Dvouletá má prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35323
7.11.13 06:46

Na endokrino ne, ale na sono a odbery rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mariera
28.11.13 11:54

@zuzouš

To se rozhodně nesmí zanedbat, může to být předčasná puberta začne to prsy a ve třech letech začne menstruovat… To navíc ještě narušuje vývoj orgánů a kostí a může vést k invaliditě a deformacím. Předčasná puberta může být způsobena i nádory na mozku, takže i MRI i by nebylo na škodu. Budou Tě odbývat, ale nesmíš se nechat! Nemusí to být tak vážné, ale může (tady link v angličtině: http://en.wikipedia.org/…ious_puberty)

• Citovat
  • Upravit
eska3
28.11.13 13:54

Ahoj, mé dceři doktor také doporučil endokrinologii jeli jsme tam celkem třikrát, ale žádnou bulku neměla. Takže určitě pro klid bych poprosila doktorku ať ti dá doporučení. My si museli sami sehnat telefon a objednat se. Šílenost byla, že jsme tam s roční dcerou museli čekat i dvě hodiny…to mě fakt štvalo, ale pro ten klid že se nic neděje že je to nejspíš z kuřecího masa, to stálo. Ještě jí tam brali chudince krev a poslali nás na sono, ale tam nám řekli že tak malému dítěti to dělat nebudou že je to zbytečné. Kojila jsem asi měsíc a malá rozhodně maso v roce nejedla…nechtěla ho…ale teď jsou jí dva maso od doby co má všechny zoubky vzala na milost :pankac: a prsa se mi zdají být v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
617
30.11.13 10:42

Z kuřecího masa??to berete proboha kde? pokud kupujete maso z čr nebo EU, tak v mase není vůbec nic.jak by se do masa dostaly nějaký hormony? to vám plácaj do hlavy média, který to pletou dohromady s USA, kde se zřejmě pořád stimulátory růstu dávají(ale to taky nejsou hormony). absolutně nepobírám, kde se toto bere. zajímalo by mě, jaký hormony by se brojlerovi daly, aby rostl :roll: nenapadlo vás, že takové věci můžou být z toho, že většina žen bere antiko, která se pak vylučuje močí a tudíž do vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.11.13 10:49

Taky by mě zajímalo, jak by chovatel, který má největší náklad na krmení zaplatil ještě nějaký hormony..při tom, jaká bída je dneska pro chovatele výkup na kuřecích porážkách, to by tady ty kuřata už neměl nikdo. nehledě na to, že toto je veterinárně hlídané a chovatel by to mohl rovnou zabalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.11.13 10:49

Možná by bylo lepší zajistit dětem lékařskou péči než se snažit věřit takovým bludům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.12.13 11:12

@bondy1 a jak kuřecí maso způsobí zduření prsních žláz? vy jste odbornice na chov drůbeže v čr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.12.13 08:58

Mám roční holčičku a před měsícem si doktorka taky všimla, že má větší prsíčka, mě to nijak nepřišlo ale je pravda, že uplně plochá neni :)Tak jsme byly poslány na vyšetření na endokrologii a vše v pořádku, pan doktor vyšetřil i štítnou žlázu, prý některá děcka je maj holt větší, ale musí se to zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.12.13 11:34

@bondy1
nerada jsm vám kazila neděli..vy jste se zabývala endokrinologií dětí, já se zabývám drůbeží. jak můžete tvrdit, že se dávají hormony? vy jste v nějakém chovu byla? ať malém či velkém. to je nesmyslná lež, která poškozuje české chovatele, kteří už tak tak stíhají skákat podle EU.
když jste ten endokrinolog, znáte nějaký hormonální přípravek registrovaný pro drůbež, který se dá dát třeba v pitné vodě? já jsem lékař a nevím o žádném přípravku, který by se měl dávat(který bych měla dávat), třeba mi poradíte :D
antibiotika se kuřatům dají, ano..můžu vám třeba vyjmenovat amoxycilin a pak kolistin..aby se zmenšily úhyny..tato antibiotika nemají žádný stimulační charakter, což jako odborník můžete potvrdit.
tvrzení, že jste se zabývala čímsi v humánní praxi..tím neukazujete znalosti o tom, jaké přípravky se podávají v chovech..nebo snad můžete jmenovat nějakého veterináře, který vám osobně potvrdil, že něco takového pro nějaký chov objednává?
já tvrdím, že je to prachsprostá pomluva a provoz chovů znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.12.13 11:37

@bondy1
a netuším, co myslíte uzavřeným chovem. všechny chovy mají u vjezdu zavírací bránu, ale to jste asi nemyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.12.13 11:41

Omlouvám se za off topic, ale ani humánnímu lékaři by se nelíbilo, kdyby někdo tvrdil, že v práci dělá něco, co se nesmí a co je škodlivé.
hormony v čr bere každá první žena, to je fakt. zbytek jsou tvrzení z doby minulé, které se melou dokola a dokola. humánní doktor často neví, co dělat s člověkem, který je pokousán psem, co se týče legislativy, natož aby sledovali jinou veterinární legislativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
11.12.13 12:07
@wifi.. píše:
Omlouvám se za off topic, ale ani humánnímu lékaři by se nelíbilo, kdyby někdo tvrdil, že v práci dělá něco, co se nesmí a co je škodlivé.
hormony v čr bere každá první žena, to je fakt. zbytek jsou tvrzení z doby minulé, které se melou dokola a dokola. humánní doktor často neví, co dělat s člověkem, který je pokousán psem, co se týče legislativy, natož aby sledovali jinou veterinární legislativu.

Chapu. Jen mam dotaz - je podavani hormonu zakazano a ten zakaz DODRZOVAN i treba v Polsku nebo jinych zemich, odkud je k nam drubez dovazena? Jak jinak tedy prisli lide na to, ze hormony v drubezi mohou byt, kdyby se to nikdy nikde nestalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.12.13 19:03

@mroe já osobně moc nechápu, o jaký hormony by se vlastně mělo jednat. dříve se do krmiva přidávala antibiotika, která měla schopnost zvyšovat užitkovost(přírustek). toto je dnes zakázáno. o žádných hormonech jsem v souvislosti s drůbeží nikdy neslyšela. slovem „hormony“ nazývá široká veřejnost asi vše, co si myslí, že je na kuřeti špatné.
rychlý nárust svalové hmoty je u kuřat způsobený genetikou a vysokoenergetickým krmivem. dnes už se můžou pro podporu využití krmiva pouze enzymy, co štěpí některé části rostlinné složky potravy, probiotika, prebiotika..to do sebe lámou lidi taky v zájmu zdraví.
takováhle pravidla zavedla Eu, čili vše ze zemí EU by podle toho mělo jet.
v Polsku jsem nebyla ani v chovech, ani jsem nekonzultovala nic s veterinářema. nicméně můj osobní názor je, že státní veter. správa v Polsku moc nefunguje. zatímco tady v čr je chovatel neustále kontrolovaný a jakýkoli nález znamená sankce. takže věřím v český živočišný produkty. to, jestli si někdo koupí vejce nebo maso z malochovu nebo velkochovu je už jeho věc.
(jen tak mezi řečí, kolegové, cpo se starají o malé, bio, ekochovy říkají, že slepičky se sice mají líp, nicméně do zvířat neustále cpou zase antiparazitika, protože zvířata jsou tím prolezlí..tak si vyberte no.) není to proti předpisům ani nic špatnýho, jen ilustrace pro člověka, který má představu, že lze dělat živočišný produkty, aniž by se nevyskytovala situace, že se zvířeti nic nepodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
12.12.13 05:32

@bondy1 víte, tady nejde o představu, ale vy mi tvrdíte něco, o čem nemáte páru a ani pořádně nevíte co. i kdyby zákony dodržovány nebyly, tak já jsem člověk, který by je měl porušovat dle vás a ty hormony pro chovatele objednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
12.12.13 05:35

A je vtipný, že si myslíte, že těch pár halířů, co se na kilu masa vydělá by zaplatilo takové množství léčiv. názor, že chovatel má na kuřatech hroznej vejvar a klidně platí statisíce za léky..to je názor masy teda zřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí