Sleduji u potravin "éčka" – jsem praštěná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
3.3.11 10:52
Januliiik píše:
Dokonce jsme si do mobilu stáhli aplikaci Éčka, abysme je měli po ruce.

… můžu se zeptat, kde je taková aplikace k mání :-D

Jinak já éčka vyloženě nesleduju (stejně si nepamatuju, která jsou škodlivá :roll: ), ale spíš se dívám, kolik jich tam je. A hlavně sleduju složení výrobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.3.11 10:55

Taky na to koukám. A nejen na Éčka. Já se v tom už docela vyznám, ale taková dobrá poučka: Nebrat to, co má víc než 5 Éček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.3.11 10:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.3.11 11:00

Sleduju a dost. Ěčka, zemi původu, výrobce, složení a hlavně i pro dospělé se snažím nekupovat to, co je nelokální a nesezonní. A maso když už, tak jedině u jednoho jediného slušného řezníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.3.11 11:02
Januliiik píše:
tady :-)
http://www.emulgatory.cz/ecka-v-mobilu

Super, díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.3.11 11:03

Ahoj moc nekoukám, ale sra… se necpu. Magor nejsi, proč, jenom nechceš umřít brzo :-) to je normální :-) Co by mi už přišlo dost, tak kdyby někdo radši celý den hladověl, protože by nenašel ten vhodný obchod a pohrdnul bagetou na každém rohu, prostě všeho s mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.11 11:04

Taky sleduju složení, éčka si ale nepamatuju, takže jak to má povíc éček, raději hledám podobný produkt s čitelnějším složením. Taky poslední dobou koukám na zemi výrobce, po tom, co jsem si dovezla z obchoďáku vajíčka ze Španělska, tak se dívám už fakt u všeho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.3.11 11:04

není zač :) jsem ráda, že nejsem sama „praštěná“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.3.11 11:08

Jo, složení studuju. Ani ne tak kvůli éčkům, spousta z nich je neškodných, ale spíš kvůli surovinám a poctivosti složení.
Doporučuju web www.chemievjidle.cz, krom obsahu éček v konkrétních potravinách, se lze dočíst i celkové složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.3.11 11:13
tyhle webovky jsou skvělé :-) u nás dost čtené
hofka píše:
Jo, složení studuju. Ani ne tak kvůli éčkům, spousta z nich je neškodných, ale spíš kvůli surovinám a poctivosti složení.
Doporučuju web www.chemievjidle.cz, krom obsahu éček v konkrétních potravinách, se lze dočíst i celkové složení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
3.3.11 11:42

Tak se taky hlásím do klubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
3.3.11 11:45

tiez sledujeme ecka, jednak koli skodlilvosti, jednak koli bezlepkovej diete.. na pohlady uz kaslem, je to zdravie moje a mojej rodiny takze pohlady si mozu nechat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
3.3.11 11:50

Já ani tak nestuduji co ke které éčko zač, jako se spíš snažím, aby jich tam bylo co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.3.11 11:55

pro nás tolik ne ale pro malou koukám na etikety já zase zásadně nesnáším umělá sladidla prý to má špatný vliv na mozek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.3.11 12:13

ahoj, ja mam tu aplikaci v pc a cekam kdy mi to chlap hodi do mobilu. Taky na to koukam, teda snazim se, protoze ja primo nenakupuju, ale davam instrukce co jo a co ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová