Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Januliiik píše:
Dokonce jsme si do mobilu stáhli aplikaci Éčka, abysme je měli po ruce.
… můžu se zeptat, kde je taková aplikace k mání ![]()
Jinak já éčka vyloženě nesleduju (stejně si nepamatuju, která jsou škodlivá
), ale spíš se dívám, kolik jich tam je. A hlavně sleduju složení výrobku.
Taky na to koukám. A nejen na Éčka. Já se v tom už docela vyznám, ale taková dobrá poučka: Nebrat to, co má víc než 5 Éček.
Sleduju a dost. Ěčka, zemi původu, výrobce, složení a hlavně i pro dospělé se snažím nekupovat to, co je nelokální a nesezonní. A maso když už, tak jedině u jednoho jediného slušného řezníka.
Januliiik píše:
tady
http://www.emulgatory.cz/ecka-v-mobilu
Super, díky moc ![]()
Ahoj moc nekoukám, ale sra… se necpu. Magor nejsi, proč, jenom nechceš umřít brzo
to je normální
Co by mi už přišlo dost, tak kdyby někdo radši celý den hladověl, protože by nenašel ten vhodný obchod a pohrdnul bagetou na každém rohu, prostě všeho s mírou.
Taky sleduju složení, éčka si ale nepamatuju, takže jak to má povíc éček, raději hledám podobný produkt s čitelnějším složením. Taky poslední dobou koukám na zemi výrobce, po tom, co jsem si dovezla z obchoďáku vajíčka ze Španělska, tak se dívám už fakt u všeho ![]()
Jo, složení studuju. Ani ne tak kvůli éčkům, spousta z nich je neškodných, ale spíš kvůli surovinám a poctivosti složení.
Doporučuju web www.chemievjidle.cz, krom obsahu éček v konkrétních potravinách, se lze dočíst i celkové složení.
hofka píše:
Jo, složení studuju. Ani ne tak kvůli éčkům, spousta z nich je neškodných, ale spíš kvůli surovinám a poctivosti složení.
Doporučuju web www.chemievjidle.cz, krom obsahu éček v konkrétních potravinách, se lze dočíst i celkové složení.
tiez sledujeme ecka, jednak koli skodlilvosti, jednak koli bezlepkovej diete.. na pohlady uz kaslem, je to zdravie moje a mojej rodiny takze pohlady si mozu nechat ![]()
Já ani tak nestuduji co ke které éčko zač, jako se spíš snažím, aby jich tam bylo co nejméně.
pro nás tolik ne ale pro malou koukám na etikety já zase zásadně nesnáším umělá sladidla prý to má špatný vliv na mozek ![]()
ahoj, ja mam tu aplikaci v pc a cekam kdy mi to chlap hodi do mobilu. Taky na to koukam, teda snazim se, protoze ja primo nenakupuju, ale davam instrukce co jo a co ne ![]()