Elektrická odsávačka každý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
9.5.13 09:08

@monous.g za mě jednoznačně Medela swing, kvůli sekci a pobytu na JIP sem měla pozdní nástup laktace a tahle odsávačka nás zachránila, je super :palec: rozkojila jsem se až 4. den, ale přikrmovala jsem ( málo mléka). Těd po týdnu už plně kojený, ale furt používám Medelu pro podporu laktace, aby se to ještě více rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.13 22:44

Doporučuji Medela mini electric plus - odsávám si už 4 měsíce, nevydržela jsem s nervama bojkot kojení ve třech měsících malého. Odsávačka je naprosto luxusní - je na dvě prsa a hrozně šetří čas. Navíc je na baterky takže si ji můžeš vzít kam chceš. Jediná vada co má je že je docela dost hlučná, když odsávám mám ji vždycky pod dekou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.13 23:21
@janulka31 píše:
Doporučuji Medela mini electric plus - odsávám si už 4 měsíce, nevydržela jsem s nervama bojkot kojení ve třech měsících malého. Odsávačka je naprosto luxusní - je na dvě prsa a hrozně šetří čas. Navíc je na baterky takže si ji můžeš vzít kam chceš. Jediná vada co má je že je docela dost hlučná, když odsávám mám ji vždycky pod dekou :)

A vytáhne to opravdu dobře? Mám problém že se nemůžu pořád pořádně rozkojit. Odstříkávam toho hodně málo. Jak je to tam s tou regulací toho tahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.13 23:41

Reguluje se to otočným kolečkem. Když to dám naplno tak mi to tahá snad až z paty :mrgreen: ale to může být individuální :think: Dokud jsem malého kojila, tak na zvýšení laktace jsem si po kojení ještě odsávala a vždy mi vytáhla i poslední kapku :) Řekla bych že poměrně věrně napodobuje sání dítěte ze začátku je mírná aby se prsa stimulovaly (a hned nepopraskaly) a na konci si zvýšíš aby vytáhla všechno. Já jsem s ní spokojená hlavně to že je na obě prsa!!! Já jsem si jen odsávala třeba i 7 x denně a to už nějaký čas zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.5.13 12:47
@monous.g píše:
Mi se to právě ani moc nezdálo, když jsem to srovnala s prvním který měl jak se narodil 3,5kg a 49cm :) Ale pak jsem viděla i menší mimiška. A jak si to měla s kojením? Rozkojila si se hned nebo to nějákou dobu trvalo? A kolik ml přibližně asi nakojiš ted?

Ahoj, já rodila v 30tt+0 a od ledna používám odsávačku Medela Swing - krmím mimi mateřským mlékem z lahvičky. Jestli chceš nějaké rady ohledně odsávání, rozběhem laktace nebo si jenom popovídat v Tvé situaci, napiš mi do SZ, já si to prošla od ledna a vím, že to vůbec není lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová