Egypt Hurghada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
gafSar
8.11.13 19:49

Potrebovala bych neco z CR dovezt (pro deti). Bohuzel do CR se jeste dlouho osobne nepodivam, tak tohle je pro mne jedina cesta. V emailu bych asi byla konkretnejsi nez takto verejne. Kdyby mi mohl nekdo pomoci napiste mi na email ***@seznam.cz :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Courtney
8.11.13 20:22

Zkus to na Orbion.cz, tam jsou mraky lidi, kteří létají do Hrg a jsou ochotni a zvykli vozit pro krajany :-)

• Citovat
  • Upravit
gafSar
8.11.13 20:24
@Courtney píše:
Zkus to na Orbion.cz, tam jsou mraky lidi, kteří létají do Hrg a jsou ochotni a zvykli vozit pro krajany :-)

dekuju ti snad se mi to podari do vanoc:) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Courtney
8.11.13 20:51

Určitě jo, na Vánoce tam léta spousta lidi, ja bych pomohla rada, ale mi letos bohužel na svátky neletime :-( hodne štěstí

• Citovat
  • Upravit
gafSar
8.11.13 20:55
@Courtney píše:
Určitě jo, na Vánoce tam léta spousta lidi, ja bych pomohla rada, ale mi letos bohužel na svátky neletime :-( hodne štěstí

dekuju ti :hug:

• Citovat
  • Upravit
421
13.4.17 07:55

@hanitscha to by mě taky zajímalo, 8.5 letíme ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
18.12.19 20:28

Zdravím :mavam:
byl někdo z Vás v nejbližších dvou letech v hotelu CARIBBEAN WORLD v Hurghadě?
Zakoupili jsme dovolenou na příští rok a zajímají mě tipy k tomuto hotelu.
Co doporučujete a co rozhodně ne?
Jsme 2 dospělí a 2 děti(16 a 8 let)
V recenzích jsem četla o špatném signálu Wifi. Mě to neva, ale u synů si tak jistá nejsem :-D ale ono jim to případně neuškodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
18.12.19 21:34
@Phoebe13 píše:
Zdravím :mavam:
byl někdo z Vás v nejbližších dvou letech v hotelu CARIBBEAN WORLD v Hurghadě?
Zakoupili jsme dovolenou na příští rok a zajímají mě tipy k tomuto hotelu.
Co doporučujete a co rozhodně ne?
Jsme 2 dospělí a 2 děti(16 a 8 let)
V recenzích jsem četla o špatném signálu Wifi. Mě to neva, ale u synů si tak jistá nejsem :-D ale ono jim to případně neuškodí :mrgreen:

Ja v tomto hotelu byla v roce 2011 a Wi-Fi stala 30 usd / 15 min :pocitac: tak jsem si uzila krásný tyden offline :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.12.19 23:22

Svagrova byla na prelomu srpna-zari, my jsme celkem narocni klienti, oni takovy low cost, co spis maji hotel na prespani, ale ze hotel ma nejlepsi za sebou, rozrizla si nohu o prasklou kachlicku v bazene, voda ze posledni dva dny byla docela citit, za celou dovolenou nevidela nekoho bazeny cistit, na plazi ze slaom mezi kelimky, vajgly, more zanesene, plaz ze cistili jednou, jidlo pokud se spokojite s jednotvarnou stravou a max jednim obmenenim jidlem denne tak ok, ale ona ji vycemene je zeleninu a lusteniny, tak o mase moc rec nebyla, stul ze si museli uklidit sami a sehnat si pribory, ubrousky. nejlepsi ze snidane, obed na plazi a vecere co koukala tak furt to stejne :nevim: mistni tam nebyli krom personalu zadni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.6.23 08:02

Nikdy, po včerejším útoku žraloka už tuplem ne. Jen se přesvědčuji v tom, jak místní lidé - personál nemá absolutně tušení jak se starat o své hosty, jak zabezpečit pláž a hlavně koupání. Tohle jsou amatéři. Nikdo mi to nevymluví, pokud se tam žraloci vyskytují, mají už tuplem to koupání zabezpečit na 110%

PRŮSER.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario