Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,
prosím potřebuju pomoct s jedním prodejcem, našla jsem dvě aukce, které by se mi od jednoho prodejce moc líbily, ale píše použité a nikde jsem nenašla, jak dlouho je zboží používané a zda je nějak poškozené. Prosím písněte mi někdo
Děkuju moc
http://cgi.ebay.co.uk/…270776216315?…
tady ten kočárek, no nevím jestli tam píše přímo nějakou vadu, nebo nějaké hlubší info o kočárku ![]()
nikita066 píše:
http://cgi.ebay.co.uk/…270776216315?…
tady ten kočárek, no nevím jestli tam píše přímo nějakou vadu, nebo nějaké hlubší info o kočárku
tak to co potrebujes, tak hod do googlu na prekladac
i kdykoli jindy. Je uplne super!
Oky, tak jdu na to, hodně se bojim
a pak hlavně někam poslat peníze
nikita066 píše:
Oky, tak jdu na to, hodně se bojima pak hlavně někam poslat peníze
no to uz je vec jina
meli by tam mit i hodnoceni od zakaznika, ze jsou treba spolehlivy. Jo a kdyz si stahnes google chrome prohlizec, tak ti vyskoci nahore lista a prelozi ti celou jakoukoli stranku do cestiny
je perfektni
asi jsem slepá, kde pak prosím najdu to na co kliknout ať mi to přeloží celou stránku?
Položka specifika
Podmínka:
Použité: položka, která byla dříve použita. Tato položka může mít jisté známky opotřebení kosmetické, ale je plně funkční a funguje jak má. Tato položka může být podlaha model nebo předmět, který byl vrácen prodávajícímu po dobu používání. Podívejte se na prodejce seznamu pro více informací a popis všech nedostatků. Podívejte se na všechny podmínky definice Styl: Cestovní systém
Vlastnosti: Nastavitelná opěrka zad, nastavitelné rukojeti, nastavitelná opěrka nohou, zástěra, rukojeť, pěti bodový bezpečnostní pás, kapuce, Uzamykatelná otočná kolečka, pláštěnka, nákupní košík, cestovní systém kompatibilní Značka: Janu00e9
Typ: Cestovní systémy Věk Vhodnost: Od narození
tady máš překlad od google chromu
aspera jj děkuju, to jsem taky našla, spíš se mi zdá, že ta cena je hodně nízká na to, aby tomu nic dalšího krom oděrek dle fota nebylo ![]()
nikita066 píše:
aspera jj děkuju, to jsem taky našla, spíš se mi zdá, že ta cena je hodně nízká na to, aby tomu nic dalšího krom oděrek dle fota nebylo
Vždyť je to startovní cena pro dražbu ![]()
ale on to neposila do ceska jen do UK a Irska tak aby ses pak nedivila ![]()
to je startovni cena pro drazbu. Ma jeste dalsich pet dni. Cena se muze vysplhat i na £300liber a vice… zalezi jak moc lidi budou bidovat.
Jinak ten prodejce ma slusny positivni feedback. Pred tim nez bych prihodila tak bych mu napsala kolik by stala doprava do CR. Sice pise ze mezinarodni doprava mozna, ale pise ze se mate informovat predem.
platba pres paypall je bezpecna
toho bych se nebala a popripade akceptuje i platbu primo na ucet
Příspěvek upraven 07.07.11 v 20:38
kristy09 píše:
ale on to neposila do ceska jen do UK a Irska tak aby ses pak nedivila
posila
Worldwide shipping also available, please enquire before bidding
Holky děkuju, psala jsem mu maila, nechala jsem to pana googla přeložit tak uvidíme
děkuju za rady