Ekoprodejny v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1005
9.8.06 08:57

Ekoprodejny v Brně

Ahoj maminy,
prosím vás o radu, kde se dají koupit ekologické prací prostředky v Brně.
Znám jen prodejnu zdravé výživy ve Vańkovce a dál už jsem městem asi 2 roky jen tak neprocházela (ledatak letím jak splašená, abych stihla dát holky v pohodě spát :) ).
Na internetu se vše sehnat dá, ale sháním aviváž, která voní i výrazněji než ta od Ecoveru. Manžel je sportovec a s jeho propocenými dresy mám celkem problém. Praní na 40°, aviváž většinou nee (pokud jde o thermoprádlo nebo nějakou úpravu látek, která ji přímo vylučuje) a když už, bylo py příjemné, aby prádlo víc vonělo. Už tak se na mě dívá, když strouhám mýdlo na sliz :lol:.
Ocet s vonným olejem taky používám, ale pořád to není ono…

Díky za rady a tipy,
Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1719
9.8.06 09:06

Já chodím na Orlí - je to v dolní části ulice vedle Hudy sportu, ale nevím jestli tam mají i něco jiného než Ecover, viděla jsem tam akorát mýdlové ořechy. Jo a taky ekoplenky jednorázovky.

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
9.8.06 09:14

Velká prodejna zdravé výživy je na Lidické v Gaute centru, prací prostředky tam mají, ale nikdy sem se na ně nezaměřila tak nevím jestli to není jen Ecover, ale kouknu jak tam půjdu, jinak jsou tam moc ochotní takže asi není problém se s nimi domluvit,
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
9.8.06 13:12

Ahoj Verco :-)
Ja kupuju na Internetu DonGemini (je to eko a cesky) a voni to celkem dost. Jinak to maji v jedne drogerii na Lesne (o neco drazsi nez na netu), takze jestli prijdes v pondeli na srazik, tak se tam muzes cestou stavit :-))) Nebo jestli chces, tak jsem kupovala 4l baleni, tak ti muzu litr ulit a donest.
Mej se krasne
 Kacica

PS: koralky jsem nanasla, Betka je asi nekam zahodila, tak se jeste podivam, kdyz ted spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.8.06 13:37

Nakupuju na www.biosfera.cz a vyzvedavame si to nekde u Musilky, myslim ze ulice Husovicka nebo tak nejak.

cifka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová