Egypt v květnu

10
23.1.25 19:39

Egypt v květnu

Ahoj zajímalo by mě jestli někdo jezdí do Egypta-Hurghady v květnu a jaké tam je v tu dobu počasí není moc vedro? nebo naopak to ještě není na koupání v moři? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5313
23.1.25 20:06

Byli jsme koncem května, ale v Marse a bylo perfektně, moře hezky teplé, ale dalo se vydržet i venku normálně ve stínu bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
23.1.25 20:13

@Nicol138 lítáme pravidelně
Egypt má teda hezčí destinace, než je hnusná špinavá Hurghada, ale i tam jsou samozřejmě krásné resorty

za mne duben-květen a září-říjen jsou na Egypt totálně TOP, nejsou ty nejhorší spalující vedra, ale moře je už parádně teplé, však to vše uvidíš na mapách a webech o počasí, jsou toho stovky, třeba zde
https://www.fischer.cz/…ebi-a-pocasi
navíc v květnu nebudete mít plný resort řvoucích děcek - ještě nejsou prázdniny (my teda už lítáme do adults only, nebo 16+), za mne super volba měsíce…

a ještě se mrkni na Sharm, Marsu Alam a Tabu - za mne nesrovnatelně lepší, jen o trošičku dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23162
23.1.25 22:22

My byli v únoru, květnu, červnu a červenci :D
O únoru bych se nebavila :D květen je super, akorát mi byla občas i zima, studenější vítr byl. Červen ideál, červenec už brutal. Moře horký, bazén horký, vzduch horký..miluju teplo, ale musím se někde zchladit, tady už nebylo kde. Takže přelom května/června za mě fakt ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
24.1.25 06:17

Byla jsem prvni tyden v kvetnu v Marsa Alam a bylo uzasne pocasi, teplo na opalovani, koupani a pritom nebylo vedro na chcipnuti. Neumim si to tam predstavit v lete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.1.25 11:37

@Lucy75 děkuji za odpověď do Hurghady chceme protože tam jsou kousek krásné ostrovy které chceme navštívit jinak sem slyšela že marsa je hezčí tak snad někdy příště 7 i ;) nejhezčí je prý marsa matrouh ještě jsme v Egyptě nebyli tak snad bude vše v pořádku :palec: někdo nějaké typy na co si dát pozor? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.1.25 11:39

@Lucy75 děkuji za odpověď do Hurghady chceme protože tam jsou kousek krásné ostrovy které chceme navštívit jinak sem slyšela že marsa je hezčí tak snad někdy příště 7 i ;) nejhezčí je prý marsa matrouh ještě jsme v Egyptě nebyli tak snad bude vše v pořádku :palec: někdo nějaké typy na co si dát pozor? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
24.1.25 11:45

Tak bacha na to - Marsa Matrouh je sice nová, ALE není u Rudého moře, což je hlavní důvod, proč se do Egypta lítá ;) leží běžně u Středozemního moře jako třeba Itoška..
(neob Tunis, do kterého právě proto nelítáme)

za mne fakt Marsa nebo Sharm, na Tabu jsem zvědavá…
Hurg. je na moře a komplexy taky Ok, ale staré město a tržnice je pro hodně silné žaludky,
ono obecně tam mimo resorty je špína a bída obrovská… minule i divocí psi a tuny odpadků podél celé pouště…

no, uvidíte, napiš si někde název místního léku Antinal, nic jiného na případného faraona nezabere, a fakt i zuby čistit balenou vodou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.1.25 14:22

Děkuji moc všem tahle skupina je super všichni jste tu moc milí nikdo tady neuráží a nedělá chytráka jako třeba na Facebooku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí