Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Už docela dlouho pátrám, do čeho bych mohla uložit malou místo spacího pytle. v něm se jí moc nelíbí. doteď měla takovou větší zavinovačku. Musí to být něco uzavřeného, ale aby se mohla otáčet. Nemáte někdo náhodou tip? Fakt už nevím… Děkuju!
To mě napadlo jako krajní varianta, ale myslím, že z toho se vyhrabe. Přece všechny děti nespí ve spacích pytlích nebo ano? Já sama bych se zbláznila v tom spát…
Já dávám krom spacího pytle klasický overal, douhý rukáv, dlouhá nohavice, ťapky na konci. Předpokládám, že se ptáš kvůli tomu, že se malá odkope? Pod ten overal můžeš dát klidně dlouhý bodýčko, vlastně cokoliv ![]()
náš nespal ani v zavinovačce hned pod peřinkou, ale ted jak hodně cestuje po postýlce, tak jsem začala o tom pytly uvažovat.
No přesně tak - odkopává se, mně by připadalo dobrého něco jako je třeba vak do kočátku, ale na spaní jsem nic takového nenašla. Ten overal bych ale mohla zkusit.
Já jsem dávala staršímu a teď i mladšímu přes bavlněné pyžamko o cca dvě čísla větší fleesový overálek/pyžamko od NEXTU. Je v tom krásně teploučko a nebrání v pohybu. Např. tento:
co když má to dítě 2 rokay? my dlouho spali v pytlích, naposled jsme měli super pytel z ca, který měl nožičky zvlášť. ted spi jen v overalku, ale mam strach ze ji je zima
pod dekou ani perinou nevydrzi
doporučuji normální fusak do kočáru , z toho se nevykope / musí jít stáhnout/ ![]()
prodávají i slapší
A co treba detsky spaci pytel ale bez rukavu/raminek - neco podobneho jako treba toto:
http://zavinovacky.heureka.cz/…specifikace/#…
Děkuji za oba tipy. Něco jako ten spací pytel bez rukávů jsem přesně hledala! Akorát tedy motiv medvídka pú není to pravé, ale to snad přežiju ![]()