Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Maca36,
dělala jsem si TT z moči až po 14 dnech a krev jsem si nešla dát dělat ani jednou, takže nepomůžu.
@maca36 Tak jak jsi dopadla..?
A jinak mamky 3v1, jak jste na tom, něco nového..? Jak vám je..? A hubeňourky, už roste bříško..? ![]()
@maca36 Tak to je skvělý!!! Zítra dej vědět, jak jsi dopadla… ![]()
U nás to také nebylo jednoduché… ![]()
@ZuzkaaD dvě bublinky se drží
, dva žloutkové váčky 9,9 a 9,6 a za dva týdny máme kontrolní utz na srdíčka
Maca 36 blahopřeji k váčkům. ![]()
ZuzkaaD, nemám asi žádné bříško. Už ani nebývám tak nafouklá, nebo mi to tak nepřijde.
Co mám - začala jsem trpět nevolnostmi. Ani tak ne ranními, jako přes den i klidně večer. Někdy pomůže, když se najim. Ale jen někdy… Jaké máte zkušenosti?
@Zumaja No jo no, na bříška si asi ještě počkáme, a já teda určitě, jsem silné postavy…
Ale nevadí, taky se dočkám ![]()
Jinak mě je lépe v teple a na vzduchu, nejlépe u bazénu, teď jak jsem zavřená doma a leje se mi nechutenství zase zhoršilo, no doufám, že to přejde po třetím měsíci. A já jdu do finále druhého měsíce, nějak to začalo utíkat
Podle Dr. jem dnes přesně 10+0, ale normálně v sobotu končím 2. měsíc a jdu do třetího,,, juchu ![]()
Dnes jsem 8+5 a taky doufám, že to odejde po prvním trimestru. Je fakt, že venku je to lepší. Ale poslední dobou počasí nepřeje.
Ahojda těhulky… Tak poslušně hlásím – další prohlídka za námi
Dnes jsem 10+6, jedno mimi má 3,9 cm a druhé 4,1 cm
Na UZ jsme byli s manžou a byli jsme úplně vyjevený, protože ty naše miminka tam normálně tančili
No nádhera… ![]()
Jinak mám za sebou odběr na screening a příští týden hurá na velký UZ ![]()
Dnes mě ukrutně bolela hlava, pomohli trochu studené obklady, jinak hrůůůza ![]()
@ZuzkaaD píše: … Tak poslušně hlásím – další prohlídka za námi…
Gratuluju ke zdárnému vývoji. Já jsem o týden později nejen s početím, ale také s kontrolami. Jdu v úterý 9. července.
Hlava mne taky pobolívala, ale ne nějak moc. Na druhou stranu sobotu jsem víceméně nějaký čas proležela a to mi asi pomohlo, protože od té doby se cítím mnohem lépe i s nechutenstvím.
Dokonce jsem asi půl kila zhubla - to bude tím nechutenstvím.
Držím palce, ať se daří i nadále.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ZuzkaaD ne ne, to víš, já zvědavka zvědavá střelená, musela jsem si udělat test, byla jsem hodně netrpělivá a po týdnu pozitivní, co bylo samozřejmě dost brzo. A já mám kousek u baráku laboratoře, tak jsem tam šla /musela jsem donést moč na kontrolní testy kvůly bílkovině/ a tak jsem si rovnou nechala odebrat krev. No zvědavost…