Egypt - únor

michaelas811
26.8.19 16:34

Egypt - únor

Hezký den přeji ????‍♀️. Plánujeme s kamarádkou vyrazit v zimě (únor) někam za teplem ????️????️, ale chtěly bychom aby to bylo za rozumnou cenu, takže nás napadl Egypt????. Někdo říká, že tam je v únoru zima a někdo naopak, že super. My chceme opravdu převážně opalovačky a válení. Proto Vás chci poprosit - máte někdo zkušenost s počasím? Kam přesně? (Hurghada, Marsa Alam,…) a jaký hotel? :) předem moc děkuji za každou odpověď ❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
333
26.8.19 16:47

My jsme byli pred x lety v unoru v Marsa alam. Teplo bylo, ale dost tam foukalo a vecer uz to teda bylo na dlouhy kalhoty a svetrik. Ale mozna jsme jen meli na pocasi smulu. Kazdopadne to bylo moc prijemne a malo lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.8.19 17:14
@Anonymní píše:
Hezký den přeji:). Plánujeme s kamarádkou v únoru někam za teplem, ale za rozumnou cenu. Napadl nás Egypt, ale někdo říká, že tam je v únoru zima a někdo naopak, že super. Máte někdo nějakou zkušenost prosím? My opravdu bychom chtěly na opalovačky a převážně valeníčko:). A která destinace je nejlepší? (Marsa Alam, Hurghada,…) a jaký hotel?:). Předem moc děkuji za každou odpověď :srdce:.

Byla jsem v březnu pár roků zpět v Safaze a perfektní, přiletěla jsem krásně opálená z teploučka, v Čechách tenkrátna březen extrémní zima.

• Citovat
  • Upravit
11923
26.8.19 17:48

Na opalování to bude, voda bude studená, Marsu ne, tam bude fučet, moře nebude pomalu přístupný. Marsu bych v únoru vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.8.19 17:59

Ahoj, před dvěma týdny jsem se vrátila z Hurghrady z hotelu Long Beach a skvělý, příští rok znovu… Co jsem se bavila s místními, tak v zimě tam mají okolo 27 stupňů a moře je chladnější… Hlavně si budeš asi připadat divně, ty v plavkách a oni v těchto stupních oblékání mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
26.8.19 18:05
@Lilianka33 píše:
Ahoj, před dvěma týdny jsem se vrátila z Hurghrady z hotelu Long Beach a skvělý, příští rok znovu… Co jsem se bavila s místními, tak v zimě tam mají okolo 27 stupňů a moře je chladnější… Hlavně si budeš asi připadat divně, ty v plavkách a oni v těchto stupních oblékání mikinu.

tam jsme byli loni :mrgreen: docela fajn hotel, až na to, jak odpoledne zmizelo to moře vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.8.19 18:09
@Šáruší píše:
tam jsme byli loni :mrgreen: docela fajn hotel, až na to, jak odpoledne zmizelo to moře vždycky :mrgreen:

Je pravda, že když si chce člověk zaplavat, musí jít dál do moře :D Bohužel přírodě neporučíš… Ale jak říkám, my byli celkově moc spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.8.19 19:33
@Šáruší píše:
tam jsme byli loni :mrgreen: docela fajn hotel, až na to, jak odpoledne zmizelo to moře vždycky :mrgreen:

Je pravda, že když si chce člověk zaplavat, musí jít dál do moře :D Bohužel přírodě neporučíš… Ale jak říkám, my byli celkově moc spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
27.8.19 08:03

Ahoj, v únoru Egypt nedoporučuji. Byla jsem v Marsa Alam. Přes den teplo bylo, moře ovšem chladnější, protože takový hice nebyly, aby se moře ohralo. Hodně tam bylo vetrno a večer uz dost chladno, takže opravdu kalhoty a mikinu. Po druhé bych uz nejela. Ten vítr byl dost nepříjemný a večer uz to na sezení venku nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
28.9.23 17:29

Ahoj, zrovna koukám kam v únoru - prázdniny a nechci letět daleko, dovču chci v práci týden, tak nechci proletět dva dny. Koukám na ten Egypt. V Marse bude tepleji než v Hurghadě, když je níž, ale v Hurghadě je více kam jít. V létě je tam vedro a nedá se hrát ani minigolf. Říkám si, že bych vybrala hotel s vnitřním bazenem, fitkem, minigolfem a slunce venku by bylo bonus. Zas tam bude tepleji, než tady kolem 23 °C, což nám bude připadat asi super a třeba se i narychlo ponoříme do moře. Taky koukám na Kanáry, Omán, SAE. Tak zajímá mě ten Egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
28.9.23 19:26

@nikitice jestli najdeš v Egyptě hotel s vnitřním bazénem, tak počítej s cenou, za jakou máš měsíc v exotice.
A v Marse je tepleji než v Hurghadě asi jako na jižní Moravě je tepleji než ve středních čechách… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.9.23 19:37
@vulpes píše:
@nikitice jestli najdeš v Egyptě hotel s vnitřním bazénem, tak počítej s cenou, za jakou máš měsíc v exotice.
A v Marse je tepleji než v Hurghadě asi jako na jižní Moravě je tepleji než ve středních čechách… :nevim:

no tak to je ale kolikrát rozdíl v létě i 8 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
28.9.23 19:40

Byli jsme 2× na prelomu brezna/dubna a bylo to v Egyptr jak u nas ceske leto. Jen more nebylo nejteplejsi. S unorem nemam zkusenost, ale bala bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
28.9.23 19:52
@vulpes píše:
A v Marse je tepleji než v Hurghadě asi jako na jižní Moravě je tepleji než ve středních čechách… :nevim:

Tak je o 300 km jižněji, tak by mohlo o ty dva stupně. V Turecku je taky tepleji, než v Bulharsku. My měli v Makadi hotel v nitřním bazénem a stál ještě méně, než ostatní. Nám se tam líbilo i když ho někteří haní. Jako na únor bych tam klidně jela, byl tam i minigolf, bazén, fitko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
28.9.23 19:54
@elinka90 píše:
Byli jsme 2× na prelomu brezna/dubna a bylo to v Egyptr jak u nas ceske leto. Jen more nebylo nejteplejsi. S unorem nemam zkusenost, ale bala bych se.

počítám, že tam bude jako u nás jaro. Já zadala Omán v termínu prázdnin a nic. Jen SAE, tak uvidím co padne do lastu a týden dopředu budu vědět i počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí