Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den, mám našetřené peníze na dům ale chybí mi 400.000,– realitka která nabízí dům který chci koupit nabízí vybavení nebankovní půjčky. Máte s tím někdo zkušenosti? Klasickou půjčku mi nedají…
Děkuji
Půjčí ti přímo „realitka“ (nebo její investor)- za podmínek, které ti nabídnou. Co ti asi k tomu máme povědět víc?
Nevidím důvod vzít si buď menší hypo nebo klasický bankovní úvěr. Jejich nebankovku a zejména smlouvy o úvěru bych si když už důkladně prověřila nejlépe s právníkem.
S právníkem souhlasím, ale ta smlouva nemusí být extra zlo. Primárně chtějí prodat nemovitost a tohle je jedna z možných cest.
@petr984 píše: Více
My neděkujeme. Nahlášeno.
Dělat si reklamu zadarmo na Emiminu a v rámci téhle laciné reklamy několikrát porušit hlavní pravidla diskuse, to je záruka kvality a spolehlivosti.
@TRG asi je lepsi necitovat, jen nahlasit. Prispevek je smazan, ale v tve citaci porad je i s kontaktem
@Tarena píše: Více
Taky jsem si všimla, že tu můj příspěvek zůstal. Divím se, že se neupravila ta citace.
Většinou jen nahlásím a necituju, ale u drzých reklam ještě navíc zavánějících podvodem píšu a cituju, aby byla větší šance, že se na to někdo nechytne. Admin obvykle smaže všechno, tady zapomněli.
[EDIT: Už se to aktualizovalo, citace fuč.]
Příspěvek upraven 17.12.25 v 16:57
@Tarena píše: Více
není. Po smazání citovaného se za chvíli smaže vše.
@vokishka tady to prave trvalo hodne dlouho.
Příspěvek upraven 17.12.25 v 16:34