Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
je to blbý fór pro těhotnou, ale nebouj miminku se nic nestalo
neboj, tohle miminku neubliží. Mě kopnul v 32tt vypínač,sedla jsem si na prdel a naší malý se nic nestalo. I když je fakt, že někdy, když řádí, tak mi připadá trochu ‚nabitá‘ ![]()
Příspěvek upraven 17.10.11 v 12:32
Narodí se se zježenýma vlasama:-)
Taky jsem dostala pecku v těhotenství, jenom teda zbytkovou z vytažené šňůry, ale švihlo to pěkně. Malá už vyfasovala stejně takovou. Vytáhla šňůru od šicího stroje ze zásuvky a začala olizovat vidlici. Brečela pěkně.-)
Naprosto vím jak jsi se lekla a jek se bojíš. Taky jsme dostala šlupku od zásuvky v těhu a moc jsme se bála. Ale mimi bylo v pořádku. Neboj příroda a miminka jsou silný
vydrží mnohem víc než si myslíme. ![]()
Já si myslím že to snad projelo jen tou rukou,nikde dál sem nic necítila
,ale strašně mě to vylekalo.Už mám za sebou pár potratu a ted když už sem se dostala za tu svou hranici
.Fakt mě to dost vystrašilo.Chápu že to někoho pobavilo,ale mě moc né.
Nic mi není a chápu že do břicha se tohle asi nedstane,ale potřebvala jsem to slyšet i od jiných.děkuji
Neboj, to bude v pořádku, já bych se taky vyděsila…Už jen to, že se člověk prostě hodně lekne. A moc držím palce, ať je toto těhotenství naprosto bez problémů ![]()
Muj inteligentní kamarád mi dal do ruky tu žertovnou věcičku co dá do ruky silný elektrický výboj.Jsem ve 14 týdnu.Prošlo to jen rukou,trochu mě bolí,ale nemuže to ublížit i plodu?Děkuji