holubí trus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
8.8.06 17:54

holubí trus

holky,
můžete mi některá poradit. Mám velký strach, že jsem udělala nějakou hloupost, jsem v 38. týdnu, uklízela jsem balkon a byl tam i holubí trus, použila jsem sice gumové rukavice ale přesto mám strach, že jsem měla něco chytit i tím, že jsem se toho " smradu" nadýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2518
8.8.06 18:05

Misicko, neboj!!! Umyj si pořádně ruce a uvidíš, že to bude v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
8.8.06 19:44

Neboj :! Jestli jsi měla rukavice, tak je všechno OK. Hlavně buď v klídku :wink:
Jestli Tě to uklidní, tak mívám podobné stavy, jestli jsem mohla nebo nemohla něco nějak někde chytit (možná bych měla navštívit psychiatra) a mívám to poměrně často :lol: :lol: :lol: A zatím jsem nic nechytila :wink: ťuk ťuk ťuk
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.8.06 21:27

díky moc za podporu. Byla jsem z toho na prášky, sprchovala jsem se 20 minut :)) ty hormony dávají zabrat, člověk se pomalu bojí vyjít z domu. Něco dělám automaticky a potom začnu přemýšlet, jestli je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.8.06 08:34

No, hlavně, že jsi se uklidnila.

Ale počítej s tím, že už to jiné nebude. Alespoň soudím podle sebe.
Nejdřív to byly hormony v těhu, potom při kojení. A teď panická hrůza, že kdo by se postaral o tu holku.

Takže teď už to bude pořád jenom o strachu, který se bude jen trochu měnit. Alespoň podle kamarádek vím, že potom přijde strach o dítě, aby ho nepřejelo auto, nepokousal cizí pes, někdo nedej bože neunesl ................., aby neotěhotněla nechtěně, blbě se nevdala ...................... strach, strach a zase strach .............................

Ale má to i své príma stránky samozřejmě. :wink:
Takže přeju pohodový zbytek těhu, hladký porod, krásné miminko a strach překrytý velikou dávkou radostí

Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.9.14 21:32

Mimi a holubí trus

Obnovuji diskusi - mám 14 ti měsíční a i když už chodí, tak ze země sebere kde co, naposledy přinesla hovínko - zelené, čerstvé, asi ptačí(holubí?) - aspon že to všechno nosí a nestrká hned do pusy - no nicméně jsem jí to z ručičky shodila a utřela jí pak asi 10 ti vlhčenými ubrousky, svou ruku též otřela, ale byly sme venku, taak žádná voda a pak sme jedly samozřejmě… myslíte, že takové epizody jsou nebezpečné? stačí, když se utře ručka vlhhčenýma? vím, jak holubi přenášej nemoci, tak na to dost myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová