Egypt Hurghada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3118
12.11.11 22:48
Ty jo,no já bych umřela a to my horka taky nevadí a miluju opalování,ale tohle bylo i na mě moc,loni jsme byli v Sharmu v srpnu a šílený,přišli jsme k večeru na pokoj,vysprchovali se a než jsme došli ten kousíček z pokoje na večeři,byli jsme durch :roll: Letos jsme byli na začátku května a to byla paráda :potlesk:
Pájinka25 píše:
kristy84 píše:
Tak to hluboce smekám a obdivuju,že jste v srpnu,kdy je tam snad 60 ve stínu absolvovali ty nejnáročnější a nejdelší výlety,to bych nezvládla :palec: Na Giftun pořád vzpomínám,byla to neskutečná nádhera,myslela jsem,že jsem snad někde na Maledivách :potlesk:
Pájinka25 píše:
Ahojky já byla v Hurghadě dvakrát, jednou ve staré části El Dahar a podruhé v té nové zvané Sakkala. Byla jsem tam v srpnu, takže pařáky šílený, ale i přesto jsme jeli výlety Káhira, Luxor, doporučuju výlet na ostrov Giftun (krásné bílé pláže a čisté moře)
Akorát jak píše Evish - je to Egypt,je to jiná kultura, takže se musíš připravit na to, že ne všude je čisto a útulno. taky jsme se jednou dostali (omylem) do dost chudinský čtvrti, chtěli jsme fotit, ale jeden pán nám prstem ukázal že ne :oops:
Je to někdy o hubu, ale mě se takhle kultura hrozně líbí a i ten občasnej nepořádek v ulicích k tomu prostě patří - to je Egypt.....zůstat na hotelu je fajn, většina z nich nabízí úplně všechno, že nemusíš vystrčit nos, ale to by se s ochudila o ty zážitky :palec:
no jo prvně jsme byli přelom červen červenec a podruhé v srpnu a loni jsme byli taky - ale ne v Hurghadě, to jsme byli v Sharmu - přelom červenec srpen a absolovali jsme výlet do Jeruzaléma s koupáním v Mrtvém moři - byl to 26-hodinovej výlet :lol: já mám pařáky ráda, takže mě to neva :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.11.11 23:05
Ahoj,no já za sebe fakt musím doporučit ten Caribbean World Soma bay,kde jsme byli letos v květnu,jak už jsem psala…Hotel stojí jen pár let,takže je skoro nový,pláž soukromá,moře náádherný,pozvolný vstup,ale zase nemusíš kilometry do hloubky-prostě ideální pro děti,pro dospělý akorát.Jídlo nejlepší,co jsme v Egyptě byli,v areálu divadlo(theatr)kde každý večer pořádá animační tým představení-super,můžu doporučit,nevynechali jsme ani jednou,stejně tak pořádají i program pro děti.Dokonce je tam i hlídání dětí,když si chtějí rodiče třeba chvíli odpočinout-v animačím týmu jsou samý mladý lidi a co jsem viděla,tak holky tam měly kolem sebe každou chvíli nějaký dětičky a vymýšlely pro ně různý hry a program :potlesk: Pokoje taky super,krásný a velký bazény,pro děti nějaká ta klouzačka a tobogán,bary na každym rohu,na baru u bazénu dělali na oběd hranolky,hamburgry atd.,na baru u pláže velikej výběr jídla-ovoce,maso,zelenina,ryba,pizza atd.,takže vůbec nebylo nutný chodit do hotelový restaurace :palec: V dalším baru u bazénu od tří hodin odpoledne zmrzlina a nějaký teplý sladký,myslím :palec:
peta h píše:
Ahojky, trošku se vtrousím k Vám do diskuze. Byli jste někdo v Hurghadě s malým dítětem (2,3) roky? Hledám hotel, který by byl vhodný pro takto malé děti, s nějakým animačním programem večer (dětská diskotéka apod) to malý miluje, aby bylo v pohodě jídlo, pěkné pokoje a hlavně čisté, vlastní písečná pláž s pozvolným vstupem, ale zase ne aby se muselo jít kilometr než bude hloubka, bazén s dětskou částí (brouzdaliště). No zní to náročně, ale s talkhle malým holt musíme víc vybírat a musí to být v Hurghadě, protože je to dárek pro manžela, který se tam bude jezdit potápět. Moc děkuji za tipy!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.11.11 23:13

Kolik asi tak stojí třeba sauna, masáže, atd? nemám absolutně představu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.11.11 23:17

kristy84: Moc děkuju, to zní báječně. Hned zítra na to kouknu, snad tam budou únosné ceny. Přesně něco takového jsem hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.11.11 23:41
Není vůbec zač,koukni na netu na fotky a opravdu-jaký jsou fotky,takový to tam opravdu je,ne jak se stává,že dají na net pár hezkých fotek a ve finále je to hrůza :zed:
Jinak my tam byli za opravdu levně,klidně to napíšu-na 8 dní za 12.500 pro jednoho s all inlusive,takže neuvěřitelný za ty peníze,ale byl to last,jeli jsme s Eximem a ještě měli v tu dobu 20-ti procentní slevy na zájezdy do Egypta,Turecku a Tunisu.A taky to bylo po těch nepokojích v Egyptě,takže to taky určitě hrálo roli,potřebovali tam zase nalákat co nejvíc lidí,takže nevim,kolik tam ted pobyt může stát :nevim: Tak snad seženeš něco za fajn peníze,když ne tenhle,tak jinej,i když tenhle je podle mě záruka super dovolený,když člověk neřeší detaily,byli tam i štouralové,který si vždycky něco našli a vždycky si všude něco najdou :zed: Dovolená je hlavně taková,jakou si jí člověk udělá :dance:
peta h píše:
kristy84: Moc děkuju, to zní báječně. Hned zítra na to kouknu, snad tam budou únosné ceny. Přesně něco takového jsem hledala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.11.11 23:48
Tak pokud má hotel svoje Wellnes,což ten o kterym jsem psala má,tak je to pěknej nářez,ptala jsem se na cenu za celkovou masáž-asi přes 80USD,takže to jsem si odpustila a moc se s nima smlouvat nedalo,i manikúra,pedikúra atd.v tom hotelovym wellnes pěkně drahý,jen posilovna tam byla zdarma.
Emilie píše:
Kolik asi tak stojí třeba sauna, masáže, atd? nemám absolutně představu …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
13.11.11 00:01

No tak to jste měli krásnou cenu, na invii mají okolo 18 tisíc nejlevnější + cca 8 tisíc dítě, ale tak zase když je to ověřené, tak je lepší si připlatit, tím spíš, že je to v Egyptě. Zkusím ještě počkat na nějaký last-minute v našem termínu. Ještě se zeptám, tam píší, že je to 60 km od centra Hurghady, to je ta Hurghada tak veliká nebo to už není v Hurghadě. Já abych věděla, kvůli tomu manželovýmu potápění, budou je vyzvedávat jen v Hurhadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.11.11 00:42

18 tisíc je taky fajn cena :palec: Myslím,že je to opravdu 60km od Hurghady,hotel leží v podstatě „na samotě u lesa“,i když vedle je další hotel a další se staví,ale když vyjdeš z hotelu,tak neni kam jít,ale můžeš si zavolat z hotelu taxi a vyrazit,taxíky tam jsou opravdu za pár korun :palec:
Je pravda,že z letiště v Hurghadě jsme jeli nějakou chvíli,ale zas tak daleko mi to nepřišlo..
Jinak jak píšeš,že na ty výlety se jezdí jen z Hurghady,tak to podle mě tak neni.Každá CK má v nabídce fakultativní výlety a vy svýho delegáta,který vám poskytne nabídku výletů,pokud máte zájem,tak si nějaký vyberete,zaplatíte a on už se o vše ostatní postará,vždycky nám řekl,v kolik hodin máme čekat na recepci,,přijelo pro nás větší auto,nebo autobus a už jsme frčeli na daný místo-výlet-at to bylo 5 nebo 50km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.11.11 00:47

Ještě-oni mají za to peníze a jsou rádi za to,že prodají,tak pochybuju,že by vám řekli,at se nějak dopravíte do Hurghady sami,nevim teda,jak to funguje u Invie,ale nezdá se mi to :nevim: Jinak kdyby to tak u tý Invie bylo,což se mi nezdá,tak taxíkem,jak jsem psala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
13.11.11 08:44

My jsme dávali 21.000 a osobu s AI, ale bylo to teda na 15 dní, 5* hotel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.2.13 15:28

A víte někdo, v kolik hodin tam vychází a zapadá slunce v květnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gafSar
8.11.13 19:41

Ahoj holky, zkusim jeste ozivit diskuzi, treba se mi postesti. Chtela jsem se zeptat, zda nevite o nekom, kdo poleti do konce roku do Egypta. Ja vim, ze ted to tady neni moc aktualni, ale nejaci cesi preci jenom jezdi. Moc by jste mi pomohli, kdyby jste o nekom vedeli a dali mi vedet. Nejsme s detmi v nejlepsi situaci a tak uz me napada pozeptat se i zde.
jinak se omlouvam ze prispivam ted mimo tema. Snad odpustite. Hezky vecer :mavam:
PS: omlouvam se, ze nepouzivam hacky a carky, ale mam arabskou klavesnici :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6203
8.11.13 19:43

A co bys potrebovala vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
8.11.13 19:43

A co potřebuješ?

• načítám...