Název pražského centra, kde se zabývají ekzémem u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
29.12.14 22:36
@superandrysek píše:
@majki.r vim, vim :zed: bohuzel, ale 18m detatku nemuzu namazat temer cele telicko kortikoidem anebo s nimjit na injekci :x ono to zas az tak hrozne nei, nevypada ze by ji to az nejak zvlast trapilo, jen me to prijde hrozne a bojim se aby se to casem nedostalo do horsi faze. jsem zastane resit pricinu hned zkraje

Já bych doporučila dietu, po měsíci a půl, co jsem jedla jen vývar a květák, jsem měla kůži jak miminko. Doktoři mi nepomohli, ani jeden. Tvrdili mi, že tak silný ekzém potravinová alergie neudělá, navíc jsem měla falešně negativní krevní testy. Na všechny alergeny jsem si nakonec musela přijít sama, tím, že jsem postupně přidávala jednu potravinu týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.12.14 22:40

@majki.r jasne todle vse vim, znam to atd ale s 18m batoletem, ktere je jeste navc na spodni hranici percentilu s dietama moc experimentovat nemuzu. ona toho moc neji a vim ze neco co je ochotna snist s chuti zrovna nejvhodnejsi neni, ale jsem rada ze ji - to jsem ale blaznivka co…poradis jak z toho ven???
anicka 18m 78cm 9,7 kg - narozena 40+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.12.14 22:43
@superandrysek píše:
@majki.r jasne todle vse vim, znam to atd ale s 18m batoletem, ktere je jeste navc na spodni hranici percentilu s dietama moc experimentovat nemuzu. ona toho moc neji a vim ze neco co je ochotna snist s chuti zrovna nejvhodnejsi neni, ale jsem rada ze ji - to jsem ale blaznivka co…poradis jak z toho ven???
anicka 18m 78cm 9,7 kg - narozena 40+5

No jo, v tomhle vůbec nejsem znalá, s maličkým děťátkem to jen tak nepůjde. Ale tak třeba v budoucnu…nebo hlídat složení příkrmů a tak, zkusit něco vysadit. Ale to moc neporadím, protože s dětmi tuhle zkušenost nemám :|
Každopádně ti moc přeji, aby se dcerce ulevilo…ono hodně dělá i ta zima, s prvním sluníčkem se to zlepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 22:44

@majki.r

já vím o čem píšeš, zavolej si tam a uvidíš, držím palce všem :hug: @superandrysek ať to všem pomůže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.12.14 22:46
@kouřící králík píše:
@majki.rjá vím o čem píšeš, zavolej si tam a uvidíš, držím palce všem :hug: @superandrysek ať to všem pomůže :srdce:

Děkuji, jsi moc hodná :hug:, ale ty Pavlovice mám hodně z ruky :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 22:49

@majki.r

až bude někdo umět vyléčit atopák dostane Nobelovku. V nemocnici je to hrozné, jeden den jsi modrá, pak žlutá, pak tě vyhodí, já sama si myslím, že nefunguje nějaký čistič v těle-játra, ledviny, nevím, fakt prošla jsme si tím. nevěřila jsem už ničemu, jezdila jsem po všech šarlatánech až tady ten pan lékárník pomohl.
pozor na ty kortikoidy je to svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 22:50

@majki.r

jezdí za ním z celé ČR, ale zavolej mu, vysvětli a třeba se nějak dohodnete. Všem ať to pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.12.14 22:54
@kouřící králík píše:
@majki.raž bude někdo umět vyléčit atopák dostane Nobelovku. V nemocnici je to hrozné, jeden den jsi modrá, pak žlutá, pak tě vyhodí, já sama si myslím, že nefunguje nějaký čistič v těle-játra, ledviny, nevím, fakt prošla jsme si tím. nevěřila jsem už ničemu, jezdila jsem po všech šarlatánech až tady ten pan lékárník pomohl.
pozor na ty kortikoidy je to svinstvo

Mě nakonec moc pomohlo pročistit si střeva tou dietou, úplně jsem zírala, jak se ta kůže najednou vyléčila. Jenže jak předtím to tělo reagovalo na alergeny právě ekzémem přes kůži, tak jakmile se mi kůže zahojila, začala jsem na alergeny reagovat hned anaf. šokem. Takže vypadám líp (teď v těhot. teda ne), ale je to nebezpečnější…
Kortikoidy jsem si mazala 5 let vkuse na celé tělo včetně obličeje 2krát denně. Dneska mám tu kůži na všechno strašně náchylnou, je to i kvůli mé špatné imunitě, ale myslím, že za to hodně mohly i ty kortikoidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 22:59

@majki.r

5 let kortikoidy, to snad není možný. Tvá kůže musí být jak papír.
Imunita se tvoří v tenkém střevě. Holka, ať už tě nic nebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
29.12.14 23:02

Používala jsem kortikoidy, atop fakticky vymizel, kluk v pubertě má ložisko tak jednou za dva roky. Ale neměl atop po celém těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.12.14 23:12
@kouřící králík píše:
@majki.r5 let kortikoidy, to snad není možný. Tvá kůže musí být jak papír.
Imunita se tvoří v tenkém střevě. Holka, ať už tě nic nebolí :hug:

Děkuju :hug: No ono to vždycky vypadalo tak, že jsem šla ke kožní, ta mi napsala kortikoidy, že za dva týdny to bude supr, po dvou týdnech to bylo lepší, vydrželo to dva dny, pak mi zas musela napsat kortikoidy, pak mě předala jinému lékaři, ten řekl, že dáme na dva týdny kortikoidy… a stále se to opakovalo dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.14 13:41

@majki.r

je to léčba bez problémů pro lékaře, ale ne pro tebe.

Psala jsem do SZ andrýskovi, že mě pan Tomeček poradil změnit PH kůže, pomocí koupele v octu. Také jsem se děsila, ale opravdu to pomohlo. Ředila jsem 1:1 nejdříve jsem přikládal žíňkou na bebí a pak se tím opláchla. Štípalo to, ale za 3 dny byl znát výsledek.

ještě jsem ti chtěla doporučit knihu: Zhubněte jednou provždy - Antónia Mačingová.
Jsou tam výborné recepty, které používám každý den, vyber si z toho jen ty které by ti sedly. Doporučuji v tomto případě hlavně zelené fazolky, to je skvělé na střeva, pak červenou řepu, je tam výborný salát.
Bála jsem se, že zhubnu, protože už tak nemám co hubnout, ale zvládla jsem vše dobře.
Tak hodně trpělivosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 15:44

@kouřící králík Děkuju moc za tipy :-) Po té knížce mrknu…jen mám tolik alergií, že kuchařky většinou moc použít nemůžu. Ale kouknu se :-)
Ten ocet je zajímavý, bych to nejdřív zkusila na ruce a počkám, co to udělá :-)
Každopádně moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.14 15:47

@majki.r

není to kuchařka, je to cosi o detoxu a zdravé stravě, já jsem si vybrala pár receptů a používám je. tak pá a dej vědět, ju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 15:50
@kouřící králík píše:
@majki.rnení to kuchařka, je to cosi o detoxu a zdravé stravě, já jsem si vybrala pár receptů a používám je. tak pá a dej vědět, ju :hug:

Děkuju :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek