VÍČKA PRO VOJTÍŠKA

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12185
7.7.14 18:16

Tak zakladatelku neznám ani osobně, ani přes net, ale dost jsem slyšela o jejím příběhu z jiné diskuze o jiném nemocném chlapci a tak vím, že v tomto případě to půjde na správné účely. Ale poštovné z Anglie je docela vysoké (do dvou kil to ještě jde. V přepočtu pár stovek. Ale nad dvě kila to prudce stoupá na cca 1300 korun. Takhle z hlavy neznám přesné taxy. Tak uvidím, pozbiram jich pár a uvidím, jestli se dají nějak využít. Přinejhorším nepomohu, nic horšího se nestane. A v lepším případě pomohou dobré věci.

• načítám...
69235
7.7.14 18:24

No tak vzhledem k tomu, ze za kilo je šest korun, tak se to jisrojiste nevyplati

• načítám...
12185
7.7.14 18:56

@terinka4444 tak ale pořád je možnost to přivézt sebou při příští návštěvě do ČR a pak s tím něco udělat. A úplně přinejhorším to vyhodim a nikomu nepomohu. Nic horšího se stát nemůže :think:

• načítám...
13141
30.7.14 13:34

Jsou tedy někde ta sběrná místa? :nevim:

• načítám...
16991
30.7.14 13:58

Můžu se zeptat- nevíte jestli se sbírají někde naběráky od UM? Je mi líto to vyhazovat..

• načítám...
30.7.14 14:19

@Králičice já mám za to, že se tyhle sbírky všeobecně jmenují „Víčka pro…“, ale v podstatě se sbírají odměrky od UM, víčka od Nutrilonu, od šlehačky ve spreji, od aviváže, kindrvajíčka… a ještě hodně dalších. Ale nevím, jestli to platí u všech sbírek.

• načítám...
16991
30.7.14 14:28

@Paní Columbová - ok, už doma mám tak 50 kousků :lol:

• načítám...
13142
30.7.14 15:16
@Paní Columbová píše:
@Králičice já mám za to, že se tyhle sbírky všeobecně jmenují „Víčka pro…“, ale v podstatě se sbírají odměrky od UM, víčka od Nutrilonu, od šlehačky ve spreji, od aviváže, kindrvajíčka… a ještě hodně dalších. Ale nevím, jestli to platí u všech sbírek.

Vážně? Já myslela, že se sbírají jen víčka od pet láhví :think:

• načítám...
30.7.14 15:51

@kometa32 my jsme tu měli sbírku a byly k tomu fotky všeho možného, co se sbíralo (ještě jsem si vzpomněla např. víčko od Sava a sombrero z tequily :) ). Jde prostě o ten materiál, ze kterého ty víčka jsou a který se vykupuje. Jde o ten plast, ne o tvar. Takhle mi to bylo vysvětleno, ale asi je třeba si to zjistit u každé konkrétní sbírky.

• načítám...
931
30.7.14 20:35

Máme taky dost víček od pet lahví a víčka od piva(prý se taky sbírají).Kdyby to paní nějak pomohlo.

• načítám...
2468
30.7.14 21:29

U nás se sbírají i plechovky od piva, konzervy, víčka od sklenic, to vše jen když na nich drží magnet.

• načítám...
808
1.8.14 14:05

Je to firma Hottech Brno…

• načítám...
808
9.8.14 19:28

Vojtíškovy diagnózy:Dvojvtoková levá srdeč. komora(komplexní srdeční vada),Tracheostomie, Gastrostomie, Bronchopneumonie, Chronické respirační selhání Typ 1/Hypoxický/,Nedoslýchavost-ztráta sluchu NS, Dyspnoe, PMR, Parésa bránice, Craniosynostosis…

• načítám...
8959
15.8.14 14:12

@Pavučinka
co všechno se tedy dá sbírat kromě víček? Mohou to být i ty naběračky z UM, a jiné plastové uzávěry?
Případně ty víčka od piva? Těch mi manžel s bratry nasbírá určitě dostatek :-D

• načítám...
808
19.8.14 20:55

Ahojky…Tak jsem se dozvěděla, že prý červená víčka, která se vykupují zvlášť a mají větší cenu…se takto budou vykupovat pouze do konce září a tím končí..Pak už to bude mix s ostatními víčky…to nestihneme nasbírat na přenosnou bat. odsávačku.. :( :( :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m