Ahoj všichni, prosím máte někdo a tímto zkušenosti? Když jsme se s partnerem rozhodli mít první dítě povedlo se to hned první cyklus, docházela sem klsicky na gynekologii a Dr. Nejednou pronesl něco o srdcovité děloze, jednou zmínil: "ale otěhotnělo se " neřešila jsem to teď první syn půjde do první třídy a my se snažíme o druhé mimi už třičtvrtě roku.. když měl syn 3 roky měli jsme tam také snažící se okénko půl roku, ale když to nevyšlo nastoupila jsem do práce.. Teď mi začalo hodně vrtat hlavou co doktor pronesl o mé děloze jestli to může být opravdu takový problém a syn byl velká náhoda že se povedl hned rodila jsem tedy císařem protože jsem opravdu malinká a mám problémy s páteří. Díky za zkušenosti
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj všichni, prosím máte někdo a tímto zkušenosti? Když jsme se s partnerem rozhodli mít první dítě povedlo se to hned první cyklus, docházela sem klsicky na gynekologii a Dr. Nejednou pronesl něco o srdcovité děloze, jednou zmínil: "ale otěhotnělo se " neřešila jsem to
teď první syn půjde do první třídy a my se snažíme o druhé mimi už třičtvrtě roku.. když měl syn 3 roky měli jsme tam také snažící se okénko půl roku, ale když to nevyšlo nastoupila jsem do práce.. Teď mi začalo hodně vrtat hlavou co doktor pronesl o mé děloze
jestli to může být opravdu takový problém a syn byl velká náhoda že se povedl hned
rodila jsem tedy císařem protože jsem opravdu malinká a mám problémy s páteří. Díky za zkušenosti