Nastřelení naušniček v batolecím/předškolním věku?

63
4.11.13 10:12

Nastřelení naušniček v batolecím/předškolním věku?

Má někdo zkušenosti s nastřelením naušniček v batolecím věku? Řekly si o to holčičky samy, nebály se? Prosím o jakékoliv zkušenosti. Díky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
4.11.13 10:15

Já jsem si o to řekla v 17 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.13 10:19

@Koblizka já si propíchla uši sama ve 13cti, ale to už jsem fakt nebyla batole. Pokud je zatím nemá, tak bych to nechala fakt na ní, jestli je jednou bude chtít, tak přijde. takhle malé dítko si asi jen tak neřekne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.11.13 10:26

Holčičku nemám, ale kdybych ji mela, tak bych ji je chtěla nechat nastrelit az kdyz si o to řekne a bude dostatecne chápat situaci. Já sama mám náušnice pichnute od malička, ale mám je pichnute hodně vysoko. Asi jsem se cukala a pak už tu druhou prý takhle píchnout museli. Nosim kvůli tomu v uchu jenom takové menší kroužky. S těmi jedinými to nevypadá tak blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
4.11.13 10:39

@Koblizka ja jsem teda nasi male nechala nausnicky nastrelit ve 3 mesicich - moc jo to slusi a verim ze brblat nebude, ktersa holky nechce byt krasna, ze?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067

@Koblizka ja jsem teda nasi male nechala nausnicky nastrelit ve 3 mesicich - moc jo to slusi a verim ze brblat nebude, ktersa holky nechce byt krasna, ze?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.11.13 11:00

Naší malé jsem nechala nastřelit náušničky hned na první kontrole miminka u pediatra, když mi to nabídl a můžu jen doporučit. Má velký výběr náušniček a byly to takové ty z plastu - a ty ji seděli nevíc. Pak ji babička koupila náušnice zlaté a ty černají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.11.13 11:00

Dcerce jsem je nechala nastřelit v 6ti měsících a nemyslím si, že by mi to jednou vyčítala ;) Spíš znám případy, co jim pak v pubertě byly 2 dírky v uších málo :mrgreen: Já si o ně řekla v 5ti letech (což vím od maminky, já si to nepamatuju). Pamatuju si ale jak jsme ve zlatnictví vybírali naušničky a pak si pamatuju ten hrozný strach z píchnutí a jak mi to pak strašně a dlouho hnisalo :nevim: Vůbec by mi nevadilo, kdyby mi je píchli už jako malé. Neudělali to proto, že jsem se narodila před 30ti lety ve 34.tt a na tehdejší dobu to byl hukot a dlouho mně piplali. Sestře je píchli standartně jak se tenkrát píchalo - v 6ti týdnech (a taky si nikdy nestěžovala) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.11.13 16:06

Nechala jsem malej píchnout ouška ve třech měsících. U malých dětí se to prý lépe hojí. Sama jsem si nechala ve 13ti nastřelit třetí dirku a hojilo se mi to hrozně blbě. Malá byla v poho, za tři dny byly dírky naprosto OK. Plakala jen, když jí držely, pak už ne. Už vidím, jak by si všimla v pěti letech, že nemá náušničky jako ostatní holčičky, ale píchnutí, nebo nastřelení by se hrozně bála a dělala u toho cirkus. Jsem ráda, že já je mám taky od 3 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.11.13 17:44

Natalce jsem nechala propichovat ouška v roce, mela je 5 týdnu a pak musela chudinka jit na rezani, udělala se ji obří hnisavá bulka z toho píchání, takže má jen 1 nausnicku a čekáme, jestli tu druhou vůbec bude moct mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí