Dvouletá se zas počůrává

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20885
31.10.14 13:49

Dvouletá se zas počůrává

Ahoj holky, jdu pro radu. Nevíte čím by to mohlo být, že moje skoro dvou a půl letá dcera se opět počůrává? Bez plenek je cca 2 měsíce, vše v pohodě a najednou cca týden má prostě furt počůrané kalhotky :nevim: Určitě byste řekly že nemoc nebo nějaká změna, ale o ničem takovém nevím. prostě ze dne na den. Měli jste to taky někdo tak? Doufám, že ji to zas přejde teda nebo ji mám zas nasadit pleny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
31.10.14 13:53

Jo, to zase přejde. Naše malá od roka a půl komplet bez plen a přesně ve dvou a půl se dobře přes 14 dnů každý den pokadila. Za rok ani jednou a pak každý den, jsme taky vyšilovala a zase to přešlo a je zase půl roku klid. Ono to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.10.14 14:14

@terinka4444 fakt? tak to jsem ráda, u nás taky prostě furt mokro. já nevím jestli tam vyčůrá celý obsah, ale mokro má. a občas i nakakáno :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
31.10.14 14:23

Malej začal chodit na záchod, chodil cca měsíc a pak 14 dní denodenně 6× počůranej, pokadil se i třeba na stůl, po 14 dnech, kdy viděl, že mě to nechává chladnou ( v koutku duše jsem zuřila, ale zatla jsem a dělalala jakože nic, převlíkla ho a odešla) to přestal dělat, oni zkouší, nesmíš povolit, přestane je to bavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.10.14 14:25

@Bavi No nechci tě děsit, ale staršímu tohle vydrželo skoro rok. Odplenkován ve 2,5 letech, první měsíc vzorný, pak se to začalo kazit a až do 3,5 let (letos v červnu) se střídaly období, kdy chodil hezky sám, kdy se připočůrával a komplet počůrával :zed: Doufám, že se to už nevrátí, protože by mě už asi kleplo, ve skoro 4 letech. Ale náhradní oblečení tahám pro sichr furt všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.10.14 14:27

@AliTad :zed: :zed: no to snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
31.10.14 14:30

U nás to je totéž, syn čerstvě dvouletý, je už cca 2 měsíce bez plinek, vžycky si trošku cvrknul, ale nebylo to pokaždé ale za posledních pár dní je to před každým čůráním a někdy fakt hodně, nikdy to není celý obsah, ale stejně to štve. Nechci mu znovu dávat plíny, ale tohle je taky dost otravné, pořád počuraný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
31.10.14 14:44

Tak u nas stejne. Takze chvili v klidu prevlikam a neresim, kdyz zadne zlepseni, nastvu se a vysvetlim, ze je uz preci velka, na nocnik chodit umi, tak proc zas cura do kalhot.Asi to pobere, protoze se to vzdy zlepsi.Uz to ted bylo asi potreti, co je bez plenek. Proste so myslim, ze ji stve to svlikani, tak ceka, co to jde a pak uz je pozde. Musim vzdy na cas zvysit ostrazitost a davat ji sama, kdyz vidim, ze se ji chce.Pak zase zacne sama hezky hlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.10.14 14:57

@Bavi Byl to fakt děs, skoro rok jsem ho musela neustále hlídat a posílat na záchod (naštěstí většinou šel), ale jakmile jsem „vypadla“, tak se převlékalo. Samozřejmě i ve školce to vypadalo podle toho. Byla období, kdy jsem si opravdu každý den nesla domů minimálně mokré slipy. No jestli mi něco podobného bude předvádět i mladší, tak skončím ve cvokhausu. A to nemluvím o „našem“ kakání, zakládala jsem o tom i několik diskuzí, které jde stále do plínky vyžádané za tímto účelem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
31.10.14 15:25

U nás to je doma dost podobné. Dceři jsou čerstvě dva roky, měsíc byla ve dne i v noci v pohodě bez plen (plena jen pro jistotu do auta), pak byla trochu nastydlá a připočůrávala se. A od té doby už asi tři týdny děs a hrůza. Někdy vydrží skoro celý den čistá a suchá, ale pak je schopná se během dvou hodin 3× počůrat. :roll: Teď zase dělá větší problémy s kaděním, několikrát denně. Dřepne si a sama si to komentuje slovem „nekakám“. :cert: Bohužel jsem celkem nervák, takže někdy prostě vybuchnu. Zkoušela jsem po dobrém, po zlém, za odměny, nezabírají ani kalhotky s obrázky… Kdyby to aspoň ona sama nekomentovala, tím jejím komentářem mě ještě víc vytočí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
31.10.14 15:27

Na nočník chodit nechce, většinou ji musím vysadit na WC, sama od sebe si řekne jen občas. Nevím, jestli ji prostě nenechat vrátit se úplně na plíny, aby byl větší klid. :nevim: Ale bylo by mi to líto, když to už zvládala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.10.14 16:08

@Samy jo ta moje tak už jen na záchod a když se pokaká tak si ukazuje na dupku a říká kakala. vždy když se jí na to ptám proč to udělala odpoví nevím :lol: už dostávala i na zadek, ale ona prostě vypadá jakoby zato fakt nemohla.sama když se jdu kouknout jestli má v kalhotkách mokro a když nemá tak je ráda a směje se že nečurala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
31.10.14 17:52

@Bavi To naše je taky ráda, vždycky se směje a nadšeně mi sama ještě říká, ať se podívám. A když se jí na záchodě zadaří, tak sama nadšeně volá, že si zaslouží odměnu. Jak já jsem ráda, když ji člověk může pochválit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 13:37

Taky si du pro radu..synek (na konci listopadu 32měsíců), od září chodí do školky na 3 dny v týdnu. Nejdřív se počůral jen občas ale poslední 2 týdny se počůrává neustále. Dneska dvakrát, učitelka už byla docela nepříjemná a řekla mi, že syna vyloučí kůli počůrávání. Dřív se počůrával jen ve školce ale teď to dělá už i doma. Dokonce se někdy i pokaká. Občas mi přijde, že to dělá naschvál, např. když si minulý týden stoupl přede mě a řiká: já čůrám, a než jsem stihla cokoliv udělat, už pod ním byla louže. A to jsme chvíli předtím byli na záchodě.
Jinak je ve školce spokojený. Je rád mezi dětmi. Bydlíme v malé vsi, kde nejsou žádné děti a tak byl rád, že může do školky. Nevím jestli se ve školce něco nestalo, sám mi to říct nechce a když se zeptám učitelky..vše v nejlepším pořádku. tak vážně nevím.
Bohužel, věc se má tak, že potřebuji aby chodil do školky. Od prosince mám nastoupit zpět do práce. Sice mám mateřskou ještě necelý půlrok, ale přítel je již delší dobu bez práce a už to finančně nezvládáme :-(
Abych nezapomněla, ještě máme na starost přítelovu maminku (85), která už nemůže být bez dohledu :-(
Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
42
12.11.14 15:44

Tak my to meli po ctyrech mesicich bez pleny a trvalo to tyden. A kdyz jsem se nastvala, tak ji rikam, ze dostane plinku jako male mimi a kdyz se pocurava nemuze dostat tyhle kraaaaasny kalhotky s kocickou, no plac byl a nakonec jsem ji je dala a promlouvala do duse :), ze at je nepocura atd. vysledek nula, ale po tydnu dobry, jen si do kalhotek stale ucurne, ale to bude ok. Pocitam, ze pocuravaci tyden mame jestw nejaky pred sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí