Řecko v červnu, počasí?

60
18.1.25 16:25

Řecko v červnu, počasí?

Hezký den,
ráda bych vás poprosila o nějaké vaše nedávné zkušenosti ohledně Řecka.
Mám přesně termín první týden v červnu a vůbec nevím, jaký ostrov zvolit. Mezi nejteplejší ostrovy nejspíš patří Rhodos a Kréta, co jsem slyšela, ale co takový Zakynthos? Jeden hotel se nám moc líbí, ale skrz počasí takto brzo nevíme.
V půlce června jsme už byli na Kosu i Rhodosu, a bylo krásně. Ale teď se jedná hned o začátek. Jasně - nikdo mi nemůže říct jak bude že :D ale zda už to je na koupání alespoň maličko. :) nebo který ostrov byste doporučili hned z kraje června :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9033
18.1.25 17:17

Bude studené moře. Teplé je až ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76853
18.1.25 17:21

@MalaEm já byla v červnu na Korfu, to sice nemáš ve svém výběru, počasí bylo nádherné, letní cca 33 stupňů, a moře bylo ledové, řezalo to jako žiletky - nikde jinde jsem tak ledovou vodu nezažila, ani u nás na koupališti, a to už je co říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.1.25 17:31

My létáme na Kefalonii a konec jara je prý určen spíš pro otužilce a nebo lidi, kteří chtějí poznat ostrov v příjemnějším počasí. Na druhou stranu je všechno čerstvě rozkvetlé a voňavé, ještě nevyprahlé. I když jónské ostrovy jsou krásně zelené i za nejteplejšího léta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
18.1.25 18:19

My byli loni na Kosu první týden v červnu. Nádherné počasí, moře normálně na koupáni. Bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.1.25 18:24

Na ostrově Zakynthos jsem byla před lety začátkem června. Moře bylo teplé - je tam mělko. Ale celkově bylo docela chladno. Jako koupali jsme se v moři každý den, ale takové to typické horké počasí to nebylo a jeden den nám i sprchlo. Na začátku června bych volila Rhodos nebo Krétu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
18.1.25 18:28

Já teda dělala dekegatku na Korfu a přišla jsem tam tuším 2.6. koupat se dalo, ale úplně ono to nebylo. Dokonce tam jeden den pršelo, jeden jediný den ze 3 měsíců, co jsem tam byla. Ale byl to jen jemný letní déšť, nic hrozného. byla výhoda, že tam všude bylo min lidí, personál v restauraci stíhal obsluhovat a pro nás delegáty taky ideál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
18.1.25 18:30

@MalaEm byli jsme vloni na Rhodosu a chytli jsme tam čtyřicítcky, moře už krásně teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36514
18.1.25 18:35

Jezdíme každý rok na jih Rhodu a do cca 22-24.06. je moře celkem studené. Pak se najednou oteplí a po 25.06. už je krásně teplé. Počasí je super i 20.06., ale o moři se to říct nedá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.1.25 19:11

Ahojky, loni jsme byli od 2.6 na Krétě.
Vedro a moře teplé. :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
18.1.25 19:25

Bude studená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 11:08
@MalaEm píše: Více

Byla jsem teď 2× po době na dva týdny od 2. týdne v červnu. Byli jsme ale na pevninské části. Moře loni bylo v pohodě, předloni studenější, protože květen a začátek června byl chladnější i u nás i tam, i okolní státy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix