Dvojí metr

Anonymní
19.4.14 08:33

Dvojí metr

Prosím o zachování anonymity, bojím se, aby si to partner nepřečetl.

Když to zkusím shrnout. Mám partnera přes 3 roky, nebydlíme spolu, aby jsme rozvedení, vztah nám takto vyhovoval.
Partner je velmi atraktivní muž, přede mnou měl hodně žen, baví ho si s nimi psát (ne eroticky, jen o životě), je v častém kontaktu s x kamarádkami, bývalkami atd., občas i s nějakou zajde na kafe, vždy mi to řekne předem. Nejsem žárlivá, toleruji mu to, i to psaní. On neustále tvrdí, jak musí mít ve vztahu každý i svou volnost, jak si věříme a nežárlíme, jak si můžeme vše říct. Já si s nikým nevypisuji (nebaví mne to), zase tak často bez něj nikam nechodím, sama s muži už tak nějak vůbec ne. Výjimkou je jeden kamarád, se kterým se znám déle, ale zajdeme na večeři, jen když má kšefty v blízkosti mého bydliště a má v nedalé restauraci zdarma véču. tak většinou napíše, jestli tam nechci jít s ním, že pokecáme. Ale je to tak jednou za rok až dva. Při tomto příteli to bylo za 3,5 roku dvakrát, vždy jsem to řekla a pak jela za přítelem. Přítel byl takto mezitím vícekrát, psaní nepočítám. Nyní se mi ten známý zase asi po roce a něco ozval. Včera jsem to řekla příteli a jeho reakci jsem nečekala. byl na mne hnusný, nepříjemný, řekl, že si ho nevážím, ať si to tedy užijeme atd…práskl mi s telefonem, na skype napsal, ať si užiju s ním zábavu, příjemný večer atd…jak malej kluk. Když jsem mu napsala, že žárlí (tvrdí, že vůbec nezná, co je žárlivost), tak mi napsal, že ne, ale já že si ho nevážím a ať mu dám pokoj… Od té doby se mnou nekomunikuje.
Je to normální??? On může vše (psát si, vídat se, vtipkovat o ženských atd.) a já když chci jít s kamarádem po roce a čtvrt na véču, tak po mně takhle vyletí??? A to bůhví, zda není konec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
19.4.14 08:42

Normální to není, ale tvůj chlap se chová jako chlap - on může, ty ne. Nezmiňovala si se např. že kamarád má něco úžasnýho, super, drahýho co tvůj chlap nemůže mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.4.14 08:43

Pro mě by takový vztah nebyl. Už tak se mi zdáš hodně tolerantní, já bych to pořád asi tolerovat nedokázala. Ale nechápu, o co mu teda najednou jde, když máte takový volnější vztah? Nechce to s tebou třeba už delší dobu ukončit a tohle mu nahrálo? Protože jinak si to vysvětlit nedokážu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.4.14 08:44

To jsou celí chlapi, oni můžou, ale běda jak si něco dovolíš ty :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.14 09:16

O kamarádovi jsme se bavili naposledy někdy před rokem, říkala jsem mu, že má normálně přítelkyni…
Kdyby to chtěl se mnou ukončit, předpokládám, že by mi to řekl. Přede mnou měl x přítelkynň a s každou se rozešel normálně, tj. že jí to řekl. Nemá důvod hledat si nějaký zástupný problém. A právě poslední dobou byl ke mne jako milius, i včera až do té doby, než jsem mu řekla o té véče.

Nevím, nedokážu si to vysvětlit. Celou dobu máme každý i své soukromí,,ůžeme se bavit i s opačným pohlavím, vše si říkáme, a najednou po mně takhle vylétne… :,(

• Citovat
  • Upravit
1210
19.4.14 09:22

Jo, to jsou chlapi, on může, ona ne. Nevidí sám sebe z druhé strany. Na večeři bych normálně šla, až přítel vychladne, zkusila bych si s ním o tom promluvit (a nastavit tedy pravidla společná pro oba). A jestli je konec - nu, třeba to bude jedině dobře (když se v tomhle ohlížel jen na sebe, možná by začal i v něčem jiném).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
19.4.14 09:24
@Anonymní píše:
O kamarádovi jsme se bavili naposledy někdy před rokem, říkala jsem mu, že má normálně přítelkyni…
Kdyby to chtěl se mnou ukončit, předpokládám, že by mi to řekl. Přede mnou měl x přítelkynň a s každou se rozešel normálně, tj. že jí to řekl. Nemá důvod hledat si nějaký zástupný problém. A právě poslední dobou byl ke mne jako milius, i včera až do té doby, než jsem mu řekla o té véče.Nevím, nedokážu si to vysvětlit. Celou dobu máme každý i své soukromí,,ůžeme se bavit i s opačným pohlavím, vše si říkáme, a najednou po mně takhle vylétne… :,(

Myslím, že žárlí řekla bych mu, že pokud nesmím já on také ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 09:24

Já tě nechci strašit, ale všimla jsem si, že takhle se chovají převážně chlapi, kteří vědí, jak jednoduché je někomu zahnout - sami to udělali. Jestliže mu to dřív nevadilo a teď jo, tak někde bude problém… Kdyby mu to vadilo vždycky, dalo by se říct to, co tu psaly holky, je to chlap, oni můžou všechno my nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.4.14 09:27

Pak me teda napadlo, ze treba uz nechce mit s tebou volny vztah, treba chtel uz zit normalne bez dalsich zenskych a to same chtel po tobe. Vsechno jen treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.4.14 09:29

Treba fakt podvedl, proto se choval jak milius a ted vi, ze muzes taky podvest a proto se nastval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
19.4.14 09:30
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity, bojím se, aby si to partner nepřečetl.Když to zkusím shrnout. Mám partnera přes 3 roky, nebydlíme spolu, aby jsme rozvedení, vztah nám takto vyhovoval.
Partner je velmi atraktivní muž, přede mnou měl hodně žen, baví ho si s nimi psát (ne eroticky, jen o životě), je v častém kontaktu s x kamarádkami, bývalkami atd., občas i s nějakou zajde na kafe, vždy mi to řekne předem. Nejsem žárlivá, toleruji mu to, i to psaní. On neustále tvrdí, jak musí mít ve vztahu každý i svou volnost, jak si věříme a nežárlíme, jak si můžeme vše říct. Já si s nikým nevypisuji (nebaví mne to), zase tak často bez něj nikam nechodím, sama s muži už tak nějak vůbec ne. Výjimkou je jeden kamarád, se kterým se znám déle, ale zajdeme na večeři, jen když má kšefty v blízkosti mého bydliště a má v nedalé restauraci zdarma véču. tak většinou napíše, jestli tam nechci jít s ním, že pokecáme. Ale je to tak jednou za rok až dva. Při tomto příteli to bylo za 3,5 roku dvakrát, vždy jsem to řekla a pak jela za přítelem. Přítel byl takto mezitím vícekrát, psaní nepočítám. Nyní se mi ten známý zase asi po roce a něco ozval. Včera jsem to řekla příteli a jeho reakci jsem nečekala. byl na mne hnusný, nepříjemný, řekl, že si ho nevážím, ať si to tedy užijeme atd…práskl mi s telefonem, na skype napsal, ať si užiju s ním zábavu, příjemný večer atd…jak malej kluk. Když jsem mu napsala, že žárlí (tvrdí, že vůbec nezná, co je žárlivost), tak mi napsal, že ne, ale já že si ho nevážím a ať mu dám pokoj… Od té doby se mnou nekomunikuje.
Je to normální??? On může vše (psát si, vídat se, vtipkovat o ženských atd.) a já když chci jít s kamarádem po roce a čtvrt na véču, tak po mně takhle vyletí??? A to bůhví, zda není konec :nevim:

Řekla bych že má bokovku a tímhle dostal záminku tě opustit a vlastně za to jakoby můžeš ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9334
19.4.14 09:33
@radkka píše:
Já tě nechci strašit, ale všimla jsem si, že takhle se chovají převážně chlapi, kteří vědí, jak jednoduché je někomu zahnout - sami to udělali. Jestliže mu to dřív nevadilo a teď jo, tak někde bude problém… Kdyby mu to vadilo vždycky, dalo by se říct to, co tu psaly holky, je to chlap, oni můžou všechno my nic.

Přesně tak. Je to blbec, že se takhle nešikovně prozradil. Kdyby radši mlčel a zpytoval svědomí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 09:38
@Takyjedna píše:
Přesně tak. Je to blbec, že se takhle nešikovně prozradil. Kdyby radši mlčel a zpytoval svědomí :(

Ale tak tohle jsou jen spekulace, může to být jinak. Většinou to tak ale bohužel bývá, sama jsem měla notorického nevěrníka - když jsem pak zpětně vzpomínala, věděla jsem, kdy mě podváděl, bylo to pokaždé v době, kdy vyváděl, když jsem já někam šla, stíhal mě, vyptával se, urážel se, zakazoval. A vidím to i u svých kamarádů, bohužel mi přijde, že podvádění je ted nějaký moderní sport, vidim to všude kolem sebe :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.4.14 09:40

Viděla bych to tak, že ti zahnul a teď má černo před očima, protože ty bys mohla taky a to se mu nelíbí. zvlášť, když byl poslední dobou jak mílíus.
Druhá možnost je, že už plánoval něco vážnějšího a tohle mu udělalo čáru přes rozpočet. Jen mi to k němu moc nesedí, když si vesele dál vypisuje a kafíčkuje s kdekým.
Jsi moc tolerantní, tohle já bych nesnesla. Dokonce bych to brala jako takový kamarádství s výhodami a ne jako vztah, ale já do vašeho vztahu nevidím, to musíš vědět sama. Na večeři bych šla a pánovi už nepsala, však on se ozve sám až vychladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9334
19.4.14 09:45

@radkka Právě že s největší pravděpodobností ne. Ženský šestý smysl nejsou spekulace. Je to normálně psychologicky podložené, jak se chovají ti, co mají černé svědomí. Bohužel. :(. Kdyby si dal pozor a nereagoval nijak, tak by se to aspoň zakladatelka nedozvěděla a on by si dal pro příště pozor, pokud se tedy jednalo jenom o jednorázové škobrtnutí a nejede v nevěrách ve velkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí