Easywalker mini zkušenosti, rady, tipy

12
20.7.16 22:29

EASYWALKER MINI Buggy zkušenosti, rady, tipy

Ahojte, ráda bych poprosila maminky (i tatínky, babičky a další ;)), které mají reálné zkušenosti s těmito golfkami.

Máme Bugaboo Cam 3, naprostá spokojenost, ale prostě do letadla a auta na můj vkus a nervy příliš velké a chci proto pořídit golfky, které jednoduše složím a nevím o nich, anebo si je hodím přes rameno. Přemýšlela jsem i o Macllarenu XT, ale protože nevím, jak moc je využijeme a malá není úplně pžizpůsobivý typ, tak mi Easywalker Mini přišel jako pohlednější a levnější alternativa ;)

Ráda si ale nechám poradit od zkušenějších. Díky!

Příspěvek upraven 21.07.16 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
20.7.16 23:17

@Grape Ahoj :) Taky máme cam a řešila jsem stejný problém. Nejdřív jsem chtěla Bee, ale nějak mi vadilo, že nemá polohování nožiček. Nechci se nějak vnucovat, jen dát typ, co jsme nakonec vybrali ;) máme Navington Scooner (z bazárku tady z emimina) a naprostá spokojenost! je taky hodně skladný a hlavně prostorný pro dítě :) s Easywalkerem bohužel neporadím :nevim: vypadá ale taky dobře :)

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
21.7.16 07:51

My budeme teprve kupovat… po dlouhych uvahach si myslim ze jsou na trhu jedny z nej nej :)
snad budeme spokoneni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.7.16 13:08

@murry Díky moc. Dokonce lepší, než Maclaren? A jaký „ročník“? :) Cena za 2015 je nižší, ale zatím se mi nepodařilo zjistit, jestli má také např. odpružená kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.7.16 13:11

@Nunak16 Díky moc za tip, ale tento mi spíš připadá jako sporťák, než golfky ;) Hlavní ale je, že jste s ním spokojení. U nás se už vážně rozhoduje mezi Maclarenem (asi z bazaru) a novým Easywalkerem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.1.17 12:37

Zdravím maminy, tak jak jste s tím Easywalkerem teda spokojené? Mám v plánu do něj jít, tak nějaké negativní zkušenosti by se hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.1.17 12:51

@murry jste tedy s nimi spokojená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie