Exekutor, jak kontaktovat?

Anonymní
7.8.25 17:50

Editor Juraj Pokodnicky

Ahojky jdu si pro řadu přítel udělal řidičky průkaz v pondělí byl už na úřadě ale nemůžou mu ho vydat, protože byl zastaven exekutorem Jurajem Pokodnicky, voláme mu píšeme mu a nic.. volaly jsme na úřady a nikdo nám nepomůže že prý to má ten exekutor, prosím vás jak máme dál postupovat když ten pán s námi nekomunikuje

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
7.8.25 19:15

To je nějaká blbost, ne? ŘP snad může exekutor zabavit, ale až po soudním rozhodnutí. A jak by soud rozhodl tak rychle o právě vydaném ŘP? :nevim:

Ale jinak se zabavuje při neplacení alimentů. Takže asi zaplatit a pak bude ŘP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 19:25

Žádný soud ani dopis nám neprisel

• Citovat
  • Upravit
1169
9.8.25 15:31

No a vyzvedává si partner poštu? V místě, které má hlášeno jako trvalý pobyt. Ev. datovou schránku, pokud má. Dopis ještě taky nemusel dojít, pokud je partner povinný, tak mu to dojde až jako poslednímu.

Může to být jedině za dluh na výživném. Zavolejte přímo na úřad exekutora v úřední hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.25 07:18

@Enitka to se snažíme už dlouho a telefony tam nikdo prostě nezvedá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.25 07:33

No, ja kdyz mi prisel dopis od exekutora, tak jsem jeste na poste zaplatila pozadovanou částku a pak jsem si cestou z posty domů zridila datovou schranku. Tam, naopak asi za 2 dny exekutor kontaktoval mne, aby mi oznamil, ze vse je vyreseno :nevim: moc nechapu, co jineho chces exekutorovi psat, nez poslat dluzne penize? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.25 07:49
@Anonymní píše: Více

Tak tu datovou schranku. To vyridis na par kliknuti a normalne mu muze poslat zpravu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel