Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hazký den. snad mi tady jsště někdo odpoví, dneska jsem byla ne echu a dr. zjistil bradykardii, jako říkal, že to není nic zavažného, ale stejně mám takové vnitřní hlodání. Poslal mě do fakultky do Ostravy na dětskou kardiologii. Setkaly jste se s tím???
@mminka1991 Hezký den, já teda od mudr. dostala žádanku hned do fakultky na dětskou kardiologii…tak pokud jste tam ještě nebyla, doufám, že to nic nebude a pan doktor kardiolog bude vědět víc.
Pokud zde ještě někdo chodí, chtěla jsem se zeptat, zda jste u toho měly i chlapy a jestli to nebyl pro pana doktora problém? ![]()
@poHanka89 už jsem tam byla dávno, naštěstí mě vzali hned cruhý den, tak jsem nemusela dlouho stresovat… mimču nic není, jen si dr. měl více pohrát při vyšetření a nikam bych nemusela jít.
@poHanka89 Já teda byla v Motole. Za mě je zbytečné tam tahat chlapa (pokud teda nechceš jen duševní oporu) - nejsou tam vybaveni jako ve screeningových centrech velkou extra obrazovkou pro tatínky. U tohoto UTZ nejde o pokochání se miminem, ale ryze praktickou diagnostiku. Já mimino na tom UTZ ani neviděla, protože do monitoru koukal doktor - celou dobu stejně zkoumal jen anatomii srdce.
Ja jdu ma Sono pristi tyden do Brna.To uz me teda i prozradi pohlavi mimca??? ![]()
Ahoj maminy, také jdeme na echo ve 20 týdnu kůli tomu, že nám, tam něco našli a od přítelevé sestry dcera měla špatnou chlopen, takže musela být ve 2 letech se srdíčkem operována. Holky ta informace mě srazila na kolena, hrozně se bojím.. Zajímalo by mě jestli je tady také takový tresáček jako jsem já
a jak vám to dopadlo…nám, žřekli, že by to vápenatění kustky, chlopně či čeho mohlo vymizet, ale radši že to echo udělají…Mno a já jsem uplně na palici ![]()
Tak žádanku mám taky, tak uvidím