Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chystala jsem se vyrazit na dvouletou prohlídku, nějak jsem automaticky myslela, že je. Ale když jsem koukla ještě do průkazu, tak tam je 18 měsíční a ve 3 letech. Takže opravdu dvouletá není? Díky ![]()
Tak fajn, takže nikam nemusíme
A do té doby není ani žádné očkování?
Dle zdravotního průkazu. nicméně já běžela na dvouletou taky
tak jsme alespoň pokecali, a dostali obrázek
tříletá už byla taková malá zkouška - prohlídka oční, ušní, změření, zvážení, dělal dřepy, měl namalovat kolečko a říct básničku ![]()
V průkazce máš 18m a 3 roky, takže ne.
Příspěvek upraven 07.07.14 v 20:55
Jen ještě druhá dávka Priorixu-spalničky, zarděnky příušnice-ty jsou od sebe po půl roce, ale i déle…Jinak prohlídka až ve 3 letech… ![]()
MMR jsem chtěla odložit, myslela jsem jestli není hexa, ale asi tedy není. Takže super holky děkuji ![]()
@pettu píše:
Dle zdravotního průkazu. nicméně já běžela na dvouletou takytak jsme alespoň pokecali, a dostali obrázek
tříletá už byla taková malá zkouška - prohlídka oční, ušní, změření, zvážení, dělal dřepy, měl namalovat kolečko a říct básničku
Tak to jsem na naseho zvedava. Ani nevleze do ordinace, natoz aby drepoval a rikal basnicku ![]()
Není, taky jsem to po doktorce chtěla, když jsem tam byla s mladším a překvapila mě ![]()
@Svandu píše:
Tak to jsem na naseho zvedava. Ani nevleze do ordinace, natoz aby drepoval a rikal basnicku
My jsme na tom stejně, jakmile vejdeme do ordinace tak z ni nedostanu ani hlásku, natož básnicku ![]()
Jooo, taky jsem malyho chtela objednavat na dvouletou a byla jsem vyvedena z omylu
takze ne, neni a pokud nemate MMR, tak do 3 let tam nemusite ![]()
Příspěvek upraven 07.07.14 v 21:32
@myskalucka náš se rád předvede
ale kamarádky holčička neřekne ani dobrý den, přitom jinak se jí pusa nezastaví tak se jí pak sestra ptala samozřejmě jako matky jak je na tom ve známém prostředí a pak už to neřešila ![]()