Dvouleté dítě nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13973
30.11.18 08:46

Chapu te, ale moc s tim nic neudelas… ja byla hrozny spac, tak mi nekdo nadelil nespavce. Do dvou let se holka budila co 2hodky a chodila spat kolem devate a vstavacka v sest. Posledni dny chodi spat v 23:00-23:30, ale vstava v 8-8:30 a v noci se vzbudi, jen aby prelezla s postylky k nam do postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
30.11.18 09:02

Malej bude mít v únoru 2roky.budí se s pláčem xkrát v noci.ještě kojím,ale nejdřív ve 4,takže tak 3×do té doby je vzhůru.vstává většinou v 6.30 jako starší do školy a chodí spát mezi 19-20h.Takže asi tak.souvislej spánek si už nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
30.11.18 09:04

@foxsay Co je na tom strasneho, pokud spi opravdu 9 hodin v kuse? :think: Nepises nic o odpolednim spanku… To je veskery spanek za den? Jinak mam tri deti a vsem tech 9 hodin v noci stacilo, ve 2 letech se jeste i nekolikrat budily, spaly i min (kluk spaval 22-6, 18m ted spi tak 22:30-6:30, ale to poslednich 14 dni, predtim spala o tu hodinu vic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
30.11.18 10:19

Já tě chápu protože jsem taky velký spáč, ale já mám štěstí, že syn (4,5roku) musí spát minimálně 12h. Takže jde spát v 20:00 a spíme do 8:00-9:30, ale to jen o víkendu nebo když je volno protože v týdnu chodí do školky a to ho budím v 6:15, což je pro něj hrozné. Ale nebylo to tak vždy, jako miminko se budil někdy i co 20minut a spal hlavně přes den a já v noci spala tak, že jsem ležela v posteli a malého měla v lehátku a jednou nohou jsem ho houpala a snažila se spát a on oči jako baterky a to je teprve něco :zed: Ale zase na druhou stranu, když spí tvoje dítě 9h a stačí mu to, tak je jasné, že když jde ve 20:00h tak se budí takto brzo no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.11.18 11:48

Jinak nám se noční spaní zlepšilo až s absencí denního spánku. Teď menšímu dítěti budou 4, ve školce usíná a pak to taky tak vypadá - doma padne až v deset, ať dělám co dělám, přičemž já bych šla spát klidně dřív. V šest vstávám do práce a starší dítko chrní od půl osmé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
30.11.18 11:54
@unuděná píše:
Jinak nám se noční spaní zlepšilo až s absencí denního spánku. Teď menšímu dítěti budou 4, ve školce usíná a pak to taky tak vypadá - doma padne až v deset, ať dělám co dělám, přičemž já bych šla spát klidně dřív. V šest vstávám do práce a starší dítko chrní od půl osmé :roll:

Jak to mladší řešíš? Máme to stejně. Školačka vytuhne nejpozději v půl 9 a mladší ještě i hod dělá kraviny. Na dovoleno „hrát si“ nebo číst, ale potichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.11.18 21:21
@bublinek píše:
Jak to mladší řešíš? Máme to stejně. Školačka vytuhne nejpozději v půl 9 a mladší ještě i hod dělá kraviny. Na dovoleno „hrát si“ nebo číst, ale potichu.

Bohuzel aktualne dosti nespravedlive pro toho starsiho-ulozim jeho (snazim se to podat jako vyhodu, ze mame chvilku jen pro sebe),mladsi zatim kouka na pohadky nebo ji zabavuje tatinek.No a tu pak ulozom az v tech devet, ale musim byt u ni, dokud neusne, aby brachu nebudila :? Je to naprd, ale dokud bude usinat ve skolce, tak s tim nic nenadelam :nevim: A starsi je prvnak,trikrat tydne trenink a pozdeji proste chodit spat nemuze,u ta osm je nekdy uz pozde a rano je jak kleplej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí