E. coli v pochvě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
29.10.25 18:34
@Lucinkabudinka píše: Více

Ja mam to iste. gynoflor som skušala. nepomohlo. uz som zufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.25 16:38

Jak dlouho to mate? A po čem to začalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.25 17:39

Ani sama neviem. Zacalo to nutkanim. potom asi zapal.ale moč bol uz ok. 5 mesiacov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2213
30.10.25 17:53

Doporučím koupit dvě balení Utipro, ty vypotřebovat, pak po měsíci jedno balení na udržení a pak podle potřeby opakovat udržovací dávku. Do toho hned od začátku po přeléčení lokálními ATB dávat třeba gynimun rapid a střídat s nějakými vaginálními probiotiky. To bych praktikovala dlouhodobě. Taky se dělává autovakcína. Tu by měl vyžádat v laborce lékař když dělá stěr a posílá ho tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.25 18:33
@Okta píše: Více

Moč mam vždy ok. Laktobacily davam gynium 10. Mam ich menej a vo vysledkoch je uvedene ze neprodukuju H2O2. Vždy sa vracia ecoli a klabsiela a aby nebolo malo tak i candida sem tam. Hygiena 100%. Uz som snaď vsetko skusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.25 19:39

A berete orálně probiotika? Brala jsem tak půl roku gynimun trio. Jinak jsem před dvěma týdny brala antibiotika a mám teď to same co předtím. Nutkání na močení a diskomfort. A počítám s tim, že to bude zas na dýl. Tak beru gynimun trio a gynoflor a nepomáhá. Ale pamatuju si, že to ze začátku nepomáhalo ani předtím. Trvá to.

Příspěvek upraven 30.10.25 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.25 20:24

Beriem ich od augusta. 2× denne. Mne to nutkanie prejde na 5 dni a znova. Zacala som cvicenie panv.dna…uvidim. trapi ma to. Man i podraždeny. Bola som na diagnost. opich. ale myslim.ze toto robi ecoli. To nutkanie a diskomfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.25 22:38

No záleží jestli tam je e. Coli přemnožená. Jestli je ojediněle, na jeden křížek, tak je to běžné. V rámci kultivace. Pokud je masivně, tak to může dělat.
No mě to teď dělá to, že jsem brala ty antibiotika. Která mi zas narušila mikroflóru a cítím to tam pořád. Ono i pak už jak je to rozdrazdene od všech těch věci co do sebe dáváme, tak to taky nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.10.25 06:42

Antibiotika neberiem vyše mesiaca. Aj to bol len polygynax par dni. Mam ju stredne masivne a klabsielu ojedinele.. Peronal.atb posledne v juli. Vyhybame sa im už. Vam to vtedy preslo a po akej dobe sa vratilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.25 08:30

No přešlo to a začalo mi to zase asi po roce a půl, když jsem brala antibiotika perorální. Což je ted. Zkuste mrknout na fb stránku poševní zdraví. Holky to tam dost rozebírají v historii. Jako ono, když bude zdrave prostředí, to znamená dostatek laktobacilu, tak se tam e coli nebude tolik dařit. Laktobacily dělají to prostředí kyselejší. Když je přemnožená e coli, tak je to zásadité. Takto jsem to za ty měsíce trápení pochopila. Přestala to hrotit, brala probiotika a ono se to srovnalo. Ale u vás to může být jinak. Tak nevím. Paní mi psala že ji to trvalo rok se z toho dostat, ale nejhorší byly ty první měsíce. Pak to byli lepší a lepší. Brala probiotika orálně a co tři, čtyři dny i do pochvy. Ale taky záleží co to jsou za probiotika. To si zas počtete na to fb stránce. Já brala gynimun trio a do pochvy ten gynoflor nebo gynimun intim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.25 08:32

A jinak stačí prej jednou denně Probiotika. Kdyby to trvalo tak zkuste i doktora leška v Hradci Králové. Víc na skupině poševní zdraví. Věnuje se právě diskomfortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.10.25 15:02

Dakujem velmi pekne za rady a ochotu pomôcť. Ešte som skusila tea tree olwj a panensky kokosovy olej na tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí