Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mě bohužel jako první napadlo, že ti zahnul a proto najednou změnil názor. Má strach abys mu také nezahla…ale třeba to tak není ![]()
@Takyjedna Já ženskému šestému smyslu věřím, ted jsme se rozešli s přítelem, protože ulítl s jednou holkou, když se opil. Ale chtěla jsem tím říct, že jsem věděla, že je něco špatně od té chvíle co se to stalo až do chvíle, než mi to přiznal (trvalo mu to týden a vůbec na něm nebyla vidět žádná změna). Už to pro mě ani nebyla rána, jakobych to čekla
![]()
Nebo má jen obavy, aby nepřišel o takto tolerantní partnerku ![]()
@radkka No právě. Chlapi si můžou vymýšlet báchorky jaký chtěj, mazat med kolem huby jak chtěj, ale ženská to stejně pozná. ![]()
@Takyjedna No, akorát si to ženská musí chtít připustit, někdo to dokáže nevidět i když to bije do očí ![]()
@radkka píše:
@Takyjedna No, akorát si to ženská musí chtít připustit, někdo to dokáže nevidět i když to bije do očí
Jj, přesně, chtít připustit a pak začít jednat.
Vubec si nemyslim, ze jde o dvoji metr. Spis o klasicke - Podle sebe, soudim Tebe. Asi nema ciste svedomi no…
@evill píše:
Vubec si nemyslim, ze jde o dvoji metr. Spis o klasicke - Podle sebe, soudim Tebe. Asi nema ciste svedomi no…
aaa koukam, stejna reakce
@Anonymní píše:
Takže to, že se nasr.al je známka toho, že mi zahýbá???
No shodlo se nás tu na tom víc než dost ![]()
@Anonymní píše:
Takže to, že se nasr.al je známka toho, že mi zahýbá???
já bych to tak viděla, když do teď nic nenamítal a ještě se holedbal jak nežárlí a najednou takový obrat
Bylo by mi to prostě hodně podezřelé.
No je fakt, že já mám zkušenost takovou, že mi manžel léta zahýbal, já samozřejmě slepej idiot to neviděla, protože mě nikam nechtěl pouštět a nesměla jsem pomalu s nikým mluvit jsem si myslela jak mě miluje a žárlí. Přesně neměl čisté svědomí a podle sebe soudil mě, bál se, že budu taky zahýbat
![]()
Takže co s tím??? Rozejít se s ním, protože mi zahýbá???
Nevím, mám ho ráda. Tvrdí mi, že ho naštvalo ne že někam s někým chci jít, ale že jsem si to s dotyčným domluvila předem a jemu to řekla až potom. Že sio ho prý nevážím ![]()
To musíš vědět ty, my ho neznáme, stejně jako tebe. Každý to vidí jinak, já mám kolem sebe víc než dost holek, kterým partneři zahýbají a ony dělají jakoby nic (některé opravdu nic netuší, ač to trvá léta), hlavně ale netuší, že si o tom všichni okolo šuškaj, že to vědí a on z ní jenom dělá předevšema krávu… jeden z důvodů proč nevěru neodpouštím.
Ty si to s ním musíš vyřešit ![]()