rizikové… Ať vaše miminka hezky prospívají :hug:

• Upravit
478
5.7.13 10:59

@maca36 Ale neee :( To je mi moc líto…No hlavně že to nevzdali obě!!! Máš pravdu, budeš to mít méně rizikové a více v pohodě po porodu… :hug: Ale zůstaň u nás, pokud budeš chtít… :hug:

• načítám...
56
7.7.13 13:17

Ahojte holky :mavam: Můžu se vetřít mezi vás? Také čekám dvojčátka, jsem 10+4tt a jelikož už doma dvě děti mám, tak jsem jěště stále v šoku :)

• načítám...
478
7.7.13 14:19

@Iw87 No pane jo… :mrgreen: Tak to se ti nedivím…, to bych taky byla v šoku :palec: Tak vítej mezi námi :mavam: A jak ti je…? A to tedy přirozeně..? :)

• načítám...
10
7.7.13 21:56

Ahoj, můžu se k Vám přidat do skupinky? Čekám dvojčátka, jsem 7+2, termín podle kalkulačky cca půlka února. Máme je z IVF - KET. Doma máme syna 16měsíců také z KET (stejná vajíčka :lol: jen pokračování po dvou letech). Lucka

• načítám...
256
8.7.13 08:45

Maca36, mrzí mě, že to nevyšlo, ale i tak je dar být těhotná.
Gratuluju vojkat, lulax i IW87. Každé dítě je zásah do zažitých stereotypů, co teprve dvě najednou. Cesta jen k tomu, abych byla těhotná, byla trnitá. Abych porodila dvě dítka musím ujít taky kus cesty - v pátek jsem špinila a znovu si uvědomila tu křehkost. Ale nestahujme gatě před brodem. :)
Zítra jdu na plánovanou kontrolu, to budu mít vysněný cíl zase blíže.

• načítám...
56
8.7.13 11:00
@ZuzkaaD píše:
@Iw87 No pane jo… :mrgreen: Tak to se ti nedivím…, to bych taky byla v šoku :palec: Tak vítej mezi námi :mavam: A jak ti je…? A to tedy přirozeně..? :)
Při první kontrole mi Mudr. potvrdil těhotenství s jedním miminkem a na druhé mi s usměvem vzdělil, že tam je další drobečček :) No, z lehu jsem vyzkočila do sedu a cítila jsem se na omdlení. Počali jsme je přirozeně, přítel má dvojčátka v rodině. Jeho otec pochází z dvojčat. V 18 letech jsem byla u kartářky a ta mi řekla, že budu mít v životě 3 děti..No, tak ted už vím, že 4 :lol: Přítel je štastný, protože dítě jěště nemá, ale já se toho dost bojím. Ze začátku bylo jedno mimi o přesnou půlku menší než to druhé a za týden už byl stejně velký :nevim:,tomu taky nerozumím. Jinak se cítím celkem dobře, ale nesmím cítit maso nebo jít do potravin :poblion: a už ted mám docela velké bříško což mě taky děsí. A co vy holky jak se cítíte?
  • načítám...
56
8.7.13 11:08

Termín porodu, jěště nevím, ale ted jsem 10+5,tak mi to vychází na začátek unora..ale dvojčátka se prý rodí dřív, tak nevím. A čekáte jednovaječné nebo dvojvaječné? My dvojvaječné

• načítám...
256
8.7.13 11:27
@Iw87 píše:
Termín porodu, jěště nevím, ale ted jsem 10+5,tak mi to vychází na začátek unora..ale dvojčátka se prý rodí dřív, tak nevím.

Iw87, já jsem dnes 10+4 a termín porodu mi přitom vychází u 40 týdnů na 30.1.2013 a ten 38. týden, kdy mi doktor říkal, že se údajně nejpozději (byť nepřirozeně, protože po 38. týdnu roste úmrtnost a dvojčátka prý zrají rychleji) rodí dvojčátka, vychází na 14.1.2013. Tak to mám i v těhotenském průkazu…

• načítám...
6842
8.7.13 11:34

Jeje ona už je diskuze dvojčátka 2014 8o ten čas strašně letí 8o
holky držte se a nebojte se :hug: já mám dvojčátka (říjen 2012) a donosila jsem je až do 38+1 porod mi vyvolávali, prckům se ode mě nechtělo :mrgreen:

užívejte těhotenství, pak to bude záhul :roll: ale stojí to za to :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí