Asi ekzém, poradíte?

1096
30.10.14 11:07

Asi ekzém, poradíte?

Ahoj maminky, mojí dceři rok a půl staré z ničeho nic vyrašilo na boku pod plínou tohle: jako klasická plenková opruzenina to nevypadá, spíš jako ekzém, ale nevyznám se v tom. Bohužel kožní nás objednala až za čtrnáct dnů a my odjíždíme zítra na deset dnů na dovolenou do zahraničí. Čím to mám mazat? Sudocrem to spíš zhoršuje, zdá se mi. A na svůj ekzém znám jen kortikoidy a to asi takhle malýmu děcku máznout jen tak nemůžu:( Bojím se že se jí to rozleze, k moři bohužel nejedem, to by bylo ideální…a teda vracím se asi k pampers, tohle udělaly Tesco loves baby…
Díky za všechny rady, co koupit s sebou na dovču!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
30.10.14 11:11

Zkus Vitellu Ictamo…pokud ho to svedi, to to mze zklidnit. Ale urcite bych zkusila vymenit plinky a pokud to nezmizi, tak na kozni. A zkus ji nechat proste den bez plinky, pokud to zvladnete, at to vetra. Kdyz se to bude parit, tak se to rozleze urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
30.10.14 11:13

Zkuste zajit k dětské, ta by taky měla něco předepsat. My na kožní zatím ještě nebyli a to dcera ekzém občas má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.10.14 11:21

Ahoj, zkus obyč. pytiol. Syn měl také exem a toto mi poradila kožní. Přeji, at brzy zmizí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 11:30

Já bych zkusila potírat chladným černým čajem a mazat Imazolem, tato kombinace se nám hodně osvědčila u dcerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.10.14 11:51

Nám dr. doporučila potírat jarišovou vodou či jak se to píše a nám to teda pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.10.14 13:14

Exomega od A-dermy. Horší, kdyby to mokvalo, na to dělá A-derma bezva pěnu ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.10.14 14:10

@Rezii zkus si aspon nechat od obvodni Holtovku ta by mela kuzi sklidnit a pak uz jen pravidelne promazavat - A-derma rada Exomega, Bioderma, CutisHelp mimi - ten se mne vcelku osvedcil, je toho na trhu mnoho a kazdemu sedi neco jinaciho. hlavne at se to nezacne rozlezat, pozor na skrabani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.10.14 14:16

Tak jsme od obvodní vyfasovali rovnou Triamcynolon (prý na zastavení nejhoršího)a koupila jsem také tu A-dermu od Exomegy podle vašich rad. Uvažuju nechat jí běhat nahou bez plenky, ale škrábe se. Když má plenku škrábat se nemůže, ale nedýchá to:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí