Elektrická odsávačka každý den

46
8.5.13 13:04

Elektrická odsávačka

Porádíte mi prosím nějákou dobrou odsávačku mléka na každodení použití? Porodila jsem předčasně a máme našeho drobečka v nemocnici a potřebuji odsávat a vozit mu mlíčko. Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
8.5.13 13:13

Mohu doporučit odsávačku Medela Swing, hodně jsem pročítala a vybírala, toto byla dobrá volba :) Ať se brouček brzy dostane domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.5.13 13:16

Ted jsem lezela u Apolinare a tam byla pani po predcasnem porodu a mela pujcenou odsavacku Medela Swing a fungovala vyborne. Ja byla zastancem aventu, ale ted jestli budu kupovat tak tu medelu. Maji i dobre prislusenstvi, lahve atd. Je to tedy dost drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.5.13 13:31

Ahoj, taky mám trpaslíčka :) už 14 dní jedu s el. odsávačkou Tommee Tippee a dobrý, Saje to dobře. Předtím jsem jela růčo, pákovka mi vůůbec nešla. Tak doufám že vydrží. Držím pěsti ať prcek roste a přibírá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.5.13 14:16

Medela swing, s tou neprohloupíš. Pak jsem měla i tuhle http://www.babyrenka.cz/…ic-plus.html, bylo super, že bylo odsáto za polovinu času. Takže obě jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.5.13 14:19

Já mám Medela Swing Maxi, je na obě prsa najednou, takže výrazně šetří čas, můžu jen doporučit!!! Je to sice velká investice, ale dá se pak prodat. Nebo si odsávačku pujč u laktační ligy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.5.13 14:27

Jo je pravda že odsávačka se dá i půjčit, ale když to propočítáš na jak dlouho jí budeš potřebovat, tak se vyplatí si jí koupit… vzhledem k tomu že jí budu potřebovat min. do půlky července, by se mi to nevyplatilo, takže jsem koupila zánovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.5.13 14:33

@jalemina To je pravda, koukala jsem, že se asi spíš vyplatí si odsávačku koupit, jde o to, jak dlouho bude potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.5.13 17:49

@Janinka1983 tak zakladatelka píše že porodila předčasně… tipla bych že určitě o víc než měsíc. Kvůli pár dnům by asi el. odsávačku nesháněla :).

Zakladatelko, jinak jak meleda tak ta tommee co jsem psala já, mají více rychlostí. První prso jako podudlá a rozjede a pak vyšší sajou víc :). Jak jsem psala, 14 dní necelých jsem odstříkávala ručně, ale to je na zbláznění. Takže určitě el. odsávačku z dvou jmenovaných pořiď, pokud to vypadá na delší dobu. Našemu drobkovi je dnes rovný měsíc, a zatím to jede super a pomalu se i zvyšuje množství.
Načti si kde co můžeš o kojení, pořádně hlavně jez (j to občas těžký, a čék to do sebe musí i trochu natlačit ale prostě musíš)hodně pij, a spi. Kromě pohlazení těm prckům kromě mlíka víc dát nemůžem. Ale i kdyby to nešlo, tak se nic dít nebude… hlavně aby byl prcek v pořádku :). mmch kd ležíte?? My v Ústí n/L.
Podle fotky asi už jedno dítko! odkojené" máš, ale je to fakt úplně něco jiného když ti ten prcek s tím nepomůže :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.5.13 18:31

Mám ted právě pujčenou od medely než si nějákou koupím, zatím se mi kojení ještě moc nerozběhlo. Porodila jsem min čtvrtek císařským řezem ve 28tt. Koupila jsem si homeopatika na podporu kojení a nahřívací polštářek tak se to snad co nejdřív rozběhne. Malý leží v Ostravě ve fakultní nemocnici bude tam asi 2,5 měsíce ale je hodně šikovný tak možná i mín. Kéž by…Jednoho prcka už doma máme 2 letého toho jsem kojila 9 měsícu. A je to fakt něco jiného když to saje prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.5.13 19:26

Co říkate na Medela mini electric plus je dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.5.13 19:47

@monous.g co jsem četla, je lepší sving… dá se pořídit i z druhé ruky. Jo jinak homeo mi holky nedoporučili, ž v tomhle případě můžou skoro uškodit. Jinak odstříkávat min. 15 min, prý po té době se začne spouštět prolaktin či co co podporuje tvorbu. Odstříkávat po 3 hodinách… Po 14 dnech jsem byla schopna odstříkat tak max 15ml z jednoho. Teď už 30ml mlíka, někdy i víc. Ale možná bych i řekla že ručně se prsa stimulujou líp :think:

Já mám prcka 25tt, dneska mu je měsíc. :) taky to máme na dlouho. Má 690g, tak do 2 kil je daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.5.13 19:52
@jalemina píše:
@monous.g co jsem četla, je lepší sving… dá se pořídit i z druhé ruky.Já mám prcka 25tt, dneska mu je měsíc. :) taky to máme na dlouho. Má 690g, tak do 2 kil je daleko :)

Právě uvažuju nad sving nebo tu druhou te je dobrá že je na dve prsa ale ovládání má asi lepší sving. Náš malý se narodil a měl 1380g a 38 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
8.5.13 19:58

@monous.g tak to máš už obříka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.5.13 20:02
@jalemina píše:
@monous.g tak to máš už obříka :lol:

Mi se to právě ani moc nezdálo, když jsem to srovnala s prvním který měl jak se narodil 3,5kg a 49cm :) Ale pak jsem viděla i menší mimiška. A jak si to měla s kojením? Rozkojila si se hned nebo to nějákou dobu trvalo? A kolik ml přibližně asi nakojiš ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová