Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, ráda bych poprosila maminky (i tatínky, babičky a další
, které mají reálné zkušenosti s těmito golfkami.
Máme Bugaboo Cam 3, naprostá spokojenost, ale prostě do letadla a auta na můj vkus a nervy příliš velké a chci proto pořídit golfky, které jednoduše složím a nevím o nich, anebo si je hodím přes rameno. Přemýšlela jsem i o Macllarenu XT, ale protože nevím, jak moc je využijeme a malá není úplně pžizpůsobivý typ, tak mi Easywalker Mini přišel jako pohlednější a levnější alternativa ![]()
Ráda si ale nechám poradit od zkušenějších. Díky!
Příspěvek upraven 21.07.16 v 13:17
@Grape Ahoj
Taky máme cam a řešila jsem stejný problém. Nejdřív jsem chtěla Bee, ale nějak mi vadilo, že nemá polohování nožiček. Nechci se nějak vnucovat, jen dát typ, co jsme nakonec vybrali
máme Navington Scooner (z bazárku tady z emimina) a naprostá spokojenost! je taky hodně skladný a hlavně prostorný pro dítě
s Easywalkerem bohužel neporadím
vypadá ale taky dobře ![]()
My budeme teprve kupovat… po dlouhych uvahach si myslim ze jsou na trhu jedny z nej nej ![]()
snad budeme spokoneni ![]()
@murry Díky moc. Dokonce lepší, než Maclaren? A jaký „ročník“?
Cena za 2015 je nižší, ale zatím se mi nepodařilo zjistit, jestli má také např. odpružená kolečka.
@Nunak16 Díky moc za tip, ale tento mi spíš připadá jako sporťák, než golfky
Hlavní ale je, že jste s ním spokojení. U nás se už vážně rozhoduje mezi Maclarenem (asi z bazaru) a novým Easywalkerem ![]()
Zdravím maminy, tak jak jste s tím Easywalkerem teda spokojené? Mám v plánu do něj jít, tak nějaké negativní zkušenosti by se hodily.