Dvojčátka a spaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
1.6.13 21:25
@sovicka1 píše:
V šesti měsících je možná ještě časté krmení normál, ne? Čím je krmíš, MM nebo UM? Co jim dáváš navečer? Nepomohla by kaše na noc?Já jsem vždycky vzbudila i druhé dítě, pokud řvalo první, nikdy jsem nekrmila individuálně. V 6m jsem už nekojila, přestala jsem v 4m, v 5m jsem začala do UM přidávat trochu nemléčné kaše - tak, aby to ještě proteklo dudlíkem ve flašce, trochu se to zahustilo, oni byli pořádně najedení - a úderem tohoto opatření začali vstávat až v 4-5 ráno (tu mléko-kaši dostali v 8 večer).

Od pátého mesice uz UM. A poslední týden večer v sedm mléčnou kaši, lzickou. ale zatím jen poloviční dávku at si zvykají postupne! Plus teda dokrmit um. Davame jim celkem 150ml, z více uz blinkaji. Ale na čaj se budi porad stejne co tři hodiny, nekdy i častěji :( Říkám si, abych zbytečně je v noci nevykrmovala, aby si na to jídlo v noci nezvykli a nebudili se pak na jídlo ze zvyku :/ Proto dávám ten čaj, no a kdyz uz teda nezabere ani ten čaj tak musím sáhnout po jídle :/ To se jeste mezitím budi abych jim podala dudlik :/ Nic no, zkusíme dat plnou dávku kaše ale moc to nevidím. A nechat jednoho vyrvat zatímco ten druhy spí mi pripada kruté vůči tomu spícímu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.6.13 21:37

Vyřvávat půlroční dítě v noci bych nenechávala. Kor když máš hlad, to se prostě nevyřve. Zkus kaši, uvidíš.
Já té mléko-kaše měla zhruba 260-300 ml na jednoho :oops: Bylo to UM plus asi 4 odměrky té nemléčné kaše.
Jo a taky mě napadlo, že pokud dáváš tu kaši lžičkou, tak můžou mít vlastně žízeň, ne hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 21:44
@sovicka1 píše:
Vyřvávat půlroční dítě v noci bych nenechávala. Kor když máš hlad, to se prostě nevyřve. Zkus kaši, uvidíš.
Já té mléko-kaše měla zhruba 260-300 ml na jednoho :oops: Bylo to UM plus asi 4 odměrky té nemléčné kaše.
Jo a taky mě napadlo, že pokud dáváš tu kaši lžičkou, tak můžou mít vlastně žízeň, ne hlad.

tyyyyjo tak moc? Ja doteď dávala celkem nějak max 165ml (75ml kaše+90ml um). Z více blinkali… Zítra teda zkusím dat tu kaši plnou dávku 150ml + trochu UM, jo… No a proč myslíš ze ze lžičky mají žízeň? To je jedno jestli to je z flašky nebo lžičky ne?:/ A je lepší ta mléčná nebo nemlecna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.6.13 21:46
@Nikisenka píše:
tyyyyjo tak moc? Ja doteď dávala celkem nějak max 165ml (75ml kaše+90ml um). Z více blinkali… Zítra teda zkusím dat tu kaši plnou dávku 150ml + trochu UM, jo… No a proč myslíš ze ze lžičky mají žízeň? To je jedno jestli to je z flašky nebo lžičky ne?:/ A je lepší ta mléčná nebo nemlecna…

Myslím že ne, těch tekutin tam bude míň a je to takové dusivé, nebo jak to říct. Já to vnímám i teď - kluci už jsou dvouletí a pořád tu kaši mají (te´d už teda z kravského mléka a ovesných vloček) - když mi ujede ruka a ta kaše je hustší, tak to do nich dostávám hůře, než když je to tekutější :-)
Taky mi říkala kamarádka, která dávala kaši na lžičku, že po kaši jeji kluci vyžahli třeba ještě 150 ml UM 8o
Jo a jinak já mám dost žrouty, ne každé dítě sní tolik kaše ;-) A hlavně, těch 300 ml je prostě hodně tekutých. Husté kaše mi později jedli tak 200-240 ml.
I teď slupnou 200 ml husté kaše, přitom hodinu předtím mají normální večeři. Jsou opravdu žraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 21:55
@sovicka1 píše:
Myslím že ne, těch tekutin tam bude míň a je to takové dusivé, nebo jak to říct. Já to vnímám i teď - kluci už jsou dvouletí a pořád tu kaši mají (te´d už teda z kravského mléka a ovesných vloček) - když mi ujede ruka a ta kaše je hustší, tak to do nich dostávám hůře, než když je to tekutější :-)
Taky mi říkala kamarádka, která dávala kaši na lžičku, že po kaši jeji kluci vyžahli třeba ještě 150 ml UM 8o
Jo a jinak já mám dost žrouty, ne každé dítě sní tolik kaše ;-) A hlavně, těch 300 ml je prostě hodně tekutých. Husté kaše mi později jedli tak 200-240 ml.
I teď slupnou 200 ml husté kaše, přitom hodinu předtím mají normální večeři. Jsou opravdu žraví.

takže je lepší teda udělat tu mléčnou kaši ve více ml vody tak aby to proteklo tou savickou jo? A nebo koupit nemlecnou a zamíchat ji s um a dat přes lahvičku? Me z toho picne.uz musím si jít lehnout než zas bude kraval :/ moc děkuju za rady!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí