Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bylo by dobre napsat kam se vicka maji odevzdavat. Vicek je hodne, deti co je potrebuji take a proto takove neuplne informace jsou skoda. Hodne lidi uz si navyklo je pro deti sbirat, ale ne kazdemu se chce je nekam zasilat a slozite si vyhledavat dalsi informace…
Do kdy se sbírá? Že bych zase začala. Sice jsem v zahraničí, ale to poštovné mě nezrujnuje. Partner pije jen balenou vodu.
@fabien jojo, takle jsem před pár měsíci vyhodila celou tašku. Partner je chtěl pro někoho zbirat a pak nevím proč mu to nedal. A já nechtěla vyhledávat, co s tím. Jenže doma málo prostoru a tak jsem to nechtěla skladovat na co kdyby… Škoda.
Vojtíšek byl do dvou let hospitalizován v nemocnici..Má vrozenou srdeční vadu typu jednokomorové cirkulace, těžké sluchové postižení, parézu bránice…Víčka jsou určena na koupi přenosného kyslíkového koncentrátoru…Jsme z Brna..a firma se jmenuje Hottech..
https://www.facebook.com/…11204784693/?…
Sbírá se stále..na neurčito…
A jakým způsobem to funguje? Když to má člověk do Brna přes celou republiku? Kolik se za ta víčka utrží? Nevyjde poštovné za pytel víček dráž, než co stojí poštovné?
@Pavučinka Teď jsem lehce zmatená, pro koho všechno se to sbírá? to je víc „akcí“. Poctivě sbíráme už necelý rok, syn to nosil pro Kubíka do školky, měli tam koše. To prý skončilo. Něco jsme ještě měli, tak jsem šla dát do místní Masny, kde jsem věděla, že je sbírali..paní řekla, že Kubík už „skončil“, ale teď se sbírá na nějakou holčičku a to místo tam zůstává
Už máme zase igelitku - takovou tu šustivou menší a teď jsem zblbá ![]()
Ed. aha, už jsem googlila a je toho více, tak doufám, že na tom nikdo tady nechce vidělat ![]()
Vojtěch Ivičič je i na Facebooku…Sbíráme na koupi přenosného kyslíkového koncentrátoru abychom mohli chodit na procházky, jezdit k lékařům atd…
Na tom jednom odkazu je paní, co vybírá pro svou holčičku a píše tam, že je nosí do nějaké „továrny“, kde to vykupují a za ně…určitá váha dostane sedm stovek…a někteří lidi…však to známe…ad povodně a další..což nemyslím tady na Vojtíška, ale já vlastně nevím, na koho to nosíme my ![]()
@terinka4444 píše:
A jakým způsobem to funguje? Když to má člověk do Brna přes celou republiku? Kolik se za ta víčka utrží? Nevyjde poštovné za pytel víček dráž, než co stojí poštovné?
to vyjde na víc určitě. za kilo víček se utrží snad 6kč, nebo kolik, určitě je lepší sbírat víčka pro dítko, které má sběrné místo někde u vás, a dítku, které ho má na druhém konci republiky, já to řeším tak, že pošlu třeba i jen tu částku, kolik bych dala za poštovné, přímo na účet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat