Zánět hltanu v těhotenství

418
16.10.11 17:02

Zanet Hltanu v tehu

ahoj holky tak jeste ke vsemu mam zanet hltanuu nebo neco takoveho strasne me boli v krku a nemuzu ani mluvit a to jsem teprve v 16tt byljste taky nekdo nemocny sice naémam horekcu ale myslim ze vecer uz budju polejva me horko a je mi celkove divne jestli na me nakonec beleze angina … nechce se mi moc brat ani ten paralen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1175
16.10.11 17:51

Ahoj, jsem v 19tt - taky nachcípaná, škrábání v krku. Prolévám se čajem s medem a citrónem (střídám - máta, meduňka). U dr. jsem s tím nebyla, ale při poslední kontrole mi řekl, že na nachlazení mohu všechny dostupné cucací pastilky, které působí lokálně v krku (tj. ne věci, které jdou do žaludku). Tak střídám Preventan Clasic a Quatro (Akut mi v lékárně řekli že bych neměla). Pak ještě Septofort. Paralen můžeme max. 3× denně - osobně jsem za celé těhu měla jen dvě půlky, protože jsem nemohla vydržet s migrénou.
Jo a kapky do nosu Physiomer (čistě přírodní - bez eukalyptu, ten je v těhu nevhodný).
Každopádně je lepší si zajít k dr. a být si jistá že to není angína či chřipka, než nejít nikam a pak dostat antibiotika.
Přeji brzké uzdravení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.10.11 19:00

Jestli chceš poradit nějaká homeopatika, tak mi napiš SZ s tím, jak to probíhá, kde a jak tě to bolí, co ti ulevuje a co ti naopak vadí a třeba ti budu moct poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
16.10.11 20:10

já bych ještě doporučila Bioparox. jsou to lokální antibiotika, ale mohou se v těhotenství. Já jsem si ho takto stříkala do krku v druhém těhotenství. Pokud si nejsi jistá, tak si minimálně zavolej k doktorce a dohodni se co a jak. nemá cenu dělat hrdinku a nechat si nemoc rozjet šíleným způsobem a pak do sebe cpát dryáky.
ať jsi brzo fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky