Menstruace se sraženinami a těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.6.25 20:08

.

.

Příspěvek upraven 04.06.25 v 17:32

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.6.25 20:40

Zdravím Ta menstruace, kterou popisuješ (od 19. do 24. 5. se sraženinami a pak špinění), by mohla být implantační krvácení. To se objevuje, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v děloze. Často je slabší než běžná menstruace, může mít sraženiny a někdy ho ženy mylně považují za normální MS. Ano, je možné, že jsi těhotná. Spousta žen zažívá podobné příznaky a neobvyklé krvácení na začátku těhotenství. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 20:46

.

• Citovat
  • Upravit
11798
2.6.25 20:55

No, myslím že lékař ti řekne to co kamarádka…každopádně ale buď ještě tak týden výdrž a pak znovu test a tam už by fakt musela být dálnice, a nebo si můžeš třeba koncem týdne dojít na krev do laboratoře jako samoplatce…i tam by případne těhotenství bylo jasné dle hladiny HCG pokud to krvácení nebyla MŠ ale to implantacni…ale já teda o implantacnim krvácení vždy četla spíše jako o slabém špinění… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 20:57

.

• Citovat
  • Upravit
2.6.25 20:57

Tvoje kamarádka nemá pravdu, když říká, že těhotná na 100 % nejsi kvůli sraženinám. Jak jsem psala předtím, implantační krvácení se může objevit s malými sraženinami nebo tmavší krví. Pokud jsi testovala 25. 5. a byl negativní, a až teď vidíš „duchy“, znamená to, že hladina hCG prostě stoupá a test je citlivější až teď.
* „Dálnice“ (silné čárky na testu) se objeví až ve chvíli, kdy je hCG dostatečně vysoké, což je obvykle až po několika dnech nebo týdnech zpoždění menstruace, ne hned na začátku. Lékařka ti pravděpodobně odebere krev na test hCG. Krevní test je mnohem citlivější a přesnější než domácí těhotenský test a dokáže potvrdit těhotenství už velmi brzy, ještě předtím, než je vidět něco na ultrazvuku. Držím ti palce a hlavně mi dej zítra vědět :) já jsem v 5 měsíci těhotenství. A na tobě jde poznat že jsi miminko moc přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 20:59

.

• Citovat
  • Upravit
2.6.25 21:01

Moc ti to přeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
2.6.25 21:45

Proč jdeš k lékaři? Menzes jsi měla, test máš negativní, zbytečně tam budeš otravovat. Počkej, až ti nedorazí menzes a budeš mít pozitivní test. Teď se ti tak maximálně blíží ovulace, příznaky tomu odpovídají. Nemáš nejmenší důvod na gynekologii běhat, to už je zneužívání lékařské péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.25 22:14
@Janli píše: Více

Gynekologové by to měli začít podobným holkám účtovat. A pořádné sumy. Neskutečné, s čím tam chodí otravovat. Jako to se samy necítí trapně? Vždyt jak to zní: „Dobrý den, pane doktore. Měla jsem menstruaci, tak jak má být, v termínu. Test negativní. Nejsem těhotná?“ :roll: bych se asi hanbou propadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
2.6.25 22:22
@Barevné klubíčko píše: Více

Jak vidíš, někomu to přijde normální. Zajímalo by mě, kolik desítek milionů se vyhodí na podobný nesmyslný prohlídky a pak ty peníze chybí jinde. Zpoplatněný by to být mělo, to máš pravdu. Zdarma až těhotenský prohlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13798
2.6.25 22:31

@Janli @Barevné klubíčko Nebuďte zas tak jedovatý. Na testu má ducha, těhotná být může. Jakože trajdat k doktorovi JE přehnaný, ale tak aspoň ji udělá test z krve a bude jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 22:33

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.25 22:34

.