Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jak si dovoluješ zlehčovat něčí bolest? Já upřímně Janli obdivuji, že tohle vše zvládla…
A souhlasím s dvěma anonymními, docela ti otrnulo, na to že máš HCG jen 23… Byla bych být tebou pokornější.
Holky nebudeme se tu dohadovat ❤️ ja zitra odpoledne vam napíšu zda to jde dolu nebo nahoru. Jenom to je taková ta první radost štěstí slyšet že hcg je pozitivní ze jsem těhotná a to mi gratulovala proste jsem jen šťastná ❤️
Přeji krásný večer,
na zakladatelku došla hlášení DSA pro urážení, za což Vám děkuji. To určitě nebylo ok, zvláště vulgarity, ty promažu. Zakladatelka však sama projevila vůli se udobřit, situaci uklidnit, což beru pozitivně. Snad to oceníte i Vy.
A hlavně, přeji, ať to dobře dopadne ![]()
Klári
@admin Dobrý večer, Kláro,
děkuji za zprávu i za řešení situace ve skupině. Chápu, že diskuze mohou být někdy emotivní, ale chtěla bych Vám upřímně napsat, co mě osobně velmi zasáhlo.
Ve chvíli, kdy jsem se podělila o svou situaci ohledně HCG a návštěvy lékaře, jsem se místo podpory dočkala velmi nepříjemných reakcí. Některé komentáře zpochybňovaly mé těhotenství, jiné naznačovaly, že jsem šla k lékaři „zbytečně“. To mě jako ženu v citlivém období skutečně zranilo.
Rozumím, že každá máme jiné zkušenosti, ale nepovažuji za normální, aby mi někdo psal, že „to vypadá na biochemické“ nebo že „těhotná nejsem“, když mi těhotenství potvrdil lékař. O to víc mě to zabolelo.
Nechci vyvolávat hádky jen prosím o pochopení, že i když jsou skupiny od toho, abychom si sdílely zkušenosti, měly bychom si zároveň dopřávat respekt a trochu empatie. Všem nám jde přece o to stejné mít zdravé dítě a cítit se v bezpečí.
Přeji hezký večer a doufám, že podobné věci už se nebudou opakovat.
Radši nic. Původní příspěvek jsem vymazala. S tak neskutečně sebestředným člověkem nemá smysl debatovat a už vůbec něco vysvětlovat…..
@Janli Proč jdeš k lékaři? Menzes jsi měla, test máš negativní, zbytečně tam budeš otravovat. Počkej, až ti nedorazí menzes a budeš mít pozitivní test. Teď se ti tak maximálně blíží ovulace, příznaky tomu odpovídají. Nemáš nejmenší důvod na gynekologii běhat, to už je zneužívání lékařské péče.
Tohle si napsala ty mě ja jsem se zhroutila a začala brecet jen kvůli tomu ze jsi mi napsala ze tam budu zbytečně otravovat … ja tam nechtěla ani jit přítel me vzal do auta a jeli jsme a zbytečně to nebylo hcg bylo a potvrzení o těhotenství se taky prokázalo
Jsem jen šťastná ze se mi podařilo otěhotnět
Asi tim ukončuji tohle. Tobě se omlouvám nebylo to ode mě vůbec hezké ale aby si byla v obraze ja přišla o miminko ve 29tt musela jsem ho vytlačit přirozeně takze ano vim jak se cítíš a je mi to lito…
Tak dnes přišli výsledky a z 23 vyrostlo na 140 :smiling_face_with3_hearts: takže roste krásně 😍
Mohu se zeptat, kolik dní bylo mezi odběry?
@ivašot. V pondělí jsem byla na krvy a dnes
roste to až moc rychle říkali mi ze možná dvojčata ja se ji na to ptala příští týden v pondělí jdu znovu
@Mall126 byla jsem v pondělí včera přišli výsledky to mi volal gynekolog
V pondělí jsi psala v osm večer, že na gynekologii jdeš v úterý. Tak jo, zase další troll….. no, tušila jsem to.